Тинейджърски работи

Влюбена съм в момиче! Какво да правя?

Сподели
Здравейте! Сега ще ви разкажа част от моя живот и моите проблеми и ако може да ми дадете съвет ще съм благодарна. Ами аз съм момиче на 16 години, почти на 17 от София. Никога не съм била типичното момиче, което обича да се гримира и да ходи като кифла или фолк певица. Обичам да се обличам по-спортно. Като малка винаги си играех с момчетата имах повече приятели момчета от колкото момичета. От няколко години насам животът ми е пълна развалина.
Защо? Има много причини. Една, от които е че се бях влюбила в моя най-добър приятел преди 3 години. Много страдах, защото той беше влюбен в друга, която пък не го харесваше по този начин и искаше да си останат приятели и той разбира се беше с разбито сърце.. И нещата не се получиха между нас. Той знаеше, че съм влюбена в него, но не научи от мен... И така годините си минаха и сега се виждаме по-рядко. В 8 и началото на 9 клас бях обвързана с едно момче, но нещата не бяха сериозни и тогава осъзнах, че просто не мога да бъда с някой, в който не съм влюбена (не се учудвайте, че го казвам но в днешно време някои хора са заедно просто, защото се харесват, но нищо повече или за "бройка", колкото да не си сам и да не си едва ли не "загубеняк") С въпросното момче бях 10 месеца. Но просто един ден решихме да се разделим, защото нямаше смисъл от връзката ни.Но най-отвратителното нещо, което ми се случи беше преди 2 години. Просто започнах да се привързам към едно момиче от моя клас.. И просто един ден осъзнах, че съм влюбена в нея.
Ставах с мисълта за нея и си лягах с мисълта за нея.. А тя не ме отразяваше, идваше при мен, когато имаше нужда от помощ с нещо и това ме убиваше, направо влудяваше, но не можех да й откажа.. Сега след година и половина нещата са малко по-различни, тя най-сетне започна да ме забелязва, да ми обръща внимание по-често. Преди дори не ми е минавало през ума да й кажа какво чувствам и какво мисля, но сега е различно. Четох други теми по форумите и някак си добих повече смелост, да й кажа истината. Родителите ми от друга страна са разведени от над 10 години, на баща ми няма начин да му кажа първо, защото го вижам рядко и не си говоря с него и второ, той не е в България. Майка ми не знам как ще реагира, ако й кажа че съм влюбена в момиче, изобщо че най-вероятно съм бисексуална. Въпроса ми е да кажа ли на това момиче истината. Чакам просто удобен момент за да й кажа. Моля ви дайте ми съвети! Доста се отчаях, защото искам да пробвам да имам връзка с някое момиче, което да ме обича както аз нея, а все си мисля че ще е невъзможно. Просто винаги си мисля, че ще бъда наранена и с разбито сърце.. Това чувство, че не мога да й кажа истината ме изгаря. И не знам какво да правя. Моля дайте ми съвет! Обмисляла съм да я питам дали има чувства към момичета, защото тя самата е била наричана лесбийка и т.н но просто е болна тема.. Мерси предварително!

Да й кажа ли истината ?

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (13)

 • #13 от Анонимен 01.09.2021, 16:19 Според мен й кажи, защото живота е да се изживее дали ще ти каже да или не важното е, че си опитала????
 • #12 от Жена 14.03.2019, 21:46 Казвам се Йоана и съм на 15 години и се чувствам по абсолютно същия начин. В деня в който трябваше да кажа на момичето което харесвам какво всъщност изпитвам, бях с най добрата ми приятелка. Тя също знаеше, че харесвам Ели. Понеже аз, Ели и ндп-то ми бяхме на една пейка и си говорихме аз реших да ѝ кажа (на Ели), и ми отне доста време само да й кажа че съм хомосексуална. Тя реагира доста добре, каза ми че няма проблем и е знаела. Но дойде и момента, в който трябваше да ѝ кажа кой харесвам. Казах на ндп-то ми да ѝ каже, а аз през това време да бягам до вкъщи. След 5 минути ндп-то ми ми звънна и ми каза, че Ели е стояла на едно място без да каже нищо точно 5 минути когато те са минали тя е казала просто "ОК". Това се случи преди половин година. Сега още харесвам това момиче, но тя почна да се отдръпва от мен. Много искам да ти помогна, но по добре ѝ кажи в идеалния момент.
 • #11 от Жена, 16 години 23.10.2018, 14:54 Аз също съм лесбийка и напълно те разбирам, аз вече казах на това момиче което харесвам истината и тя реагира, като ми отговори с ок. Вече 2 дни от както и казах не съм спряла да я гледам и да и правя коплименти без да ми пука за мнението на другите. Мисля, че тя също ме харесва и скоро мисля да я питам дали може да я целуна?!Някой съвет и с моя случай?
 • #10 от Анонимен 16.06.2017, 10:58 Съветвам те да си БЛИЖЕШ кълките
 • #9 от Анонимен 09.05.2017, 11:33 Госпожо/госпожице от коментар номер8. ТИ НЯМАШ НЕКАКВА ПРАВО ДА Я НАРИЧАШ ЧУДОВИЩЕ!!Всички сексуалности са нормални!Аз ако ви кажа ЧУДОВИЩЕ как ще се почувствате?!Бъдете толерантна с хората като нас
  П. С. I'm gay❤
 • #8 от Жена 02.02.2017, 17:23 Ти да не си луда?! Тя ще се почувства неудобно, ако не е лесбийка! Ти си различна! Разбери, стой далеч от хората! ТИ СИ ЧУДОВИЩЕ!
 • #7 от Анонимен 10.11.2016, 20:28 Според мен най-добре е да ѝ кажеш какво чувстваш, а не всеки ден да се питаш дали тя изпитва същото към теб!!! Представи си, че и тя се чуди дали да ти каже !!! Просто бъди смела.
 • #6 от Жена, 17 години 13.12.2015, 11:56 От авторката: Ами тя разбра преди няколко седмици и каза, че има някаква надежда след време иначе всичко си е, както обикновено.
 • #5 от Анонимен 10.12.2015, 15:56 Гледах такъв филм и накрая като момичето(теб) й каза че я обича се целунаха!!!
 • #4 от Мъж, 39 години 30.05.2015, 00:23 Как не ви писва да пишете простотии напълни се света с обратни жени и мъже , егати боклуците дето сте ! Админите одобряват всичко без изключение егати хората............
 • #3 от Жена, 15 години 22.03.2015, 16:30 По-добре не й споделяй, аз бях по същият начин, дето в момента си имам връзка с момче. Влюбил се в най-добрата си приятелка и й казах. Тя първоначално го приемане добре, но после започна да ме отбягват, скарахме се и така изгубих най-хубавото. Щастието в живота ми, което тя ми осигуряваше щом и споделя нещо и така... По-добре не го споделяй с нея...
 • #2 от Мъж, 17 години 28.12.2014, 09:48 Кажи и, ако не пробваш ще съжаляваш, сама го знаеш.
 • #1 от Жена, 35 години 30.11.2014, 15:27 Здравей!!! До преди година и на ум не ми е идвало да го направя с жена но се случи. Имам съседка и приятелка която е на 25г. Събираме се по съседски и излизаме заедно. Усещах, че ме гледа и заглежда особено, но не се досещах защо е така, докато един ден просто ми каза, че ме желае физически. Шокирах се и незнаех как да реагирам и какво да и кажа. А тя започна да ми говори мили и възбуждащи неща, които съвсем ме объркаха. Казах че ще си помисля. Един ден го направихме!!! Аз от любопитство а тя със страст и огромно желание. Тя ме целува и ближе много по-добре от мъжа ми и оргазмите са един след друг. Ох и аз се старая да и доставям удоволствие, но някак си немога така както тя го прави!!!
  Сподели с твоята приятелка но не директно за да не я шокираш а заговорете си за секс и какво ви харесва и възбужда. Опитайте да мастурбирате заедно и може всичко отсамосебе си да се получи!!! Успех!!!