Тинейджърски работи

Той гей ли е, като мен ?

Сподели
Здравейте
на 14 (ако това има значение)
(Съжелявам ако има правописни грешни )
Та така ще започна от самото начало.
Аз никога не съм се разбирал добре с момчетата винаги съм се разбирал само добре и съм дружал само с момиче , като цяло защото момчетата около мен разбира нещо за мен което аз разбрах и приех преди няколко месеца - че съм гей или би . Имал съм гадже момиче но не и момче , но изгубих девствеността си с момче .

Та така де няма да ви питам нещо от рода на как да си намеря приятели момчета или нещо подобно -защото аз знам как да си намеря
гадже < но може да се запитате защо не го правя или тем потобни затова предварително ще изясня че проблемът е майка ми!!!

Та така де преди година отидох да уча в друг град далеч от моето семейство . И на 1ят учебен ден седнах да едно момче с което от приятели станахме врагове . НО преди това реших да се сприятеля с едно друго момче , което беше и е мн готино (това беше преди да разбера че съм гей) , но по стечение на съдбата аз му се изрепчих и той повече не ми говореше като на приятел (бяхме приятели около седмица). След това той започна да садя до мен или до момичето което стои до мен ( най-добрата приятелка :П) Аз тогава все още нз за себе си . Тогава си мислех че се харесват защото и тя ходеше при него , но един ден забелях колко нежно се държи към мен молейки ме за домашната работа по бг ( да всеки който моли за домашна работа е мил , но в него има нещо различно ).Той се беше усмихнал надвесил твърде близо до моето чело и ръка , която докосваше пръстите на моята ( аз още нз за себе си ) . НО на скоро аз се преместих от другата страна на чина ,по-близо до него заради момиче което стой до мен . Тогава забелязах че той мн често гледа към мен и към краката ми ( да кецовете и аз си мислех така ). Но вчера когато презентираше неговите очи бяха впити в мен и той ми се усмихваше . Той е мега якият -атлетичен , хубав , забавен и се разбира с всички .И има много як задник -:дд. Та напоследък запична често да се навърта около мен и да ми се усмихва .

Имало е случай в които съм му писал по фб и той ми отговаряше , но преди да се скараме , от тогава тези усмивчици. Забелязал съм че доста чесо си обръща лицето към мен ляга и се прави че си е затяворил очите . Или пък мн често е тъжен и като мен видя някак си променя настроение . Но вчера се прибирахме по един и същи път без той да ми каже нищо , но и аз нищо не му казах.

И да лошото е че го харесвам - много и притова силно съм влюбен в него , но не го показвам защото другите може да му се подиграват ако видят как го гледам . ^Това е моята нещатна любов

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (24)

 • #24 от Мъж, 21 години 15.05.2018, 01:58 Искаааам супер много да разбера какво се е случило, коментирам години след събитието, зная.
  На 21 съм, момче, ако мога да се изразя и по-следният начин съм нормален гей.
  Историята на автора е меееееега слаадката, а момента, в който са се прибирали мълчаливо заедно след училище единствено ме навежда на мисълта, че явно е имало нещо двупосочно. Да си намериш приятел не лесно, знам. Разбирам ги всичките момчета, които са коментирали преди мен, търсещи връзка, бещо истинско с някое момче в много дългосрочен/безсрочен план. Трудно е момчета и момичета заради разбиранията на обществото ни. Да си гей не трябва да е нищо кой знае какво, най-вече когато си естествен и не се държиш като жена. Много е жалко да видиш момче на което му личи от километри, жалко е не защото му личи, че е женствен или нещо по гласа, а защото един път е гей и втори път се прави на гей, т. е. чупи излишно китки и по-пасивен от майка си. Ако сте обратни, просто бъдете нормални :), не е задължително да се разкриете пред някого или пред всички, не е и крайно лошо като идея да го направите. Просто внимавайте пред кого го казвате и не показвайте, че се обиждате защото на хората им става още по-хубаво като видят, че глупавите им думи имат резултат върху самите Вас.
  Откриете ли момчето, което харесвате, което Ви харесва, не го пускайте :)
  Аз така пуснах едно момче, то ме пусна, взаимно се пуснахме, но отново сме заедно и надявам се, ако всичко е наред някой ден да споделя и на част от нашите :), защото в крайна сметка това съм аз, това сте Вие и много други хора по света, които нямат никаква вина и никой не ги е питал.
  Всичко е окей, когато се държите окей.
  Дано на някой да съм бил някак си полезен
 • #23 от Мъж, 16 години 27.04.2018, 21:33 Здравей те... Аз също имах един подобен проблем и в крайна сметка станаха нещата с момчето... Но ме нарани и така... Като цяло действай те смело... Не го мислете толкова и само нагоре
 • #22 от Мъж, 16 години 20.03.2018, 18:37 Аз харесвах едно момче и не знам може би още го харесвам. Миналата учебна година бяхме постоянно заедно, забавлявахме се много и на последния учебен ден мислех да говоря с него но стана един инцидент и така и не стигнах до училище. През лятото нямах много възможност да се чуя с него, от време на време си писахме но до там и щом утидох пак на училище се оказа, че една приятелка която знаеше му е казала. Сега вече след средата на учебната година все още се опитвам да управя нещата но едва ли ще успея до лятото. Ако може някой да ми даде някакъв съвет защото просто искам дори да сме само приятели.
  Само искам да кажа че не трябва да се прибързва със тези неща и не трябва да се казва на повече от двама трима защото всичко се обърква.
  Ако някой има опит с такива ситуации моля пишете ми, трябва да си го върна дори като приятел.
 • #21 от Мъж, 19 години 15.03.2018, 21:27 Към автора: От историята ти изглежда, че и той е гей. Но е възможно ти така да си го нагаждаш. Смисъл, да пишеш само тези неща, по които изглежда, че и той е гей, защото такс ти се иска. Нз как да го обясня.

  А по въпроса на номер 10: Не познавам гейове тинейджъри в България. Иначе има хомосексуални тинейджъри в България, но не са българи. Поне тези, които аз познавам.
 • #20 от Жена, 16 години 30.11.2017, 19:49 Признай му. Ако не му признаеш ще се измъчваш с въпроса "Дали и той ме харесва?". Повярвай, знам го от личен опит.
 • #19 от dani_2oo0 (Изпрати съобщение) 13.09.2017, 15:20 Покажи чувствата си
 • #18 от Мъж, 16 години 27.08.2017, 09:59 Аз съм на 16 тази година осъзнах че съм би. Влюбих се в едно момче от класът ми и просто се разтапям пред него, със идването на лятото не сме се виждали от месец. Моля дайте ми савет защото не минава и ден без да си мисля за него, за характера му и изобщо. Моля даите ми съвет за да разбера дали е възможно да ме харесва.
 • #17 от Мъж, 16 години 21.08.2017, 11:17 Аз съм на 16 и си търся приятел и аз така ка то теб номер 16
 • #16 от Анонимен 20.08.2017, 02:01 На 16 съм и аз мисля, че просто трябва да бъдеш себе си и да го следиш много зорко. Ако наистина толкова се съмняваш в него и го харесваш толкова много, просто си излей чувствата, сподели какво си забелязал и грам не се притеснявай. Аз съм гей и съм почти като теб, но бих искал да имам момче до себе си, но така и не намирам..
 • #15 от Мъж, 16 години 30.07.2017, 02:11 И аз веднъж имах една такава история. Беше ми толкова трудно, чудех се какво става с мен, не исках да се приема такъв какъвто съм. И аз харесвах едно момче много дълго, като то първо започна да се закача с мен. От там нататък се почувствах странно и то много странно. Много се забавлявахме, всичко беше яко, но по едно време пътищата ни се разделиха. Проблемът беше, че и една много близа приятелка ме харесваше, но аз нищо, ама нищо не изпитвах към нея (както и сега). Това момче, което харесвах, започна да се отдалечава от мен, но и аз от него. Беше ме срам от него, но и как да му кажа. Харесвах го 7-8 месеца, вече не. Лятото дойде и всеки пое към своя път. Ще се видим другата учебна година с него, но предпочитам да не се влюбвам, защото винаги любовта е трудно нещо, особено ако с някой сте от един и същи пол.
 • #14 от Мъж, 16 години 07.07.2017, 23:58 Номер 10 до 13. Мисля че сте прави. Наистина автора има приятел, който има шанс да го харесва. А аз например нямам такива хора около мен, които да се държат с мен така сякаш са влюбени в мене, а всъщност не се знае дали са нормални, дали са гейове. В моята ситуация аз имам най обикновени приятели (напълно хетеро), харесвам момчета, но всяко момче се държи с мен най нормално. Не че ги обвинявам. Просто положението ми е по зле дори и от на автора
 • #13 от Мъж, 16 години 05.07.2017, 23:16 Прав си номер 10. Аз също напоследък започнах да усещам хомосексуални наклонности в себе си. Привличат ме момчета и не просто някакво привличане, но и ИСКАМ да имам и емоционална и интимна ВРЪЗКА с момче, което харесвам. А не съм харесвал малко до сега. Да пишат и други хора, че ми е интересно. Всеки ден ще проверявам за коментари. Темата е стара тъй че някой може да се включи като дава съвети по проблема на последните 4 коментара, че забелязах, че и аз като тях ми е проблем това, че нямам момче с което да сме заедно тъй че наистина както номер 12 е пише който познава гей или е такъв моля нека даде съвет.

  Благодаря за вниманието!
 • #12 от Мъж, 16 години 04.07.2017, 23:22 Някой, който е хомосексуален или познава такъв моля нека пише. Ако се питате какво да пишете-
  Съвети по проблемът ми написан в коментар номер 10
 • #11 от Мъж, 16 години 30.06.2017, 23:40 И аз като номер 10 мисля, че е жалко да не можем да си намерим приятел осъзнаващ своят сексуалност и да ни харесва. Номер 10 и аз не познавам никой гей. Знам че повечето не го показват, че да става достояние на другите, но все пак съм сигурен. Наблюдам момчетата около мен. Всички се правят на големи мъжкари и всеки изявяват омраза към гейовете. Автора на тази поостаряла история казва, че няма да ни пита как да си намери приятел момче и че знае как да си намери гадже. Има и момче за което има голям шанс да го харесва. Да бях и аз така
 • #10 от Мъж 04.06.2017, 00:13 И при мен е много гадно. Аз съм момче. Чувствам се гей и много искам да бъда обичан от момче. Но в моя клас няма никакви такива пък и ще кандидатствам в училище в което е главно от момчета и то мъжкари защото там се учи техника (в ТМТ) и по тая логика никой няма да е гей от тях. А аз не знам как да си намеря гадже- момче и къде да търся моля ви помогнете ми нямам си и на идея в България кои тийнейджъри са хомосексуални и аз изобщо не съм виждал някога гей има ли момчета тийнейджъри (13-14-15годишни) които се чувстват гейове и осъзнават своята ориентация Бих искал да пишат такива хора ако има изобщо защото аз вече се отчаях. Благодаря за вниманието и за всеки който ще ми даде съвет моля ви. !!!!!!! Имам нужда