Секс и интимни истории

Възбуждат ме зрели жени!

Сподели
Да се представя, мъж на 24 години който е почти зависим от секса. Незнам дали е нормално но винаги попадам в компанията на по възрастни жени и винаги търся такива. Изумен съм колко от тези жени си търсят някой млад за добре прекарана нощ. Въпросът ми е мислите ли го за нормално защото според мен не, приемам го за някакво табу и това ме възбужда? И моля ако вие спадат към тези жени споделете какво точно харесвате и ако не е проблем за вас някой флирт.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Жена, 39 години 08.11.2020, 17:51 Здравей, аз мисля че това е нормално явление в днешно време. Аз лично се забавлявам когато го правя с по млад и то защото се забелязва ентосиазъм, влагат много старание за да се опитат да те впечатлят. Има и минуси разбира се но така както го направи един 20 годишен няма база за сравнение с някой на 50 примерно. Мнението ми е живей си живота и прави това което те прави щастлив.