Сподели
Здравейте, момиче съм на 16 години и съм заедно със едно друго момиче(на 15 е). Да малко тъпо звучи, знам. Проблема ми е че родителите й разбраха какво се случва между нас, тъй като са решили да влязат в личния й живот. Майка й един път ни видя двете и дойде при мен и ме заплаши, както и ми посегна. Както и някой други от севейството й и просто доближа ли я, край с мен. Лошото е, че са я заключили в тях и няма никакъв контакт с никой и реално никой не знае как е. Тъй, като сме в едно училище разказах на директорката какво се е случило и за заплахите. Но за жалост отново не получих информация за нея. Утре ще говорят двете и ме е страх да не ми напряват нещо отново родителите й най вече на приятелката ми. Не мога да кажа на наще, защото ще се сринат ако разберат. Помогнете какво да правя, крайното ми решение беше да я чакам, но до кога?
Надявам се найстина да ми помогнете :)

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Мъж, 33 години 15.08.2019, 05:21 Остави нещата да утихнат и ще намериш начин да се виждате тайно. След 2 години си на 18 а тя след 3, ако се харесвате много почакайте до пълнолетие и никой нищо не може да ви каже!