Сподели
Има една група момчета която се води от готините те обрват по надарените момичета от нашия клас. Наскоро започнаха да обарват и мен, но по различно от другите момичета. Те щом ги помолеха спираха, но щом аз ги помоля да спрат те никога не спират, а дори продължават още по настървено. Правят го дори пред учителите няма никакъв срам. Онзи ден ми казаха, че ще спрат ако им направя свирка или ме изчукат. Моля помогнете ми да се справя с това и моля кажете нормално ли е?

Какво да направя?

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (14)

 • #14 от Жена, 29 години 26.06.2017, 13:53 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #13 от Жена 25.06.2017, 00:29 Момчето което харесвам постоянно ме удря по кълките гали ме удря ме по дупето и тем подобни и това не ми харесва особенно какво трябва да означава това че и той има чувства към мен или просто имам хубаво тяло
 • #12 от Анонимен 09.01.2017, 21:50 И мен ме обарваха миналата година. Казах на учителите и те престанаха да ме обарват.
 • #11 от Жена, 16 години 22.11.2016, 22:37 Виж кво мойто момиче не им обръщай внимание прави се че ти е се тая а това където другите яъв форума са го казли да им правиш свирки или да ги чукаш е все тая защото те няма да спрат като се приближът към теб им фрасни по един шамар а ако те е страх почни да викаш.
 • #10 от Жена, 28 години 06.10.2016, 15:04 Миличка, разбирам те напълно! Още в 4 ти ме задяваха. Но бяха тъпанарчета, дори незнаеха защо го правят. В 5ти един ученик от горните веднъж ме погали по циците и каза, че съм страхотна путка. Не беше нахален, стана случайно и ми хареса. Знаех какво е секс, оргазъм и т. н. Мастурбирах непрекъснато. Един ден в училище ме наобиколиха няколко момчета и почнаха много нагло и нахално да ме опипват. Страшно се ядосах и им казах, че са пълни мухльовци. Че ако искат нещо от мен не е този начинът. Единият тарикат ме попита кой е начинът. Бях се подпряла с гръб на стената за да мога да се защитавам. Тогава му отговорих, че това става с ласки, галене и не с нападение, да ме възбудят. Казах им, че по този агресивен начин само отблъскват момичетата. Тогава единият от тях, явно тарторът им ме попита дали може да ме погали по гардите. Огледах се да видя има ли учители или други деца и му казах да ме погали. Огледа другите 3 момчета и явно незнаеше какво да направи. Не бе очаквал такъв отпор, нито съгласие. Беше объркан. Хванах му ръката и я сложих на цицата си. Трепереше, това ме накара да ида по-натам и аз си извадих цицата и сложих ръката му. Казвах му какво да прави. Явно съм го зашеметила, в един момент каза едно мерси и поведе приятелите си към изхода. Вече никой не ме налиташе, дори и той самият. Беше хубаво момче, но явно неориентирано. Минаха няколко седмици и брат ми реши да прави купон в нас. Имаше разрешение от нашите. Дойдоха 10-12 човека. Една мадама колкото брат ми, нейна приятелка и негови приятели от 6 ти. Онова тарикатче и то се появи. Попитах брат ми, кой го е поканил. Тогава разбрах, че е брат на приятелката му. Забавлявах ме се, играхме разни игри от рода лапни клечка и т. п. За нашата възраст алкохолът бе нещо много силно и изпили по чашка - две бяхме почнали да се отпускаме. Брат ми ми каза, че иска да чука приятелката си, но незнае дали тя ще се съгласи. Беше много яко възбуден, личеше му. Казах му че ще ида да оправя моята стая, да я доведе там и да се оправят. Оправих на бързо, но тях ги нема да се появят. Вместо тях се появо онова тарикатче. Питаме какво правя, гледах го и му се чудех на акъла. Отговорих му малко нервно, че чакам някой да ме чука, но това не е той. В това време се появи брат ми сам. Глупи ме попита с брат си ли се чукам и аз казах да. Да не искаш с теб. Завъртя се и изчезна. Брат ми наистина бе много възбуден, но сам. Гледах го, курът му беше яко одървен. Казах, приятелката ти май се ебава, ще трябва да ти помагам аз.
  Няколко дни след този купон в училище ме спря "тариката" извини ми се за онзи ден и каза, че иска да сме приятели. Беше готин, но се държеше тъпо. Казах му, става, но ще се държиш прилично, няма да се перчиш. Хванах го за ръка и го поведох по стълбите. На площадката се спря и ме попита, дали ако поиска, ще му разреша да ме гали, казах че да, но ако е мил, а може и да му дам да ме ебе. Онемя милият.
  Ти миличка също можеш да намериш начин да ги укротиш. Но трябва да си спокоина и да вземеш инициативата. Често се случват такива неща в учлище и дори на улицата с момичетата. Аз намерих правилният начин и ги успокоих, макар че в по- късен период съм се ебала с всеки от тях. Те изначало не са лоши, само мераклии, които незнаят как да си поискат. Държът се като гамени, но не са. Трябва ти да намериш изхода и да бъде добре и за теб, и за тях.
 • #9 от Анонимен 08.05.2016, 15:52 Можеш просто да ги съдиш за блудство, просто кажи на вашите.
 • #8 от Мъж 06.03.2016, 14:26 Прави се, че не ги забелязваш.
 • #7 от Анонимен 10.12.2015, 16:33 Направи всичко без първото!!!
 • #6 от Жена, 15 години 21.07.2015, 14:22 До авторката кажи на ваши те и те нека се оплачат на директорката ти не си уличница да им праиш кефа
 • #5 от Мъж, 16 години 04.07.2015, 01:50 Ами, опълчи им се, но не с подкрепа на момичета, ами на момчета. Да си признаем, ако съпротивата се състои само от представителки на "нежния" пол, няма да те вземат на сериозно. Намери си някой ИСТИНСКИ приятел от мъжкия пол го помоли за помощ. Кажи на вашите в краен случай, но имай предвид, че трябва да потърсите поне полицията ( И двамата знаем, че няма да помогне ако просто го предупредят ). Ако другото не помогне, кажи на директора/ката и се надявай, че той/тя ще може да помогне :/ Аз лично съм пртоив тия глупости с обарването и ми се иска да ти помогна някак, ама... sorry, не те познавам :/
 • #4 от Мъж, 16 години 02.07.2015, 08:27 АКО ИСКАШ ИМ ДАЙ ДА ТЕ ИЗЧУКАТ И НАПРАВИ ИМ СВИРКА, НО ТАКА ЩЕ СТАНЕШ КУРВЕТО НА ДАСКАЛОТО...

  Аз на твое място не бих им дал... аз бих се опълчил
 • #3 от Мъж, 33 години 15.06.2015, 20:57 Кажи им да си гледат работата. Едно време и в нашия клас ставаха такива неща.
 • #2 от Жена, 15 години 11.06.2015, 00:07 от авторката: Не ми трябва вниманието им!
 • #1 от Жена, 17 години 07.06.2015, 20:57 Абе щом си написала "водят се от готините" явно ти е приятно, че ти обръщат "готините" внимание, но не искаш чак свирки да им правиш! Кажи на вашите, но да знаеш, че това ще те лиши от вниманието им!