Сподели
Здравейте! Аз съм момче на 16 години и уча в училище в което няма много момичета (в моя клас нямаме нито едно момиче!). Преди време обаче се почна една ебавка по мой адрес която не ми е приятна изобщо. Един съученик просто на ебавка каза че съм г*й дори си съчини някаква историйка която не ме засегна аз разбирам от ебавки но това продължава твърде дълго. На скоро най-добрият ми приятел започна да излиза с едно момиче и един ден дойде със смучка. Едни други съученици се поебаваха че аз съм я направил. Честно казано разбирам от шеги и нямам против но не ми е приятно да говорят неща които не са верни за мен. Аз както и много хора които познавам осмиваме реални неща а не плещим глупости, Говорих с този който пусна шегата казах му че не ми е приятно и той вече не ме ебава - той е разбран. Но тези от историята със смучката са пълни селяндури с извинение - единият не признава друго освен анцунг а другият си говори на чист селски (дори с учителите) и двамат имат една единствена тема на разговор - коли!
Искам съвет какво да направя. В момента съм 10ти клас а това няма да го издържа още 2 години.
Няма да казвам нито на нашите нито на учители все пак съм на 16 и не върви да се оплаквам на тоя и оня. Ако ще правя нещо ще е лично. Първото което ми мина през главата беше да се сбия с единия, аз умея да се бия, и така всички други да видят че с мен така не бива, но за жалост знам и че боят не е решение на проблемите! Говорил съм с тях неведнъж да спрат но както казах те са си просто селяндури!(Преди някой да напише "какво против хората от провинцията имаш?" само искам да подчертая че аз уважавам всеки и нямам нищо против, но правя разлика между селянин и селяндур!!!)
Благодаря предварително!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (0)