Сподели
Здравейте, знам че темата звучи малко тъпа и многократно чувана, но просто малко се отегчих. Момиче в девети клас съм и все още не съм си намерила приятели от класа. Говоря си с тук-таме някой, но няма човек с който да мога да изляза като истински приятел. на мен това много ми тежи защото в миналия ми клас имах приятели, излизаме смеехме се и т. н
Всички ми казват да се с приятеля с някой със сходни интереси. Да ама не. Няма никой с когото да си говоря така както с приятелите ми от миналия ми клас, с които да се чувствам така комфортно. повечето ги вълнуват неща които мен изобщо не ме вълнуват(известни, кпоп и т. н) и почти само за това си говорят. Те си излизат заедно, ядат ходят насам натам, а аз, аз не съм излизала от 7 клас с някой освен хората от миналия ми клас. Искам просто да имам приятели, след 2-3 години да ходим по купони и всички неща типични за гимназията, но уви... Имам чувството че изкарах голям късмет с миналия си клас и че повече няма да се повтори. Някой хора ми казват, че в девети клас ще си намеря приятели, но имам чувството че не вървят натам нещата... Дали е добра идея да се преместя?
Благодаря предварително!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (0)