Сподели
Слаба съм, но имам такъв проблем, че и при най-малко хапване корема ми се подува. Опитвала съм с упражнения за стягане на коремната мускулатура, но нищо не се получава. Казвали са ми, че било до психологическо усещане, но не е така, много ясно се вижда как се променя след хранене. Освен това изпитвам и тежест, имам нещо като колит, но сутрин като хапна една филийка с пастет например, имам чувството, че съм погълнала камък. Не мога да разбера как има такива хора, които винаги са с плоски кореми, колкото да ядат и пият, а моят се подува от най-малкото нещо. Някой може ли да ми обясни, ще съм много благодарна.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

 • #3 от Мъж, 33 години 09.04.2015, 08:23 Когато имаш колит, дори и една хапка да хапнеш можеш да го раздразниш и да ти се надуе корема на момента. Хранителен режим ти трябва. Като за начало спираш всичко което те надува - газирано, сурови плодове и зеленчуци, зърнени храни (боб, леща, грах, ориз, картофи) като за начало тези неща ще ги избягваш. Ще хапваш чисто месо с варени, задушени или печени зеленчуци, супи, а от плодовете само ябълки и банани ще ядеш. Ще спреш и млечните продукти за няколко дни, защото са трудно смилаеми и натоварват стомаха. Ще си купиш от аптеката дегазин и ще го пиеш 1-2 месеца, той ще освободи газовете които стоят в червата ти постепенно и ще се оправиш и след 2-3 месеца корема ти няма да стои като балон и няма да се чувстваш надута и да изпитваш тежест.
 • #2 от Жена 24.03.2015, 21:01 Здравей.
  Какво означава "слаба съм"?
  Колкото и упражнения да правиш , ядеш ли боклуци ще се мразиш вечно.
  Филийка с пастет..вяреваш ли че това е добра храна за теб?
  Промени начина си на хранене.
 • #1 от Мъж 21.02.2015, 10:31 Трябва ти повече sex.