Секс и интимни истории

Това което се случи в къщи

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Аз съм жена на 56 години и няма значение от къде съм. искам само да ви разкажа моята история без значение от къде съм.

Преди 15 години се разделихме с мъжа ми и притиснати от обстоятелствата най-вече финансови се наложи аз, 10-годишния ми син и 16 годишната ми дъщеря да заживеем със сестра ми и двете и дъщери тогава на 15 и 17 години и в един 2-стаен апартамент. Децата нямаха проблем всичко беше супер, весело и си бяхме щастливи. Голотата в нашето семейство никога не е била проблем в смисъл някой да излезе от банята и да се облече пред някой друг а в семейството на сестра ми се оказа че въобще не им пука тъй като са само жени. От начало на мен ми беше малко неудобно заради сина ми но с времето на всички спря да ни пука и постепенно излизанията от банята се превърнаха в застоявания пред телевизора, а те от своя страна в това как на никой не му пука дали е с дрехи или не в нас.
Момичетата вече бяха навлезли в пубертета имаше всякакви теми за епилация и така нататък, а със сестра ми сме им обеснявали всичко по тази тема как с какво къде и така нататък, а сина ми волно или неволно е ставал свидетел на тези разговори. Стигало се е до там, че дори съм помагала на момичетата по време на душ с това, тъй като банята никога не се е заключвала и всеки се е къпал с всеки. След това бяха започнали и въпросите за секса и всичко беше честно и открито.

Сина ми растеше покрай нас и никоя не гледаше на него като на мъж, а като на малкото ни момче той от своя страна никога не ни е питал нищо за секс или нещо интимно. Годините минаваха и той започна да се развива, не съм сигурна дали беше на 13 или на 14 когато един ден аз, той, дъщеря ми и двете ме племеннички гледахме филм след баня, всичките голи, лежахме кой на диван кой на стол се беше изпънал кой на земята, и тогава започна еротична сцена във филма, дъщеря ми погледна към сина ми и възкликна :
- Я, на Сашко му станал!
Аз неволно погледнах към него и видях еректиралия му пенис и той гледащ към него, без грам притеснение само ме погледна и се усмихна. В този момент и племенничките ми вече го гледаха а сестра му го попита:
– Може ли да го пипна?
Той нищо не каза само и махна с ръка. Тя го докосна с върха на пръстите и го погали нежно няколко пъти не беше първия път в който вижда еректирал пенис. В този момент интереса на момичетата се повиши а на мен ми стана смешно от това. Само след секунда и трите го бяха обиколили и го галеха, не знам защо, до момента никоя от тях не беше го гледала като мъж но в тази ситуация така се стекоха обстоятелствата. Аз продължавах да ги гледам и да се смея на акъла им. В един момент Вили, голямата дъщеря на сестра ми каза:
–Чакай, сега ще го хвана. - и в този момент от само галене тя започна да го стимулира с ръка, сина ми спря да се усмихва и възбудата го облада изцяло. За първи път до тогава и аз усетих възбуда от гледката на Вили, която мастурбира сина ми, започнах да ги гледам с интерес да видя до къде ще стигнат. Не след дълго, Диди каза:
– Чакай, сега аз... - останах с впечатление че и тя ще го прави с ръка, но без никакъв срам тя го налапа и започна да си движи главата нагоре надолу, аз не можех да повярвам какво се случва, погледнах към дъщеря ми, а тя гледаше брат си и братовчедка си и се пипаше по клитора без капка свян. Не можех да помръдна и не знаех какво става и тогава от лека възбуда просто плувнах след няколко минути осъзнах че се стимулирам сама, Гледайки сина ми и племеницата ми, сина ми очевидно беше близо до края, потерпери и свърши в устата на Диди, тя беше готова да изгълта всичко но Вили усети това и ѝ каза:
–Дай малко и на мен егоистка такава!
Вили отвори уста а Диди се наведе над нея и изплю няколко какпки в устата ѝ, някой от тях попаднаха в устата на сестра ѝ дръги по устните и гърдите, Вили се облиза и преглътна всичко, а капките от гърдите Диди ги избърса с пръст и започна да стимулира клитора на сестра си аз не издържах на всичко това и изригнах в оргазъм. Започнах да се треса цялата и когато всичко премина децата ме гледаха, сина ми беше отново в ерекция, дъщеря ми продължаваше да се стимулира а другите две се пипаха една друга.
-Мамо, добре ли си ? - ме попита Ани, не знаех какво да кажа и само кимнах – Ела при нас... Подкани ме тя, аз станах с треперещи крака и отидох при тях. Седнах ма дивана при Сашко, Вили и Диди бяха на земята пред нас а Ани на фотьоила до нас. С едното сядане хванах пениса на сина ми без дори да осъзнавам че ми е син, а се бях отдала на момента, както му го държех, Вили застана на колена махна ми ръката и го пое с уста а Диди започна да ме лиже, до тогава не ми и беше хрумвало да го правя с жена, за нея не знам. Диди започна да ме лиже, бръкна с пръсти във вагината на Ани, докато тя се стимулираше, а Вили правеше френска на Сашко.
Вили спря с френската, изправи се обърна се с гръб и се наниза на Сашко, аз притисках главата на Диди към мен и бях почти готова, но тя се отдръпна и Ани зае мястото ѝ, а тя отиде да лиже сестра си. Собствената ми дъщеря ме лижеше... изригнах за втори път... Сашко се изви назад но Вили усети и се изправи, той свърши на корема си и тогава видях рядката сперма на сина си. Диди и Вили започнаха да я облизват а Ани налапа пениса на брат си... потекох отново и започнах да се пипам докато ги гледам. До края на вечерта вече всеки го беше правил със всеки сестра ми се появи от някъде и като й разказахме какво е станало поиска другия път и тя да участва но за това по натам, легнахме уморени и заспахме.

Не съдя никой и не ми пука кой какво мисли пазим се и си правим кефа

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Жена, 20 години 20.05.2020, 19:55 Всичко това ми е малко крайно, но и аз се чудя вече. Имам по- малка сестра, която още от малка започна да мастурбира пред всички ни. Родителите ми ѝ се скараха и тя спря да го прави пред тях, но не и пред мен. Обича да се търка в разни предмети. Най- много обича да седне върху едно топче и да започне да се търка напред- назад. Започва да стене. Колкото и да ѝ се карам, че това не е редно, тя казва че няма смисъл да се крие след като ѝ е приятно, пък и нали сме сестри. Това е една малка част от нещата, но вече се чудя какво да правя. Не искам да казвам на родителите ми, защото ще я навикат...
 • #6 от Жена, 42 години 01.04.2020, 20:50 Май дойде и моят ред да се изповядам.
  Омъжена съм щастливо. Това е самата истина. Съпругът ми е доста див- беше. В първите години на бракът ни много говореше и лесно го амбицирах. Веднъж видя майка си гола, случайно стана. Но така му скочи кура, помислих, че ще и скочи. Не сгреших, свали си панталона, остави го на пода и с надървеният си кур тръгна към майка си. Тя беше се навела да вземе хавлията от пода, беше я изтървала. Скочих върху него и успях да го спра. Успях, но после съжалявах. В главата ми се беше заклещила мисъл, по- точно какво би станало. Това доста дълго време ме възбуждаше. Виждах го как и го набива на задна.
  Минаха години стана по- внимателен. Пред мен се въздържаше, от изсилвания. Знаех, че при честите му пътувания си е създал връзки навсякъде. Не се дразня от това, а и почна да ми допада. Имах двама- трима наши близки с които се срещах редовно. Само когато съпругът ми се прибираше се въздържах. Омъжих се много млада, нямах и 17 когато родих синът ни. Като капитан на далечно плаване още първата година почнах да оставам сама с детето. В началото не го усещах, свекър ми и баща ми много ми помагаха. Майка ми и свекървата идваха рядко. Едната депутатка, другата „патка”, ходеше като глуха кучка по разни четения, културни събирания и т. н. Един ден нещо ми беше криво и синът ми забеляза. Попитаме какво ми е, беше вече на 15. Не отговорих, но той се тропоса до мен на леглото и каза:
  - Знам мамо, трудно е. Все си без мъж.
  Wow ! Щях да падна, ако не бях в леглото. Попитах го:
  - Какво имаш предвид под „без мъж”?
  - Е, стига де! Не съм на пет. Секс ти липсва, мъжка компания, прегръдка, топлинка... Не съм сляп, виждам, как страдаш.
  Не знаех какво да отвърна. Искрено казано, беше много прав. Тези с които се срещах, просто ме изчукваха и толкова. Имах късмет, че се появи свекър ми и разговорът се прекрати. Но за мой късмет и той ме почна:
  - Ти знаеш ли с баща ти си говорим, притесняваме се. На тридесет и две си, а мъж ти е все външен разход. Знам, че го боготвориш, но така не може.
  За мой ужас се оказа, че синът ми е наблизо и чул разговора, доста агресивно се намеси:
  - Дядо ми, нещо да не Ви сърбят вас онези работи? Какво сте намислили, да я опънете ли?
  Старецът е само на 58 години, доста е здрав и представителен. Моят баща е по- млад, на 52 в разгара на силите си. Освен това е и женкар. Думите на синът ми ме шашнаха, идеше ми да го шамаросам. Но беше прав! Виждаше всичко и как не, та той е винаги до мен. След думите му, свекър ми се извини за казаното и се изнесе. А в моята глава се върна случаят със свекърва ми, когато спрях мъж ми в последния момент. Изведнъж ме обхванаха онези мисли. За момент си представих как я ебе и съжалих, че го спрях. Сега можеше и аз да се възползвам от татковците. Вечерта си легнах с тази мисъл. Не ми идваше сън, въртях се като пумпал в леглото. Бях легнала гола върху завивката. Путката ми течеше, усещах как подгизва под мен. Мастурбирах повече от два часа, но сън не идваше. В един момент чух:
  - Абе тия стари кокали, май знаят какво искат.
  Имаше предвид дядовците си. Изненадах се, но не се покрих, ръката ми беше до китката в мен. Беше ми все едно, че е синът ми. Не реагирах, но ясно чух:
  - Жалко, че съм ти син! Не си за изпускане в това състояние!
  Изненадах се от собственият си глас:
  - Ами какво чакаш? Възползвай се!
  Осъзнах, че гласът ми не търпи възражения, това ме върна в реалността. Чух го да казва:
  - Да не се отметнеш?
  И докато се усетя беше при мен. Това което забелязах бе ерекцията му. Дори не си помислих, че е само на 15 години и малко. Усетих твърдостта на пенисът му. Не бях забелязала, че е доста добре там. Всичко стана непринудено. Изненадана бях от способностите му, беше истински виртуоз в секса.
  Днес вече петнадесет години от тогава, не пропускаме ден.
  Преди седмица баща му се обади от болницата. Бяха го закарали от кораба там. Бързо отидох при него. Свекър ми и свекървата вече бяха там. Свекърва ми успя само да ми прошепне:
  - Хванал е някаква венерическа болест.
  Както и да е изписаха го след три дни. Прибра се в къщи. Чувстваше се гузен, виновен, не ме поглеждаше в очите. Стана ми тъпо и го съжалих. Не се въздържах и казах:
  - Спокойно, мили! Това са неща които се случват. Нищо не е, лекарката каза, че след два- три дни можем да правим секс.
  - Боже! Колко леко приемаш нещата. Очаквах скандал и развод. Колко съм глупав?!
  Хванах му ръката и казах:
  - Не е болка за умиране. Такъв ти е занаята. Все пак не можеш да липсваш с месеци и да не те измъчва сладурчика (имам предвид курът му). Нормално е да мръднеш! Не се сърдя! Нали всичко което правиш, го правиш за нас.
  Късно вечерта си легнахме. Чувствах се някак странно. Бях свикнала да спя гола, не завита и синът ни да е до мен. Легнах си, малко преди съпругът ми. Веднага забеляза, че съм гола и липсва завивка. Трябваше да изясня нещата и казах:
  - Не се чуди, свикнах да спя така. Но сега ще сложа завивка.
  Лежахме всеки с мислите си и изведнъж:
  - Чудя се, ти как се справяш със ситуацията?
  - Имаш предвид самотата ли? Не трудно, синът ни е до мен постоянно, баща ти, татко...
  - А ебането? – попита той.
  - В началото ми липсваше, но после...
  - Ебала ли си се с някой? Нормално е, както ти каза.
  - Знаеш ли, съжалявам за онзи път когато те спрях да не наебеш майка си! Много ме е яд, че го направих!
  Промених въпросите му, поне така си мислех, но той каза:
  - Добре направи тогава, тя нямаше да ми разреши пред теб.
  - Значи е трябвало да се разходя, но нямаше да видя нищо.
  - Ще видиш, когато се оправят нещата.
  - Така ли? Ще я ебеш пред мен? Ще се навие ли?
  - Да, сега вече няма проблеми. Познавате добре и знае, че си разбрана.
  - Тя ли ти каза? – попитах аз.
  - Да. Последният път преди да замина я чуках три часа. Стана въпрос за теб и тя каза, че не я е срам от теб.
  Откачих, така потекох. От чутото се побърках и казах:
  - Нямаш представа как ми се ебе. Ще изнасиля някой.
  Погледна ме и каза:
  - Съжалявам, че не мога в момента да ти бъда полезен! А и в къщи няма други мъже.
  - Да, ако не се брои синът ни. – казах аз.
  - Мислиш ли, че ще може да ти го начука? Той е още малък. Малък, малък, аз на неговите години ебах сестра ми и приятелката и.
  - Знам, казвал си ми. Сега само повече ме възбуждаш с тези истории. Отивам при него.
  Станах преди да може да реагира и тръгнах. На вратата го чух:
  - Бъди внимателна с него.
  Към пет сутринта се върнах при него. Усети ме и попита колко е часа. Когато му казах се облещи и попита:
  - Не ми казвай, че те е ебал до сега?
  - Точно, успях само да се подмия и дойдох.
  Заваляха въпроси един след друг. Споделих му всичко. Как съм се ебала с едни приятели, после как почнахме със синът ни. Казах му за баща ми и баща му. Едно нещо не съм му казала, аналния секс. Синът ми ме отвори, после разреших на баща ми, едва по- късно и на свекър ми. Съпругът ми никога не е проявявал интерес към дупето ми. Може би един ден, ще си поиска.
  Поздравявам авторката, поздравявам и #1, #3 и #5! Харесвам такива смели, отворени и разкрепостени личности. Семейството е нещо много важно и трябва да се възползваме от всички възможности, които ни предлага.
 • #5 от Мъж, 48 години 28.03.2020, 22:30 Никога, повтарям никога, не би ми и минало през акъл, че съпругата ми ще легне с някой от синовете. Женени сме от доста години, имаме 25г. завършващ студент, и малък син на10г. Работя от дълги години навън, прибирам се периодично. Докато беше жив, бащата на съпругата ми помагаше много в къщи. Човек от старото поколение, разбираше от всичко. Преди година се прибрах, беше ми писнало от адреси, километри, курви по паркингите. Обиколил съм европа и африка по два пъти. Съпругата, въпреки 2те деца е привлекателна жена. Стегнат бюст, леко увиснало дупе, но, определено не е за изхвърляне. Знаех, че със сигурност има някой тъпкач, но темата беше табу. По късно при разговори на напитка спомена, че е ощастливила доста мои приятели. Не вярвах, обаче, че големият ни син ще си поиска. В къщи темата сех не е много обсъждана с децата. Като ми каза, че дава на студента да я чука от зад, направо паднах. Аз до ден днешен не съм си позволи да я чукам в задника. Чак ме хвана яд. Сподели. че е без спирала от няколко години, той се скарал с неговата приятелка, легнал до нея една вечер и така станало изведнъж. Било я страх за отпред, гледала през повечето пъти да свърши със свирка, редко я оправял в дупето. От скоро е с гадже, редко се прибира, обаче ме е яд на жена ми. Толкова години, с гаранция, че детето не и е първият от зад. Питал съм я, трае, каза единствено, че мои познати са я молили за от зад, но е отказала. След като махнала спиралата, почти спряла контактите.
 • #4 от Мъж, 49 години 25.11.2019, 15:15 Хареса ми разказа. Всъщност само разказ ли е или има и доза истина?
 • #3 от Жена, 31 години 18.11.2019, 20:20 Това са преживявания които рядко се споделят очи в очи.
  Аз също съм преживяла подобни неща и едно от тях имах нужда да го споделя. Но тогава бях в България и това беше невъзможно. Представяте ли си в компания да се похваля как съм прелъстила собственият си баща? Как ме е ебал и ебе. Това щеше да е равносилно на самоубииство. И тогава и аз прибягнах до анонимна изповед. Имах нужда да го споделя, исках да разберат хората колко съм щастлива.
  Аби
 • #2 от rodisland (Изпрати съобщение) 18.11.2019, 09:14 Супер написано. Само се чудя, ако на някой не му пука какво мислят другите, редно е да го запази за себе си, а не да го четат хиляди хора---панаир на суетата.
 • #1 от Жена, 65 години 14.11.2019, 11:40 Поздравявам автора !
  Не е академично творение, но е увлекателно и възбуждащо, щом успя да ми подейства на мен 65 годишната жена. Все пак съм преживяла доста. Имала съм връзки и продължавам да ги имам с близки роднини. Почнах някога с баща ми, а днес вече мога да се похваля, че и най малкият ми внук, т. е. четвърто поколение си поиска. И нека бъда искрена, не очаквах от него това което получих. Все пак е доста млад и мислех неопитен. Но се оказа доста добре подготвен. В последствие в разговори с майка му ми стана ясно, че почти от година той е започнал да прави любов. Искал си е много често да го прави с майка си, но поради възрастови причини тя е отбивала налитанията му. Докато наскоро баща му не обърнал внимание на майка му, че малкия е доста подтиснат от известно време. Когато тя му споделила желанията на синът им, той казал, че не е лошо да го успокои. Като и напомнил, че той самият е бил едва на 13 когато започнал да прави секс с нея. Разбира се, след този разговор, тя се отдала и останала доста изненадана от уменията му. Разговаряла с него и научила, че той е почнал с една от преподавателките си, след което се похвалил на братовчедка си и леля си. Те от своя страна пожелали да разберат какво може и така той попаднал в една ежедневна „ програма” където правел секс с едната или другата, дори и с двете.
  Свободата в едно семейство е нещо много важно за развитието и узряването.
  Аз самата и хората около мен не виждаме нищо лошо в това. Стига да се спазват някой основни принципи, да не се възпроизвеждат.