Секс и интимни истории

Жена ми е консервативна в секса

Сподели
Жена ми не харесва аналния секс. Не обича да ми прави френска любов, защото после целувала децата с тази уста и т.н. Като ги искам тези две неща е едно сърдене мърморене. Аз искам почти всеки ден да правим секс, но тя няма много желание за това. А като свърших веднъж в устата в един от редките случаи в които ми правеше свирка направо се стигна до скандал. Прекалено е консервативна в секса. Обичам я но като стане дума за нещо по различно от стандартния секс и голям проблем.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (20)

 • #20 от Мъж, 27 години 05.09.2019, 23:39 Аз какво да кажа, че от една година и стандартен няма?
 • #19 от Мъж, 26 години 05.09.2019, 23:38 Аз какво да кажа, че и стандартен няма от една година, а сме на по 25-28 г.
 • #18 от Жена, 48 години 22.08.2019, 16:50 Тези неща се изясняват преди брака, класика, орал, анал, ... Защото после има недоволни.
 • #17 от Мъж, 46 години 21.08.2019, 16:15 И моята сегашна жена беше консервативна. Като гаджета бяхме на сватба на наши приятели в един комплекс. Вечерта в стаята обаче правихме анален секс. Помня гледкаата след това- тя лежи гола по корем, пъхнала си една от сафетките с имената на младоженците в цепката на дупето. Жестока гледка! Жалко, че тогава телефоните нямаха камери! Усети, че я гледам и с уморена усмивка каза само : хубаво ми беше.
 • #16 от Мъж, 41 години 21.08.2019, 14:27 Правим с едно маце анален секс в мисионерска поза. Тя не само, че беше с тениска, но дори и силно възбудена, не спря да я опъва, да не и видя гърдите.
 • #15 от Жена, 57 години 19.08.2019, 14:25 Чак пък толкова консервантивна и прави само стандарден секс? Определено не ми се вярва.
  От където и да го погледнем, ние жените сме си кучки. В някои отношения и в определени
  ситуации се правим на светици, благопристойни и верни на семейното ложе, особено пред собствените си мъже. На скоро прочетох че една дама правела със собственият си съпруг само стандартен секс.
  Наложило се да замине в командировка с нейн колега.
  Колегата и успял да я убеди и тя се съгласила да правят само анален секс или в дупето и да влиза
  само главичката на курът му. Това не се смятало за изневяра.
  Да се смееш ли, или да плачеш ?
  На всяка една от нас жените ни е пределно ясно че хуй рамене няма, влезне ли му главата ще влезне
  целият. Всичко друго е илюзия и заблуда, но много от нас вярват и се уповават на това защото
  така ни отърва.
  Авторе, имате и деца ?Сам по-себе си този факт доказва че имате около 10годишен, може и повече
  съвместен живот с вашата съпруга. Зряла жена в разцвета на страста, женственоста и силата си
  току така да прави и да се задоволява единствено и само със стандарден секс?
  Манна небесна, няма такъв филм. Един вид евтина реклама за наивници и съпружеска вярност.
  Прави се на консервантивна в секса пред вас, но истината е че се чука и с други мъже, които няма
  да се задоволят само със стандартен секс.
 • #14 от Жена, 42 години 17.08.2019, 21:03 И аз не харесвам да правя френска. Не искам и на мен да ми правят. С аналния секс нещата стоят по-различно. С мъжа ми не го правя, защото е груб и ме боли. Но с други мъже ми е харесвал. И сега се виждам с един и аналния става супер! Всичко опира до партньора.
 • #13 от Мъж, 36 години 11.08.2019, 12:13 Кой както си го подреди, момчета. Моята ми дава отзад. Дори ме подсеща, когато и се прави анал. Някои пишат, че на жените ни им харесвало отзад. Ами не е вярно. На моята защо и харесва?
 • #12 от Мъж, 47 години 09.04.2019, 09:15 Защо си се оженил тогава за нея!? Аз имах връзка с една мадама, която ме научи как да я чукам отзад. От тогава това ми стана слабост. За това си намерих жена, която харесва анален секс. И ето, вече почти 20 години сме заедно, имаме две дъщери. Сексът ни е все така страствен както в началото. Търсиш си половинката, с която си допадате в леглото. Това е най-важното за успешен брак.
 • #11 от Мъж, 37 години 26.03.2019, 15:20 Показах на жена ми тази тема. Тя чете, чете и каза, че са глупости. Но вечерта като легнахме, каза, че и се прави анален секс и се е подготвила. БЛАГОДАРЯ ВИ!!!
 • #10 от Мъж, 41 години 23.03.2019, 15:08 Моята жена харесва отзад, но пак е консервативна.
 • #9 от Мъж, 44 години 08.03.2019, 11:31 Моята по принцип не беше консервативна, но след 14 години брак и две деца, няма как да няма рутина. Но на определени периоди и тя изпуска парата. Особено когато децата ги няма. Тогава си пускаме порно канал, дори и през деня. Не бързаме, загряваме с френска и в такива случаи завършваме с анален секс. Тя има едно нива на възбуда, при което и се иска отзад. Познаваме достатъчно добре и знам кога какво и се иска.
 • #8 от Мъж, 50 години 03.03.2019, 17:46 Да, консервативна. Консервативно го поема в дупето. Имах щастието да познавам такава консервативна мадама.
 • #7 от Мъж, 43 години 28.02.2019, 19:45 Зависи как ще я подванеш. И моята жена в началото не искаше да чуе за анален секс, но постепенно я свикнах.
 • #6 от Анонимен 31.01.2019, 17:09 До номер 5. Няма никакво значение, поне за мен дали съм или не съм първи. Коментарът ми бе в подкрепа на коментара на дамата под № 2. В случая с половинката иде реч за това, че тя първоначално ми бе казала, че не го е правила в дупето и не иска да го прави. Е, случи се. Когато я попитах защо е било нужно да се прикрива, още повече, че аз никога не съм я питал и няма да я питам какво и с кого го е правила, тя ми отговори, именно така, че жените сте артистки и се опитвате да направите мъжете значими в собствените ни очи. Навярно е така. Въпреки това, в такива случаи винаги се сещам за оня стар виц, че мъдрите жени не се кефят безкрайно на големите пишки на мъжете си, защото знаят, че рано или късно ще опре до анален секс. Това в рамките на шегата разбира се. А иначе за Вашия опит със свещта. Ами доста постъпват като Вас и в това няма нищо лошо. Така изследват себе си и пробват различни техники. Правят го както момичета, така и момчета. Сега се сещам, че една моя близка, ми е разказвала как мъжа и я е навивал да правят анален секс. След дълги безплодни увещания и постоянни откази от нейна страна, човекът точно това направил - пред нея си пъхнал си в дупето една свещ за да и покаже, че от това не се умира. Е, сега тази дама определено е фенка именно на аналния секс.