Секс и интимни истории

Въпрос за секс играчките

Сподели
Здравейте! Момче на 26 г. съм и имам един малко специфичен въпрос. Всичко започна в университета, където имах една по-разкрепостена състудентка, за която се носеха определени слухове. Някои момчета, които бяха спали с нея за една нощ, разправяха, че била споделила с тях, че е пристрастена към мастурбацията и затова понякога ходела с някакъв мини вибратор през деня, който контролирала с дистанционно. Дълго време се чудех дали е истина или си измислят, но така и не събрах смелост да я попитам, понеже не бях много близък с нея. След като завършихме университета групата ни се разпръсна и не знам какво стана с нея, но въпросът продължи да ме гложди и видях, че наистина по секс шоповете продават подобни играчки, но не знам дали се купуват или не. От тогава имах няколко приятелки и на всички съм предлагал да пробваме подобна секс играчка, но всички са ми отказвали с различни мотиви. За последно преди няколко дни предложих на сегашното ми гадже да й взема такава играчка за Коледа, но тя също отказа. Та въпросът ми е - има ли хора, които наистина използват подобни секс играчки с дистанционно управление, или всичко това са измислици, неверни слухове и градски легенди. От една страна признавам, че подобно нещо звучи малко невероятно, но от друга - както вече казах, чувал съм различни слухове и съм чел различни истории из интернет и би трябвало да има поне една жена или двойка от 7 милиона българи, която да го прави. Просто съм любопитен. Благодаря, че ме изслушахте.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Анонимен 11.05.2019, 09:53 Разбира се, че има! С вградена батерия. Моя позната, сега на 45 години, има, мисля, от 2016 г.. Ползва го, активизира го, и докато бяга в събота и неделя, понякога и след фитнес- тренировка. С едно зареждане работел около 3 часа. Дистанционното е като гривна на ръката и. Мисля, има и за поръчване по АлиЕкспрес, около и над 100 долара.