Секс и интимни истории

Влечение към леля ми

Сподели
Здравейте!
На 18 години съм и имам следният случай, от известно време изпитвам сексуално влечение към леля ми, 45 г. леко закръглена и доста надарена жена с едно дете и съпруг. Аз си падам по милфките, но до преди месец, два не изпитвах нищо подобно към нея, ходим си често на гости и също така и често я масажирам, но не съм си и мислел за това, докато една нощ сънувах, че аз, баба и леля сме седнали на диван и леля тайно ми пусна ръка, хвана ме за пакета и ми наби чекия, от тогава гледам на нея по друг начин, но там е работата, че и тя гледа на мен по особен начин. Първата случка беше следната, по време на един от масажите телевизора работеше и даваха някакъв филм, изведнъж в него се за говориха за секс, тройки и т. н. , изведнъж леля издаде няколко тихи звука от удоволствие заради масажа най - вероятно, в началото ми стана неудобно, но после ми хареса случайно създалата се ситуация, след масажа казах на леля, че ще науча и други методи от интернет и ще и правя цялостен масаж, като споменах, врата, раменете, гърба и преди да изредя бедрата и прасците, измъмрих на бързо и дупето... , тя се съгласи, като даже се и усмихна.
Втория случай бе на следващия ден, един следобед бях седнал в двора ни ( живеем в съседни къщи с общ двор), изведнъж леля дойде и както обикновено се заговорихме, по едно време тя стана за нещо и се наведе точно пред мен, дупето и застана буквално на педя пред лицето ми, беше по прилепнали син и прозиращ клин, като дори не носеше бельо, ясно виждах вагината и и като всяко едно младо момче мигновено се надървих, стоеше така не повече от 2 минути, но през главата ми минаха стотици мисли, като една от тях бе да забия лицето си в дупето и и да я оближа, но естествено не го направих. Леля се изправи и седна до мен, пенисът ми ясно си личеше от панталоните ( не е толкова голям, 17 см е среден размер може би, нз), но не направих нищо за да го прикрия, напротив дори леко дръпнах блузата си нагоре, за да се вижда още повече, леля мигновено забеляза възбудата ми и докато се правех, че гледам напред, тя го огледа 3, 4 пъти минимум, поне за толкова пъти видях, но за нещастие баща ми ме повика от нас за нещо, върнах се по най - бързия начин, пенисът ми бе поспаднал, но видях, че още личеше, леля бе станала и се засекохме един срещу друг, казахме си чао, като тя отново ясно погледна в пакета ми. От тогава ходя до тях, винаги когато мога или се налага, масажирам я когато ми каже, даже аз самия я подканвам и винаги преди да ида възбуждам пениса ми и гледам да личи ясно, като пък тя винаги го забелязва, сигурен съм, защото директно и видимо ме поглежда там. Последния случай, беше следния, леля беше ходила на общото ни село, нашите също, аз не отидох, но и не знаех, че тя е била сама във вилата им, без мъжа и детето и, когато се върна и се засекохме ми каза, че е трябвало да ида и аз и, че била сама в къщи и съм щял да я масажирам доста.... Това го приех за директен намек, че сме щели да правим секс, без да се притесняваме от някого, и с думата масаж визираше секс. Аз умрях от яд, че не отидох тогава. Въпросът ми към Вас е, дали правилно талкувам, че не само аз и имам мерак за сливата, а и тя за банана ми, за мен съм прав, защото реално мажът и гони 60 г. и вече най- вероятно не правят секс, а тя е жена все пак и е най- нормално все още да и се прави и тъй като скоро сигурно не е правила секс, сега вижда възможността да има на разположение младо момче (Аз), на което му става, понякога и от тресенето в автобуса, пък какво да говорим за сексуална възбуда и да може да прави секс винаги когато и се иска и може.
Вчера майка ми ми каза, че ще ходят само двете за два три дни на село и ме повика ако искам да ида с тях, аз приех естествено и обмислям да действам там. Най вероятно ще седнем на по питие и когато майка си тръгне ще стана уж да масажирам леля, като нежно ще обхвана големите и гърди, ако ме попита какво правя ще и обясня всичко и ще продължа, а ако не зададе въпрос, вие се сещайте какво следва...
Историята е напълно истинска и ви обясних най- подробно за всичко което стана и съм обмислял, вашето мнение е много важно за мен, защото така ще видя как вижда нещата човек отстрани.
Благодаря Ви предварително!!!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (6)

 • #6 от Мъж, 40 години 30.10.2019, 11:05 Здравейте!Имам и аз подобни истории с моите лели. Бях хубаво момче и винаги са ме харесвали жените. Все още ставам Хаха.
  Едната сестра на майка ми, доста по-млада. Явно флиртуваше с мен след 17-18 ми година. Беше хубава жена и носеше тесни клинчета от които полудявах. Наблюдавах я тайно и тя го усещаше. Веднъж беше с пола и седеше срещу мен у нас. За малко да сляза под масата, само и само да и надникна отдолу. Успях, и после бегом да бия чекии. Веднъж нещо стана, та се изкъпа у нас. Издебнах момента и надникнах през ключаклата. Щях да полудея от възбуда. Виждах и триъгълника, после се обърна и видях дупето. Целия бях един голям кур. Като ходехме у тях, няколко пъти намирах нейно мръсно бельо в банята. Яки чекии падаха, душейки ги точно на местенцето на путката и дупето. Аромата им бе опияняващ. Веднъж бях сам при нея. Беше сама с братовчедка ми, която беше малка. Седяхме говорихме а аз си мисля само за дупето и. Обикаляше с тесен клин и като се навеждаше да прави нещо го надървих яко. Седя си така и тоя на палатка отдолу. Забеляза го, видях и ясно учудения поглед. Седна до мен и сви силно крака и ме щипна по бузката. Усещах че трябва да направя нещо. Затова се наведох и я целунах по устата. Стисна устни но не се дръпна. Викам и харесвам те и те искам. Тя се изчерви и учудена ми казва, ти нямаш ли си гадже за такива неща. Незнам какво и отговорих, всичко бе като на сън. Не бях по настоятелен. После си тръгнах. Срам ме беше да я видя много време. Тя се държеше много добре, даже ми се усмихваше сладко. Взех аз да я отбягвам. Така минаха годините. Не се случи повече нищо. Сега сме далече. Може и за добро да е.
  За другата леля ще разкажа друг път, ако някой се интересува.
 • #5 от Мъж, 49 години 18.10.2019, 14:19 Доста време е минало от поста. Не знам до къде сте я докарали.
  Аз преживях нещо такова преди години, бях млад едва на 17 години. Бях не що болен със съмнения за пневмония. Затвориха ме в нас, но тъй като съм си малко шило решиха да ми сложат и пазач. Един ден сестрата на мама оставаше при мен на другия пък сестрата на татко. На четвъртия или петия ден се оказа, че нямам пазач. Тъкмо се кипрех да се спася и хоп пристига вуйна ми. Завари ме гол по пушка. Не се смути, огледа ме няколко пъти, изчисли ме по 3, 14(както казва баща ми), след което ме хвана за хуя и каза:
  - Той е почти колкото на баща ти. И ха, ще има забава.
  Вуйна ми е на 24 години, съпруга на брата на мама. Бях чувал, че са и двамата доста разкрепостени. Но не очаквах това. Още докато онова ми нещо беше в ръката и, стана като дърво. Нямах представа какво да правя. Тя ми е вуйна, ако беше друга щях да я натисна. Стоях не знаейки какво да правя и чуваме шум. Вуйна ме пусна веднага и каза да се облека. В това време се появи леля ми на татко сестрата. Попита какво става, каза на вуйна, че ще остане и че вуйна може да си ходи, ако си има други ангажименти. Явно всичко пропадна, така че си заех мястото в леглото. Двете отидоха в кухнята, не чувах какво си говорят. Но дочух възклицание и думите: - вярно? Стига де, по- голям!
  Беше минало обед, нещо се разкашлях и леля ми се появи:
  - Взема ли си хапчето? Я, чакай, взех малко ракия. Майка ти каза да те разтрия. Вдигни си пижамата и легни по корем. Хайде, малко ще ти е студено, но после ще те загрее.
  Изпълних нареждането. Заразтрива ме, та врата, та гърба и хоп на задника. Каза:
  - А бе я сваляй тези гащи, че ми пречат.
  Както си бях по корем се понадигнах и с нейна помощ долнището на пижамата ми бе свалено заедно с гащетата. Започна едно разтриване и по едно време усещам, мъчи се да вкара ръка между краката ми. Мина по задната част на бедрата ми, но мина и по топките. Забави там ритъма и каза с доста заповеднически глас:
  - Я се обърни по гръб! Какво съм се замъчила? Чуваш ли, прави каквото ти казвам.
  Вече бях изненадан веднъж, така че този път дори не се замислих. Обърнах се и какво да видя. Леля ми по една туника, без нищо под нея. Курягата ми скочи веднага. А тя го хвана, натисна го на едната страна и продължи да ме разтрива. Само секунда беше минала(поне на мен така ми се стори)и се изтървах. Изпразних се за резил на мъжкото съсловие. А тя, взе една кърпа, почна да ме почиства, после каза:
  - Върви в банята и се измий. После ще продължим.
  След тази случка, очаквах приказки от нейна страна. Но нито дума. Вечерта нашите се прибраха, всичко както обикновено. Леля ми си отиде. Към 23 часа майка ми дойде, попита как съм. Погледна как съм облечен и каза:
  - Изпотил си се. Събличай тези дрехи! Ще те разтрия пак.
  Почувствах се ужасно неудобно. Но трябваше да се съобразя с нея. Разтри ме пак, но не с ракия, а с камфор. После каза:
  - Завий се! Както си.
  Изчезна. След минути я чух да говори с татко, казваше:
  - Снаха ми и сестра ти са прави. Добре е.
  Умувах по чутото, но без резултат. На другият ден пък се появи на майка сестра и. Тя е по- млада от мама осем години. Беше доста весела и закачлива. Извади си записките, хвърли ги на масата и каза:
  - Ще ми се да поспя. А трябва и да се подготвя за петък, имам изпит.
  Гледах я в профил. Разкошни цици, зърната и се стремяха да пробият блузката и, ясно си личаха. Вероятно забеляза погледът ми, стана отиде оттатък и се върна с едно кафе. Нагласи се право срещу мен на една табуретка. Коленете и стърчаха и като че ли схвана желанието ми, взе че ги разтвори. Онемях, беше гола отдолу, виждаше и се путката, почистена, прекрасна. Дискретно наблюдавах реакциите и. Тя също дискретно ме наблюдаваше. Изпи си кафето, стана, взе шишето с камфора и каза:
  - А сега сме ние.
  Хвана ми завивката и я отметна. Лъснах гол пред нея, не че ми пукаше. Започна да ми разтрива гърдите, а аз, Боже, идеше ми да я хвана за циците. Добре ама тя усети ли се, що ли попита:
  - Искаш ли нещо? Виждам, че нещо те... – не се доизказа.
  - Ами, лельо... така де, прощавай, ама не съм от дърво. – отговорих аз.
  Тогава тя се завъртя, видя ми настръхналия кур, засмя се и каза:
  - Това ли ти е проблема. Можем да го облекчим. То и аз не съм от камък.
  Изправи се, прекрачи ме и без много дрън- дрън го хвана с ръка и си го вкара. Стана каквото стана. Оказа се че ми пасна прекрасно. Нямаше нищо общо с приятелката ми. До като се любехме си говорихме, по- точно тя, беше по- разговорлива и на няколко пъти ме попита дали си падам по вуйна ми и леля ми. Аз се въздържах от прави отговори. Отговарях уклончиво и изведнъж:
  - А бе ти, да не си влюбен в майка си? Защо мрънкаш и нищо не казваш? Не те разбирам
  Както и да е денят премина. На другия ден докторката мина, даде ми направление за рьонген- рентген. Леля ми ме закара в кабинета, направиха ми снимки и се прибрахме. Тя е всъщност тази която най- си харесвах. На 35 години, брюнетка. С изваяно тяло, сочни устни излъчваща някакво див аромат, който провокира желание да забия нос между циците и. С влизането вкъщи почнах да се събличам, тя седеше и ме гледаше. Когато останах гол, се доближи, сложи ръка на рамото ми и попита:
  - Искаш ли да те разтрия?
  Краката ми се разтрепериха, едвам издържах, насилих се и треперещ глас и казах:
  - Искам, но предпочитам масаж. Това много мирише, сочейки камфора.
  Леля ми се засмя, целуна ме по слепоочието и каза:
  - Добре, търкулвай се. Аз ще се преоблека и идвам.
  Май от срамът ми не бе останало нищо. Освен стърчащият ми кур. Легнах по гръб, без да се завивам. Леля ми се появи в нейната си туника, когато ме видя усмихнато каза:
  - Ти май си се приготвил за друго нещо, не за масаж? Я си кажи.
  Беше закачлива. Седна на леглото, бедрото и беше пред мен. Завъртя се и понечи да сложи ръце на гърдите ми. През това време аз съвсем несъзнателно, сложих ръка на бедрото и. Тя не реагира. Масираше леко и внимателно вратът ми и гърдите. Направи някакво движение, като наместване. Зяпах гърдите и плъзнах ръка по бедрото и. Потрепна и каза:
  - Така ме възбуждаш. Това ли искаш?
  Не отговорих, но се осмелих и я погалих по сливата. Не се отмести, не се отдръпна, чу се нещо като стон. Путката и буквално течеше. Станах по- агресивен и вкарах пръст в нея. Тогава просто легна до мен и почна да ме целува. След малко вече бях в нея. От както се помня до днес това е най- хубавото и приятно нещо което съм видял от секса. Пораснах, ожених се, но тя е винаги моето предпочитание. Ме искам да пренебрегна момичетата и по- младите жени, но е грешно да се мисли, че предпочитания та към една узряла, та дори и презряла жена са грешка. Бил съм и с по- възрастни жени. Колкото и странно да звучи, ебах една роднина, по- голяма от мен 40 години. И ще кажа, че по нищо не отстъпва на една млада жена, дори задоволява по- добре. Вярно че не и висяха циците и месата. Моята майка която е на 65 години, ако я видите, ще кажете че е на 40. Това е биология. Какъвто живот имаш, такъв е физическият ти имидж.
  Не бива да се говори така, както #2 & #3. Има всякакви, но не всички са смачкани. Аз поне познавам достатъчно много жени на възраст над 50-те които превъзхождат по фигура и визия повечето днешни млади жени. А в леглото ги превъзхождат с пъти.
 • #4 от Мъж, 54 години 17.10.2019, 21:33 До жена на 28. Мила, така са голяма част от жените. Почакай още 20+ години, и ще видиш, какво представляват в действителност голяма част от приятелките и връсничките ти. Лично на мен, дама около 60 ми е казвала в прав текст, че съм вече стар за нея, и търсела"млади жребчета", около 30-те. Дама на 65 ми е споделяла, че го прави когато може с момчета на 25+, по-надолу има мераклии но не се решава тя. Дама на 62, се двоумеше да си легне или не с 23 годишен, само това че е от малък град и може да се разчуе, ако младежът се похвали, я спираше. Така че-драга, за всеки влак си има пътници, ще се учудиш какво ли още има по този свят....
 • #3 от Жена, 28 години 17.10.2019, 16:18 Не знам как може да харесвате по-големи от вас! Аз съм гледала запис от скрита камера, в Студентски град, как едно момче ебе една лелка, виснал корем, виснали цици. Оня включил тайно камерата и подпира телефона на шкафчето. Не се вижда на моменти, но се чува добре. По едно време той иска да и го слага отзад. Тя уж протестира, че това я обиждали, че не го прави там, но се съгласява. Отначало пъшка, охка, спираха, още да се маже, било сухо. После в партер не и беше удобно, легна настрани, започна да и хареса и се кефи лелката. След края целува и гушка момчето, иска пак да се виждат. Беше някак долнопробно, той може да и е син. Не и отива на годините. След банята, седна до него и му говори престорено, какъв калпазанин бил, как и разширил гъза с тоя голям хуй и му го държи. В това време мъжа и звъни и тя му се кара, че не бил свършил нещо. Изобщо, гнусно!
 • #2 от Жена, 31 години 30.09.2019, 14:29 Това е тъпо и незряло!
 • #1 от Мъж 24.08.2019, 01:00 Историята ти ме впечатли! Минала е година оттогава кажи нещо случи ли се с нея?