Секс и интимни истории

Всяка ми дава, а на мен не ми става...

Сподели
На 21 години съм, висок и красив със стройно тяло, момичетата ме харесват, по-възрастните жени също, но имам един огромен проблем.... не мога да го вдигна. Каквото и да правим е мек, правил съм опити с 5 момичета досега и никога не ми е ставал... това е от години и заради това не съм имал една истинска връзка досега, след няколко неуспешни опита мацките се отказват и не искат нищо повече от това да сме приятели, което ме убива... Проблемът ми не е психологически, зарибявам ги и им е приятно с мен докато не разберат, че съм импотентен... и ги разбирам, все пак коя ще иска импотентен мъж... но и аз искам да обичам и да ме обичат, искам пълноценна любовна връзка с жена... и аз имам сърце, макар и болно :) Скоро ходих на лекар и ще започна лечение, но ще отнеме време докато се излекувам на 100%, а вече не издържам, самотата ме убива... Та въпросът ми към жените е - бихте ли имали връзка с хубаво и умно момче, но с мек хуй.... при положение, че ще се излекувам напълно, но няма гаранция кога? А да - не ми препоръчвайте виагра и други подобни лайна - не помагат.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

  • #5 от Анонимен 16.08.2018, 08:41 Мило момче, със момичета може да нямаш късмет, а защо не пробвате с друго момче. С тази връзка имате възможност да се стабилизирате импотенвтоста ви, и да забравите че сте имали такива проблеми.
  • #4 от Жена, 24 години 12.07.2017, 15:11 Аз бих била с мъж, който не му става има хиляди други средства.
  • #3 от Анонимен 02.07.2017, 00:26 Аз бих била гадже с теб, но съм твърде малка иначе успех!
  • #2 от Мъж, 20 години 22.11.2016, 16:40 аз съм същия не знам какво да правя по въпроса моля някой да помогне по някакъв начин :(
  • #1 от Жена 25.08.2016, 00:08 Мило момче, щом има проблем с ерекцията, трябва да наблегнеш на оралната любов. Информирай се, погледай филми и действай. То и отвътре си идват нещата.