Тинейджърски работи

Приятелката ми ме копира, съсипана съм

Сподели
Здравейте !
Аз съм момиче на 14 години. С моята приятелка се познаваме от 4 години. Винаги ме е копирала и е искала да бъде като мен. НО на мен това не ми е приятно. Аз сега съм 7-ми клас, предстои ми кандидатстване. Аз съм си избрала една много елитна гимназия и приятелката ми като чу след няколко дни каза, че иска да кандидатства там. Аз не искам това да стане, защото си мисля, че ако тръгнем по един и същ път няма да съм единствената и тя може да бъде по-добре от мен.... Това е проблема, мисля,че ще е по-добра от мен.
Отскоро тя се разкраси някак. Винаги аз съм била по-хубава от нея, а сега си мисля, че тя е. Много ми е зле, съсипана съм психически. Не искам тя да тръгва по моя път и да бъде по-добра от мен.
Кажете ми какво да правя ?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

 • #4 от Жена 26.03.2015, 20:42 По-мили мнения ще получиш, след като самата ти се държиш по-мило със себе си и "приятелите" си. Все пак ти е много зле, съсипана си психически, нали?
  И искаш да ти повярваме че твоята "приятелка" ти причинява тези душевни разтройства, а ти си невинна и добра. Бъди добра, хайде почни поне.
 • #3 от Жена 25.03.2015, 22:59 ДО НОМЕР 2 ОТ АВТОРКАТА ::::
  Така значи казвате . Вие воъбще не ме познавате за да казвате каквото и да било за мен . АЗ НА НИКОГО НЕ ЗАВИЖДАМ ! ОСОБЕНО ПЪК НА НЕЯ !!! За какво да и завиждам ???? Тя си няма нищо ;)))) Хайде да не изпадам в подробности,че после ще кажете,че съм много съм се хвалела и изтъквала :))) Сега ще ви дам един съвет от - Хубаво е да давате мнението си,но го правете по-мило,защото иначе няма как да помогнете на хората :))) Айде всеки по пътя си :)))
 • #2 от Жена 24.03.2015, 22:18 как можеш да наричаш това момиче "приятелка"?
  Тази завист която изпитваш към нея не е никак приятелска.
  Ако тя те "Копира" означава че вижда неща в теб, които ти до сега още не си видяла..защото спиш живеейки, хаотичното ти съществуване е време да се преостанови и да изясниш коя си ти. Защото определено не откъсвеаш поглед от твоята "приятелка" и нямашщ време да опознаеш себе си.
 • #1 от Жена, 13 години 24.03.2015, 15:12 Кажи и какво мислиш и да спре да те копира защото е гадно, ако ти е истинска приятелка ще спре.