Сподели
Здравейте, мъже!
Минавам директно към въпросите.
1. Когато мъжът свършва бързо / 2я път /, това означава ли, че секса с дадена жена много му харесва и възбужда ?!?
2. Когато мъжът целува жената, по време на секс, това показва ли някакво по-сантиментално отношение към нея, или може да го прави с всяка?!??
3. Когато мъжът споделя, с жена лични проблеми, означава ли че я чувства близка, или по-скоро като отдушник?
4. Защо мъжете изчезват след първия секс, с нова партньорка? И се включват, след 2 седмици, след като вече ние жените сме хвърляли боб, и сме ходили дори на гледачка, за да разберем дали, ще звънне :D

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

 • #3 от Мъж 18.07.2018, 21:40 1. Не съм сигурен има мъже и мъже - всичко е до анатомията.
  2. Залагам 80% на ДА. Може би е свикнал винаги да целува гаджетата си или смята това за задължение (ако е от тези дето спадат към НЕ), но според мен ако гаджето ти те целува, то значи те харесва "повече".
  3. 50/50. Всеки мъж споделя с приятелите си, така че това може да значи че както и е възможно да те цени като приятел, така и че наистина ти се доверява и те обича.
  4. Ти да не си била с 50 човека за 1 година, че да говориш така :D Имам предвид че е грешно така да мислиш. Питай приятеля си защо го е направил. Може и да не си разбрала, ама да си била за "една нощ" - демек ч*кате се и те зарязвал. И понеже му е харесало, се връща отново.

  Всичко това е много относително, така че си прави изводи, но не смятай мнението ми за закон един вид :D

  P. S. Късмет с приятеля ти.
 • #2 от Анонимен 26.06.2018, 16:27 Комбинирайки всички въпроси, според мен не му пука за теб. Може да звучи малко грубо, но истината е че те наебал и.....
 • #1 от Анонимен 24.06.2018, 20:50 1. Възможно е, но може и просто да не е от издържливите.
  2. По-скоро да. МОЖЕШ да целуваш всяка, но мисля, че ако е само за секса би било мръснишко и плитко, а целувката е за по-дълбоки работи. Поне за мен.
  3. Може да е и двете. Дори не мога да дам 51вия процент на никое. може би трябва да го почувстваш как го казва.
  4. Звучи ми леко играческо. Първата ми мисъл, е че тогава пак му се е доебало. Може и да е женен и да се бори с идеята за изневяра или пък да му е отнело известно време да осъзнае, че чувства нещо. Но едва ли.