Сподели
Здравейте! Бих искала да ми помогнете. От както се помня имам болки по време на цикъл, рядко са леки, повечето пъти не се търпи, гледам къде да седна или да си легна, дори съм си изстудявала корема, знам, че не е е добре, но понякога само това ме успокоява. Ако някой има решение на проблема, ще съм му благодарна!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 38 години 09.04.2015, 07:41 Когато те хванат големите болки вземи 1-2 таблетки Миг 400, не взимай Аулин. Също така можеш със сушоара да си топлиш няколко минути коремчето и болката ще намалее. Можеш да накараш някой да си сложи ръката и да я държи известно време и има голям ефект. С твоята ръка няма да стане, трябва да е ръката на друг човек. Когато моята приятелка е в цикъл и дойдат болките, а нейните са направо нетърпими и ме вика веднага да си слагам ръката на корема и... болката отшумява за няма и 3 минути.