Секс и интимни истории

Това което се случи в къщи

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Аз съм жена на 56 години и няма значение от къде съм. искам само да ви разкажа моята история без значение от къде съм.

Преди 15 години се разделихме с мъжа ми и притиснати от обстоятелствата най-вече финансови се наложи аз, 10-годишния ми син и 16 годишната ми дъщеря да заживеем със сестра ми и двете и дъщери тогава на 15 и 17 години и в един 2-стаен апартамент. Децата нямаха проблем всичко беше супер, весело и си бяхме щастливи. Голотата в нашето семейство никога не е била проблем в смисъл някой да излезе от банята и да се облече пред някой друг а в семейството на сестра ми се оказа че въобще не им пука тъй като са само жени. От начало на мен ми беше малко неудобно заради сина ми но с времето на всички спря да ни пука и постепенно излизанията от банята се превърнаха в застоявания пред телевизора, а те от своя страна в това как на никой не му пука дали е с дрехи или не в нас.
Момичетата вече бяха навлезли в пубертета имаше всякакви теми за епилация и така нататък, а със сестра ми сме им обеснявали всичко по тази тема как с какво къде и така нататък, а сина ми волно или неволно е ставал свидетел на тези разговори. Стигало се е до там, че дори съм помагала на момичетата по време на душ с това, тъй като банята никога не се е заключвала и всеки се е къпал с всеки. След това бяха започнали и въпросите за секса и всичко беше честно и открито.

Сина ми растеше покрай нас и никоя не гледаше на него като на мъж, а като на малкото ни момче той от своя страна никога не ни е питал нищо за секс или нещо интимно. Годините минаваха и той започна да се развива, не съм сигурна дали беше на 13 или на 14 когато един ден аз, той, дъщеря ми и двете ме племеннички гледахме филм след баня, всичките голи, лежахме кой на диван кой на стол се беше изпънал кой на земята, и тогава започна еротична сцена във филма, дъщеря ми погледна към сина ми и възкликна :
- Я, на Сашко му станал!
Аз неволно погледнах към него и видях еректиралия му пенис и той гледащ към него, без грам притеснение само ме погледна и се усмихна. В този момент и племенничките ми вече го гледаха а сестра му го попита:
– Може ли да го пипна?
Той нищо не каза само и махна с ръка. Тя го докосна с върха на пръстите и го погали нежно няколко пъти не беше първия път в който вижда еректирал пенис. В този момент интереса на момичетата се повиши а на мен ми стана смешно от това. Само след секунда и трите го бяха обиколили и го галеха, не знам защо, до момента никоя от тях не беше го гледала като мъж но в тази ситуация така се стекоха обстоятелствата. Аз продължавах да ги гледам и да се смея на акъла им. В един момент Вили, голямата дъщеря на сестра ми каза:
–Чакай, сега ще го хвана. - и в този момент от само галене тя започна да го стимулира с ръка, сина ми спря да се усмихва и възбудата го облада изцяло. За първи път до тогава и аз усетих възбуда от гледката на Вили, която мастурбира сина ми, започнах да ги гледам с интерес да видя до къде ще стигнат. Не след дълго, Диди каза:
– Чакай, сега аз... - останах с впечатление че и тя ще го прави с ръка, но без никакъв срам тя го налапа и започна да си движи главата нагоре надолу, аз не можех да повярвам какво се случва, погледнах към дъщеря ми, а тя гледаше брат си и братовчедка си и се пипаше по клитора без капка свян. Не можех да помръдна и не знаех какво става и тогава от лека възбуда просто плувнах след няколко минути осъзнах че се стимулирам сама, Гледайки сина ми и племеницата ми, сина ми очевидно беше близо до края, потерпери и свърши в устата на Диди, тя беше готова да изгълта всичко но Вили усети това и ѝ каза:
–Дай малко и на мен егоистка такава!
Вили отвори уста а Диди се наведе над нея и изплю няколко какпки в устата ѝ, някой от тях попаднаха в устата на сестра ѝ дръги по устните и гърдите, Вили се облиза и преглътна всичко, а капките от гърдите Диди ги избърса с пръст и започна да стимулира клитора на сестра си аз не издържах на всичко това и изригнах в оргазъм. Започнах да се треса цялата и когато всичко премина децата ме гледаха, сина ми беше отново в ерекция, дъщеря ми продължаваше да се стимулира а другите две се пипаха една друга.
-Мамо, добре ли си ? - ме попита Ани, не знаех какво да кажа и само кимнах – Ела при нас... Подкани ме тя, аз станах с треперещи крака и отидох при тях. Седнах ма дивана при Сашко, Вили и Диди бяха на земята пред нас а Ани на фотьоила до нас. С едното сядане хванах пениса на сина ми без дори да осъзнавам че ми е син, а се бях отдала на момента, както му го държех, Вили застана на колена махна ми ръката и го пое с уста а Диди започна да ме лиже, до тогава не ми и беше хрумвало да го правя с жена, за нея не знам. Диди започна да ме лиже, бръкна с пръсти във вагината на Ани, докато тя се стимулираше, а Вили правеше френска на Сашко.
Вили спря с френската, изправи се обърна се с гръб и се наниза на Сашко, аз притисках главата на Диди към мен и бях почти готова, но тя се отдръпна и Ани зае мястото ѝ, а тя отиде да лиже сестра си. Собствената ми дъщеря ме лижеше... изригнах за втори път... Сашко се изви назад но Вили усети и се изправи, той свърши на корема си и тогава видях рядката сперма на сина си. Диди и Вили започнаха да я облизват а Ани налапа пениса на брат си... потекох отново и започнах да се пипам докато ги гледам. До края на вечерта вече всеки го беше правил със всеки сестра ми се появи от някъде и като й разказахме какво е станало поиска другия път и тя да участва но за това по натам, легнахме уморени и заспахме.

Не съдя никой и не ми пука кой какво мисли пазим се и си правим кефа

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от rodisland (Изпрати съобщение) 18.11.2019, 09:14 Супер написано. Само се чудя, ако на някой не му пука какво мислят другите, редно е да го запази за себе си, а не да го четат хиляди хора---панаир на суетата.
  • #1 от Жена, 65 години 14.11.2019, 11:40 Поздравявам автора !
    Не е академично творение, но е увлекателно и възбуждащо, щом успя да ми подейства на мен 65 годишната жена. Все пак съм преживяла доста. Имала съм връзки и продължавам да ги имам с близки роднини. Почнах някога с баща ми, а днес вече мога да се похваля, че и най малкият ми внук, т. е. четвърто поколение си поиска. И нека бъда искрена, не очаквах от него това което получих. Все пак е доста млад и мислех неопитен. Но се оказа доста добре подготвен. В последствие в разговори с майка му ми стана ясно, че почти от година той е започнал да прави любов. Искал си е много често да го прави с майка си, но поради възрастови причини тя е отбивала налитанията му. Докато наскоро баща му не обърнал внимание на майка му, че малкия е доста подтиснат от известно време. Когато тя му споделила желанията на синът им, той казал, че не е лошо да го успокои. Като и напомнил, че той самият е бил едва на 13 когато започнал да прави секс с нея. Разбира се, след този разговор, тя се отдала и останала доста изненадана от уменията му. Разговаряла с него и научила, че той е почнал с една от преподавателките си, след което се похвалил на братовчедка си и леля си. Те от своя страна пожелали да разберат какво може и така той попаднал в една ежедневна „ програма” където правел секс с едната или другата, дори и с двете.
    Свободата в едно семейство е нещо много важно за развитието и узряването.
    Аз самата и хората около мен не виждаме нищо лошо в това. Стига да се спазват някой основни принципи, да не се възпроизвеждат.