Сподели
Така, да споделя и аз какво ми се случи най-накрая. Мъж и жена сме заедно от 11 години, имаме две деца. От доста време навивах жена ми за тройка с друг мъж, но тя винаги ми отказваше твърдо. Веднъж реших да си направв експеримент да опитам, ако не друго. Звъннах на един приятел, който живее в едно близко граде и му казах утре да ми се обади към 21:00 часа и да каже, че си е изпуснал последния автобус и да ме помоли да пренощува вкъщи. Естествено го светнах за какво иде реч, кзах му да й направи някой и друг комплимент и като отида до тоалетната да я хване за задника и да видим как ще реагира.
Та сценария го изпълни, когато излязох от тоалетната бяха седнали един до друг и тя му мачкаше кура. Когато видях това загасих лампата и ги подканих към спалнята. Правихме страхотен секс, на нея й хареса. Оттогава секса ни е страхотен, сякаш се чукаме за първи път. Когато нещо ни доскучее нашия човек изпуска автобуса...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

 • #4 от Мъж, 28 години 19.10.2019, 13:39 Като тема е интересно, заслужава внимание, но не и като изповед- зеро !

  Празнувахме юбилей, десет години от бракът ни. Бяхме доста народ. Накрая останахме жена ми и една моя колежка, много добра приятелка на жена ми. Съпругът и беше заминал за седмица в Гърция. С него сме се събирали, няколко пъти. Не ме е впечатлил с интелигентност. Доста скучен е. Жена ми предложи Мирослава да остане в нас да пренощува. Казах:
  - Става, колко му е? До сега не го бях правил с две.
  Бяхме доста развеселени в повдигнато настроение. Макар че аз не пия алкохол. Тогава Мирослава се обади и попита жена ми:
  - Мислиш ли, че може да ни оправи и двете?
  - Ще видим. Ако не може ние него ще натаковаме – отвърна жена ми.
  Май ме взеха на подбив, поогледах ги и казах:
  - Вие, май наистина ме предизвиквате? Сваляйте дрехите и ще видим, кой какво може.
  Като че ли се бяха наговорили. Едновременно скочиха и си свалиха роклите. Отдолу бяха голи. За жена ми знаех, тя никога не носи бельо, но Мирослава, не бях забелязал. Истината е, че и не съм я приемал като секс обект. Познавам я чрез жена ми, уредих я на работа при мен. Но в службата не фамилиарнича. Като ги видях голи се стъписах. Осъзнах, че са сериозни и готови да го направят. Личеше силната възбуда на жена ми. Погалих я по путката и с другата ръка посегнах към Мирослава. Беше малко по встрани, не я достигах, но тя се приближи. Така в един момент ръцете ми се оказаха в путките им. Нощта премина в ебане. Прехвърлях се от моята на Мирослава и обратно. Заспахме към шест сутринта. Беше събота, жена ми стана по едно време, да е било обед, каза:
  - Отивам да приготвя нещо за обед. Вие се оправяте тук. Ще Ви повикам, когато съм готова.
  Още не беше излязла от стаята и Мирослава попита:
  - Ще се ебем ли докато ни повика?
  - Да, наеби я, че после ще те спукам от ебане – чух жена ми.
  Така направихме първата си тройка. Един ден, бяха минали няколко месеца. Чурката- така му викаше Мирослава на съпругът си, мина покрай нас. Завел жена си в болницата при тъщата. Разбра ли се да я чака в нас. Беше почти 23 часа, Мирослава я нямаше, почнахме да се притесняваме. Чурката реши да се връща в болницата, но тогава се обади Мирослава. Налагаше се да остане при майка си. Чурката реши тогава да си ходи. Още бяхме на масата, жена ми ме погледна и попита:
  - Защо не останеш да преспиш тук? Има място. Нали мило?!
  Стори ми се, че в очите и имаше нещо, някакво очакване. Мозъкът ми ме насочи към Чурката, дали пък не и се иска тройка с него. Усетих нещо ново, по- различно от обикновените и реакции на мъжките погледи по нея. Чурката вероятно си нямаше и понятие, че има задна мисъл. По- точно фантазия, която жена ми иска да осъществи. Почувствах провокация, лека възбуда и неопределен подтик, тогава отвърнах:
  - Защо не? Чурката, остани с нас, ще се забавляваме докато Мирослава се освободи. Ние утре не работим, така че няма проблем. Пък и на жена ми ще и е приятно.
  Нарочно подчертах последните си думи. Онзи май се събуди. Погледна ме, огледа доста нагло жена ми и каза:
  - Защо не, поне няма да съм сам с мислите си. Какво предлагате?
  - Ами какво, каквото излезе- отговори жена ми. Стига на вас да Ви е приятно. Аз съм за!
  Явно Чурката все още не усещаше намека или се правеше на ампелии куку. Реших да се намеся и казах:
  - Жена ти ще е доволна. Жалко, че и тя не е тук...
  Тогава тоя нещо се сети и каза:
  - Да, на вашият юбилей тя е била с вас, разказа ми. Останала е много доволна. Дори искаше да Ви поканим с нас.
  Погледнах жена ми. Не знаех, че Мирослава е споделила с него. Жена ми също ме погледна учудено и попита:
  - Така ли, я кажи какво ти е казала. Тя много обича да ме хвали.
  Чурката взе нещо да казва, от което се разбра, че изобщо не е в час и си няма понятие, че сме се ебали. И тогава жена ми го подхвана:
  - Каза ли ти, че е спала с мен и че... – не се доизказа.
  Чурката взе думата и попита:
  - Какво от това че е спала с теб? Сега да не искате да ме сложите да спя с него? - сочейки ме.
  - Ти в ред ли си? Какви ги дрънкаш. Имах предвид с нас- двамата – отвърна жена ми.
  Онзи се изненада малко, явно не му идваше изобщо на пилешкият мозък какво, ще правим. Изненадващо и за двама ни ми налетя с думите:
  - Веднъж в казармата съм ебал мъж, не беше лошо. Сега ще гледаш как го набивам на мъж ти, а после и на теб. Сигурно яко те възбужда...
  Не го очаквах и копелето заби устни в мен. Успях да се отдръпна и му забих един. Загубих напълно контрол. Бая бой съм му хвърлил. Не даваше признаци, че е жив. След известно време се размърда. Жена ми като видя, че е жив каза:
  - Трябва ти да го наебеш. Този е абсолютен кретен!
  Повтори го доста пъти, но аз и казах:
  - Стига му боят, че утре ще ме обвини в насилие. Моля те, спри!
  Със сигурност нещата щяха да протекат приятно, ако не беше толкова тъп и самоуверен. Най- разочарована беше жена ми. След онази паметна нощ на Юбилеят ни си бяхме говорили за тройките. И аз бях този който предложи да го направим с още един мъж и жена ми. Но така и не стана тогава. Жена ми ме успокояваше, че нищо не е загубено, но тройка с мъж вече не искаше. Предложи нещо по- разумно:
  - Според мен е по- добре, ако го правим с друг да е със семейство. Тройка с двама мъже е неприятно, ако пак ще те налитат.
  Беше напълно права. Един път се появиха неочаквано в нас сестра й и зет й. Бяха ходили на някакъв празник. Той е като мен, не си пада по алкохол, но балдъзата се беше надрусала с някакъв прасков ликьор. Още от врата взе да разправя на жената, колко и се ебяло, как можела да изпотроши всички курове на света и подобни. Баджанака е готин пич. Симпатяга, веселяк, умее да подържа компания, след тирадата на жена си се протегна към нея и каза:
  - Като ти се ебе толкова и заплашваш да унищожиш всеки хуй на света, защо си още с дрехите? До сега трябваше да си гола и да раздаваш номера. Та да си знаем и реда.
  - Какви номера бе? Ще ме ебете едновременно! Доста сте апетитни и двамата, а како?
  Жена ми я погледна, погледна закачливо и мен и каза:
  - Само теб ли ще те ебът? Няма да стане, аз само да гледам!
  Балдъзата беше вече гола и каза:
  - Няма, како! Ето пускам ти го моя.
  То тогава гледах и слушах, но като видях голата путка на балдъзето... Бях вече като бухалка, което не остана незабелязано от жена ми, тогава погледна баджанака и ми каза:
  - Какво и се чудиш? Набий и го, не виждаш ли, че е мръднала вече.
  Така направихме първата четворка. Нека Ви кажа, че и двамата бяхме повече от доволни. Сменяхме си ги, сандвичи им правихме, пълна програма.
  Преди година, бях на симпозиум в Лондон. Отсъствах около седмица. Липсата на жена ми, ми се отрази много лошо. Имаше с кого да правя секс, но когато съм без нея, не ме кефи. Освен това беше толкова натоварено, че и да мастурбирам не се сетих. Бях загорял здраво. Говорехме по телефона всяка вечер, плачех и се оплаквах, че ми липсва. Все ми повтаряше:
  - Мирослава и Камелия нали са с теб, чукай ги.
  Да, ама не! Свършихме два дни по- рано. Имаше програма за двата дни, но аз отказах и хукнах да се прибирам. Пристигнах в къщи към два и половина. Всички спяха. Тихо се прибрах, бързо се разсъблякох, един бърз душ и в леглото. Тихомълком се намъкнах в леглото. Имаше едва- едва място да легна. Ебеше ми се много, но се постарах да не будя жена ми. Настаних се доста неудобно. Макар че леглото е голямо в него момент не си дадох сметка, защо е толкова тясно. Доста бързо съм се унесъл, когато усетих някаква ръка да ме опипва. Бях в ерекция, реших, че жена ми се е събудила. Но тогава чух нещо, което ме смаза:
  - Татко, не ти ли стигна. Ти кога спиш?
  Какъв татко, какви пет лева. Завря ми мозъка. Знаех, че жена ми и тъста ми са много близки. Този стар коцкар (както го наричаха тя, сестра й и майка им), винаги ме е учудвал с жизнеността си. Хипер активен, никога не стоеше на едно место повече от две минути. Но не бях забелязал да е женкар. Някак си не вярвах, че е тъста ми. Да бъда искрен, предпочитах в леглото ми да е той, а не някой друг старец. Не беше ревност, но тя никога не го бе правила зад гърбът ми. Това ме ядоса много. Вече щях да скоча за да видя кой е, когато жена ми каза:
  - Ама тук има някой.
  Пресегна се през мен да запали осветлението, но баща и се оказа по- бърз. Когато ме видяха и двамата се опулиха. Тъста ми скочи. Той е почти колкото мен около 1, 95, доста здрав. Жена ми буквално онемя. Самият аз не знаех какво да правя. Станах и спрях дядото. Мозъчето ми работеше като калкулатор. Реших, че е добре да успокоя ситуацията и после да се изясняваме, тогава казах:
  - Къде тръгна. Спокойно, аз съм!
  Забелязах, че жена ми не дава признаци на живот. Побутнах я, не. Наведох се, диша. Тогава чух дядото:
  - Ще се оправи, тя при силни емоции и преди е колабирала.
  Спомних си, че когато я оправяхме с баджанака припадна при един оргазъм. Но се съвзе много бързо и нямаше паника. Все пак се притесних. Почнах да и разтривам слепоочията, по съвет на тъста ми. В един момент ме погледна, някак особено. Все едно гледаше през мен. После попита:
  - Мило, ти ли си? Какво става? Къде е татко, не беше ли с мен?
  Погалих я по челото и отговорих:
  - Всичко е на ред, ето го и баща ти.
  Онзи все още стоеше прав и гол до леглото. Чудех се какво да предприема и тогава тя:
  - Моля те, не се сърди. Умолявам те. Винаги съм искала да ти кажа, но все го взимаше на шега.
  Изведнъж си припомних всичко, стана ми ясно, ама много ясно. Тя се е чукала с баща си, доста преди да ме срещне. Някакво облекчение настъпи в мен. Мислите ми се изпариха и си представих, как тъста ми я ебе. Облада ме нещо съвсем ново и изтърсих:
  - Знам- знам! Спокойно. Трябва да му благодаря, че се е грижил за теб докато липсвах.
  Все пак тя е само на 28 години. А дъртия пезевентин на 47. В нея либидото растеше с часове и минути. Той е все още доста здрав. Изобщо не се съмнявах във възможностите му. Дори си дадох ясно сметка защо го наричат- Коцкар. И като последен глупак попитах:
  - И трите ли ги ебеш?
  Той мълчеше и гледаше в една точка. Жена ми се опитваше дискретно да ме наблюдава с надеждата да се ориентира към следващите ми действия. Знаеше, че съм див и мога да ги пребия и двамата. Но в мен вече не бушуваше ревност, а някаква нова възбуда и неочаквано и за мен казах:
  - Лягай, ще те ебем двамата!
  Осъзнах, че тонът ми е заповеднически. За да смекча усещането продължих:
  - Хайде, ела да те гушна. Не искаш ли да те ебем двамата?
  - Да, искам! Винаги съм го искала.
  Ето така стана и първата тройка с двама мъже.
  Позволете ми да Ви кажа, тройката е доста комплицирана ситуация. Там винаги единият е задоволен. Често стават и ексцесии. Докато при ченчовете е друго. Задоволяват се и двете страни.
  Жена ми казва:
  - Тройка, само с баща ми и теб! Иначе предпочитам групов!
  Съгласен съм с нея!
 • #3 от Анонимен 15.10.2019, 11:12 //2, амм събуди го де
 • #2 от Жена, 48 години 10.10.2019, 22:59 Още спи завалията. Не се е събудил, а сънят му свърши...
 • #1 от mfm (Изпрати съобщение) 20.09.2019, 16:00 И аз правих тройка с жена ми и още един мъж и за всички беше готино, но аз направо полудях от възжуда, когато гледах каква мръсница е жена ми. Отношенията ни след това са си същите, даже може би ме привлича още повече. Надявам се скоро пак да изпаднем в ситуация, в която да гледам как тя стене, докато някой и го набива здраво. Близо до усещането за тройка е, когато тя е някъде доста разсъблечена и мъжете не спират да я зяпат. Веднъж пък бяхме на екскурзия, но при резервацията съм объркал и вместо да избера самостоятелен апартамент за нас двамата съм взел стая в общ апартамент. В съседната стая бяха 3 момчета на по около 25 г. Още на другата сутрин тя, докато е отивала за вода до кухнята по прашки е срещнала едното момче и той доста я е загледал. После, когато се прибрахме вечерта тя си взе душ и отново в стаята беше по прашки и тениска. Ние в стаята си имахме бутилка уиски и сода, но обичаме и лед и я помолих да провери в хладилника. Тя отиде и като се върна каза, че момчетата са били още в кухнята и са я зяпали, но нищо не са казали или направили. Аз и предложих да ги поканим и да се развихрим, но гаджето ми отказа, за което много съжалявам. След известно време аз почнах да правя секс с нея в нашата стая, но се опитвах да съм максимално шумен, както и да я накарам тя да стене. Затова доста дълго я целувах и галих, а после избрах да ползваме най-скърцащата част от леглото и започнах да я чукам грубо и силно, от която тя застена. Сигурен съм, че младежите са ни чували и доста неща са си представяли, че правят с нея.