Истории от училище

Влюбена в учителката ми

Сподели
Здравейте, аз съм момиче на 17 г. Имам огромен ( за мен ) проблем. влюбена съм в моята учителка. Тя е на 41, но АДСКИ красива. Знам, че някой ще каже че не съм влюбена, и това е просто от хормоните, но не е така. Влюбена съм в нея от 3 години. Тя по принцип не ми обръща много внимание, смятаме за част от тълпата, което ме наранява много. Реших, че ще е добре да и призная моите чувства, но не знам как ще реагира. Страх ме е. Честно казано, аз не искам да и развалям семейството, но не знам... Толкова ме привлича сексуално. Започнах да и правя подаръци за 14 февруари и подарих бонбони, рози и едно малко стъклено мече. Нейната реакция беше просто една усмивка. На което се радвам, защото има ангелска усмивка и съм щастлива когато се усмихва. Заради нея си дигнах успеха по български от 4 на 6. В час постоянно я гледам. И тя ме гледа. Вчера на 3 март бяхме почти една до друга и аз се бях обърнала за малко и тя вече ме гледаше. Беше сладко. Но нейният поглед не го разбирам, не мога да разбера какво чувства, но когато ме погледне ми се разтреперват краката. Как да разбера какво чувства? Моля ви дайте ми съвет как да я впечатля, да и призная ли? Луда съм по нея. Да я поканя ли на кафе? Какво да направя

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Жена, 20 години 12.03.2020, 22:09 Съветвам те от личен опит недей да й признаваш преди да си завършила. По-скоро намери момент, в който да сте двете и да си поговорите малко повече. Разбери някои неща за нея, какви са интересите й, хобитата й и така. Може директно да я питаш. И без такива за кафета - шанса да ти откаже е много вероятен. Да ти се изсмее в лицето направо - ще се чувстваш ужасно. Нека първо да те погледне като момиче, което е повече от другите. По някакъв начин да се отличиш от тълпата. Помисли дали има такъв вариант. И за подаръците-нещо по-скромно й давай. Някоя картичка примерно.. Вече като завършиш ще можеш спокойно да я поканиш на кафе и да й признаеш чувствата си. А до тогава трябва да спечелиш доверието й, за да те допусне до себе си.