Тинейджърски работи

Помощ, различен съм!

Сподели
Здравейте, аз съм на 16 и съм гей. Какво да направя за да не ми се подиграват като разберат че съм гей? Мен ме е срам и немога да говора за това с никой, не знам защо. Искам да си намера приятел но не знам какво да правя. А ако кажа на мойте родители ще ме изгонат от вкъщи, но аз сятам че дори и да си гей не трябва да се държат така с тях. Какво да правя ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Анонимен 06.08.2019, 18:11 Първо трябва да се успокоиш. Засега недей да казваш на никого. Изчакай да осъзнаеш съвсем какъв си, да се приемеш. Според мен е най добре първо да кажеш на родителите си, защото иначе може някой друг да им каже и ще стане по зле.
    А до това дали приятелите то ще ти се подиграват... Стига ти да се приемаш такъв, какъвто си, не трябва да ти пука какво мислят другите. На мен са ми се подигравали и знам какво е. Знам че боли, но не трябва да го показваш. Така те ще се чувстват по добре.
    Трябва да се гордееш с това което си. Живей си живота както ти намираш за добре. И хич да не ти пука какво мислят другите.
    Успех! :)
  • #2 от Random25 (Изпрати съобщение) 03.05.2018, 16:14 Аз като казах на моят клас, те ми се подиграваха до краят на учебната година. След това най вероятно са забравили.
  • #1 от Titi (Изпрати съобщение) 17.02.2018, 17:04 Аз лично бих се опитал в подходящ момент да им кажа и да си живея така както аз намеря за добре.