Секс и интимни истории

Жени, възбуждат ли ви мъжките прашки ?

Сподели
Здравейте, имам въпрос към жените във форума, въпросът ми е дали се възбуждате от мъже с прашки? Имам си приятелка която много обичам, и скоро ще правим секс за първи път и искам да я възбудя много! За целта си купих едни много интересни мъжки прашки и се чудя дали ще ми свършат работа, затова реших да ви питам вас жените във форума! На мен лично не ми харесват особено и много ми стягат на топките, обаче ако това ще я възбуди съм готов на всичко. Благодаря предварително за отговорите, с уважение към всички жени!

Възбуждате ли се от мъжки прашки!

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 46 години 19.11.2020, 08:17 Няма нищо лошо в това да те е срам. И моята жена, като иска нещо да ми каже, но я е срам, и се изчерви, знам какво иска. Питам я само "искаш отзад ли", тя само вдига вежди и се усмихва смутена. Това са интимни неща между двама ви.
  • #2 от Жена, 28 години 08.11.2020, 10:23 Като видя мъж в прашки, ми се появява едно странно желание за анален секс. Откачена работа!
  • #1 от Жена, 58 години 15.10.2020, 01:28 Въпреки че съм жена на около 58 години
    от 5 години страшно много се възбуждам от хубаво облечени жени, може би защото останах сама или малко съм сменила резбата.