Тинейджърски работи

16 годишна ми правеше свирка.

Сподели
Здравейте хора, пиша това с много страх да не ме хване брат ми понеже той е в хола! Значи вчера бях в училище и се разбрах с момичето, което ми правеше фелацио да излезнем заедно понеже сме приятели, а не гаджета! Тя е бившо гадже на брат ми, които още подържа много добри отношения с нея въпреки, че се разделиха преди 1 месец. Аз отидох у тях да я викна и тя излезна, беше забравила чантата си. Качих се горе с нея и видях как ме гледа ( доста странно, все едно се влюби в мен ) . Каза ми да я изчакам за да си вземе чантата и ми прати въздушна целувка. Аз също и пратих, нали сме приятели все пак. В тях нямаше никой, техните бяха на работа. Попитах я защо се бави толкова, но не получих отговор. 1 мин след това тя дойде в хола и беше по прашки без сутиен. Възбудих се страшно много понеже тя се слави с най-големите и хубави цици в училището пък и има много хубаво дупе. Каза ми да отида да си измия кура в банята. Аз първоначално и отказах разбира се, все пак ме беше срам пък и знаех, че брат ми ще ме убие ако разбере, но тя ме целуна по устата и ми прошепна една мърсотия която никога няма да я забравя! И така измих си кура излезнах от банята и я заварих да се гримира гола. Каза ми да дойда, свали си прашките и започна да си клати дупенцето по главата ми. Аз започнах да лижа сочната и путка, много беше яко, а тя пъшкаше, ооо никога няма да го забравя това. Лизах и около 20 мин. и след това тя се дръпна и започна да ми прави свирка. Каза, че ми е голям ( 13 см. е, нз дали е голям ) и продължи да ми го смуче. Така свърши всичко. Аз бях много доволен, тя също! Тръгнах да се обличам а тя започна да ме притиска, целувахме се около 10 минути и се прибрах уплашен и доволен едновременно!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

  • #7 от Жена 09.08.2017, 14:54 Ох така ме възбуди... Сигурно си доста секси и мацката се е влюбила в теб ;) А давай късмет брат ти да не разбере :)
  • #6 от Мъж, 16 години 03.08.2016, 00:17 :D Леле пич това звучи доста нереално и предполагам че е измислица. Но какво да ти кажа... ако брат ти разбере не мисля, че ще излезе нещо хубаво :D Внимавай много да не се изпуснеш някъде, защото ние момчетата обичаме да се хвалим с такива работи ;) Е, пожелавам ти следващия път нещо повече от свирчица.... И намали порното малко, преувеличил си :)
  • #5 от Жена 30.12.2015, 20:16 Оха ;3 само такива искам да чета.. уникално е :*... да бях на нейно място.... :3 ♥
  • #4 от Мъж, 16 години 04.08.2015, 01:04 намали порното !!!
  • #3 от Анонимен 03.08.2015, 22:35 хахаха смешка малка
  • #2 от Мъж, 15 години 16.12.2014, 17:16 Спри с порното.
  • #1 от Анонимен 24.10.2014, 15:41 Ми може да си секси