Секс и интимни истории

Въпрос към жените относно секса - дали и харесва

Сподели
Здравейте, Имам следните въпроси които се въртят около това, че като цяло мисля, че ми е малък и се притеснявам дали доставям удоволствие на приятелката ми. Размера ми е около 13-13. 5 см.

Та от скоро си имам приятелка от 2 - 3 седмици и секса уж е добре. Като го правим тя охка, пъшка, казвала ми е няколко пъти давай, не спирай. Аз съм я и питал дали и харесва секса и тя каза че и харесва и се чуди защо си мисля, че не и харесва. Като цяло на моменти даже не може да се спре от това да вика/стене по време на секс, особено като е по-бързо темпото. Обаче не знам дали е свършвала досега, нямам много опит и не знам как да разбера. И не знам по-какво друго мога да разбера дали и харесва секса. И не знам дори и сега да и харесва горе долу секса може ли след време просто да спре да и харесва ? И трябва ли да се притеснявам ? Не мисля, че по време на секса симулира или нещо такова. Дайте съвет.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 41 години 29.09.2018, 11:56 Според мен, проблем е на мъжа да му е малък, а особено пък и тънък! Ще ти кажа нещо от личен опит... ако ти е малък, ще прави секс с теб защото те обича, но повярвай ми, че ще дойде ден и ще иска да се изчука с някой с голям и дебел кур! Това си им е в мислите на жените... просто да пробват. Аз смело мога да се похваля с размера си! На мен спаднал ми е 15-16см. , а надървен 22см. и всички жени с които съм правил секс, са ми казвали че чувството е съвсем различно, защото когато е голям им опита вътре до матката и се побъркват, а дебелината на кура ги изпълва! От 100% жени с които съм бил, 80% от тях пич са били семейни! Да, факт е и нещо друго, че ако не ставаш за чукане, все тая е колко ти е голям, но едно е сигурно, ако ти е малък, колкото и да ставаш, няма как да го направиш това което ще и направи някой с голям и дебел кур!
  • #3 от Мъж, 30 години 29.07.2017, 07:57 И моя не е голям, просто ми е тънък. А се виждам с една разведена жена, малко по-голяма от мен. Тя е раждала два пъти естествено и е доста широка. Секссът никак не го биваше. Навих я да пробваме отзад. Не и хареса. След време пак опитахме. Тя предложи компромис, на края да и свършвам отзад. Постепенно започна да иска да не бързам да свършвам. Устих, я че се възбужда от аналния, докато веднъж успя да стигне до оргазъм. Вече година и половина сме заедно и секса е добре и за двамата. Сега само започваме отпред и се местя отзад. Не знам дали е полезно толкова често да го правим там, но ни харесва. Тя казва, че члена ми е с точния размер за дупето и. Така, че ние намерихме решение.
  • #2 от Жена, 20 години 23.07.2017, 23:07 По принцип.. размера не е от голямо значение лично за мен.. тоест ако дебелината на члена е по голяма то тогава е напълно достатъчно задоволението.. дали симулира или не зависи от много неща.. но няма как да не разбереш че е получила оргазъм най-малкото ще те опръска топла течност
  • #1 от Manci1990 (Изпрати съобщение) 22.06.2017, 14:49 Не се притеснявай, прави и френска, играйте си, ако те притеснява че не я задоволяваш, но съм сигурен че я задоволяваш, не е важен размера а как го ползваш. Но ако мен питаш започни да и правиш френска