Сподели
Здравейте.
Ще ви разкажа за мой фетиш, който може да ви се стори малко странен.
Още от малка 11-12 (сега съм на 17) харесвам миризмата на чорапите си. От един случай преди година започнах да харесвам и чужда миризма (само женска), като заниманието ми прерастна в нещо по-различно.
Всичко започна един ден, когато бяхме с моя приятелка в тях (тя сега е на 18). Тя си събу чорапите и ги хвърли на леглото пред мен, където лежахме. Тя знае за моето хоби и ми каза да и ги помириша. В началото отказах, но после се съгласих. Неочаквано за мен миризмата и ми хареса, тогава тя ми каза да помириша краката и. Направих го, това някак ме възбуди и аз я близнах по пръстите. Тя каза, че и е харесало и аз започнах да я хапя и ближа, ходилата, пръстите и тн. Тя каза, че това е страхотно удоволствие и започнахме да го правим двете една на друга. На мен също ми хареса изключително много и оттогава до днес го правим често 1-2 пъти на седмица, дори и сме снимали клипчета с камера. Така стигаме и до оргазъм. Маструрбираме една срещу друга, миришейки си чорапите и лижейки си краката.
Някои сега ще кажат, че е гнусно ще имат право за себе си, но не и за нас. Това ни харесва и не смятаме да плащаме данък обществено мнение.
Голяма рядкост ли сме двете и имали други представители на този фетиш ? Ако има споделете си историйте, с удоволствие ще ги прочета ;)

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (0)