Секс и интимни истории

"СЕКС ПРИЯТЕЛ" Възможно ли е?

Сподели
Прочетох една история на 20 и няколко годишна жена, която пишеше че има секс приятел и няколко господа я нападаха че не знае какво иска, че нямало такива жени и подобни коментари.... Това ме накара да си спомня как започна епичната история с моят мъж (колко хубаво звучи моят мъж).
Та да се върнем на историята за която пиша.
Всичко започна с това, че смених работата нови колеги, нови запознанства, нова среда, всичко ново, но аз със старото си гадже. След година две се разделихме с него окончателно, това беше изтормозена връзка от която години не излизаше нищо добро. Но раздялата ми позволи да излизам с колегите и да се опознаем и станахме доста добри приятели.
Защо след раздялата съм започнала да излизам с тях? Защото бившият ми беше доста ревнив и не ме пускаше никъде без него, но и не искаше да излиза с мой познати и приятели. Общо взето живот в златна клетка имах. Трябваше да стоя мирно красива до него, по възможност и да не говоря много ( а аз обичам да говоря и да се смя шумно). И това продължи 10 години той ме лъжеше че ме обича, но същевременно ми изневеряваше, аз го лъжех че му вярвам и се правих че не зная за изневерите. Защо съм търпяла нямам разумно обяснение.
И така след такава връзка никое здраво мислещо същество няма да иска каквато и да било връзка.
Както споменах започнах да излизам и така се сприятелих с един мъж. Умен, красив, с вежлив и мил характер, но същевременно на пръв поглед се виждаше само колко е строг.
Този мъж ми разказа, че е претърпял развод заради изневери на жена му и не иска връзка. Така постепенно взехме да излизаме на обяд и да си пишем, но без нищо сексуално. Докато един ден не сънувах изключително сексуален сън с него. Започнах да го гледам по друг начин, начин който включваше страшно много секс. Когато се подпреше на бюрото си представях как ме е надупил върху него, когато се появеше с нова риза си представях как я разкопчавам хапя и лижа гърдите му. Представях си как му разкопчавам колана на дънките като го видех подпрян някъде, усещах парфюма му когато минаваше близо до мен, а на обедите на който продължавахме да ходим и до ден днешен не зная за какво сме говорили, защото мислех само за това да не забележи какво си представям с него. Започнах да си играя през нощите сама с мисли за него. Така до една вечер в която не реши да ми пише и това не стане навик да си пишем в малките часове. До един ден в който явно сме почивали, защото ми писа сутринта като се шегувахме за нещо и ми предложи да пием кафе, но в тях. Съответно отказах веднага. Това че съм имала сексуални мисли с него не значи че ще ги изпълня. Тогава се замислих какво бих загубила или спечелила ако спя с него. И така от вълнение или възбуда хванах такси без да му кажа тръгнах към тях. Знаех адреса защото сме си говорили кой къде живее, но не знаех нищо повече нито етаж камо ли апартамент.
И така развълнувана и подмокрена стояща пред адреса му звъннах без да се мисля дали си е в тях или не. Казах му " няма ли да ми отвориш входната врата", а отсреща получих отговор "какво?". Обясних че нали иска да пием кафе и съм дошла. След 5-10минути дойде да отвори. През това време имах да премисля дали да пием само кафе или най- накрая да усетя всичко за което съм си мислила. Докато се колебаех какво да направя бях на ясно че нямам никакви чувства освен сексуални, просто се подмокрях само при мисълта как прониква в мен.
Качихме се в тях седнах, той направи кафе и започнахме да си говорим, но този път приказките не вървяха ( това явно е когато се обясняват хората че се усещало напрежение във въздуха ). Тогава той спусна ръка и погали корема ми и аз по инерция си глътнах корема ( жените ще го разберат това), какъв ли корем съм имала като по онова време тежах не повече от 50 кг, но го глътнах и той усети аз разбрах че усети и се разсмях. Той ме погледна в очите и само каза " Притеснена си" ( а не бе кой не би бил притеснен първо той е пред мен, второ не бях правила секс от незнам колко време). Тогава просто реших да не мисля повече станах и седнах в него лице в лице.
Понеже беше с някакви летни черни шорти усетих под мен пенисът му. Оле колко си бях мечтала за този момент. Тогава всичко стана като на сън все едно не бях там хапех го по устните, бутнах го да легне на дивана вдигнах му тениската и целувах зърната му облизвах корема му, но пък се притеснявах да му сваля шортите ( да няма логика след като бях направила всичко останало). Сменихме си местата той стана от дивана застана пред мен и просто ме съблече, започна да ме целува първо по гърдите после и надолу, започна да ме лиже беше невероятно защото правеше и нещо със зъбите си върху клитора ми докато си вкарваше пръста в мен. Исках да свърша треперех, но ме беше срам защото страшно много пръскам като свършвам и единствено това започна да ми се върти в главата как ще намокря всичко около мен. За това просто му казах вкарай го искам да те усетя, тогава той го вкара и усетих всичко което си представях. Казах му да си сменим местата минах отгоре възседнах го така както на мен ми харесва докато не го изпразних. Няколко минути колкото за една цигара след като бяхме свършили този мъж беше готов отново. Но този път не беше така бързо наслаждаваше се на кожата ми целуваше ме по цялото тяло говореше ми мръсоти какво искал да ми направи и как. Казваше ми да се отпусна и да свърша, но аз нали съм си " умна" му казах че ме е срам защото ще го напръскам целия ( до тогавашния ми опит показваше, че момчетата не се радваха на факта че ще напръскам и изцапам всичко, ако не сме в банята). Това което казах явно му подейства още по възбуждащо, защото се заигра още повече докато вече не можех да се сдържам и в един момент просто се предадох и свърших върху лицето му. В следващия момент той беше в мен и се молих да го изкара за да сърша отново, и така няколко пъти докато накрая не сърши той върху мен. След това влезнахме в банята и той ме изкъпа галейки цялото ми тяло едновременно се чуствах странно едновременно много приятно, защото това ми се случваше за първи път.
След случката си хванах такси и се прибрах като постоянно си мислих колко невероятно е било. Но пак оставаше факта че не искам връзка само секс. Звъннах му и му обясних да не си прави погрешни изводи и че ако иска да продължим по този начин нямам нищо против, защото е било невероятно. Така това продължи почти година като всяка седмица се виждахме по веднъж, а някой път и по два пъти. Правихме го на всякъде и по всеки начин, който се сещахме. Говорихме кой какви фантазии има и ги изпълнявахме. С него открих че аналния секс е нещо невероятно, че докато ми е в дупето а с пръсти във вагината мога да получа най- зашеметяващия оргазъм. Нещо което преди това не съм си и представяла че може да се случи. Не че не бях правила анален секс и преди това, но просто кефа беше за другия човек а не за мен.
Между временно приятелството както го наричах се засилваше, започнахме да излизахме в обща компания, но не повдигахме темата дали има нещо между нас. Защото от време на време не пропусках да отбележа колко добър приятел ми е и как това напълно ме устройва.
Докато един ден докато правихме секс той не ми каза че ме обича. Единственото което си помислих беше " Какво? Ти луд ли си?". Съответно не свърших тогава той свърши и аз се засилих към банята. Той дойде след мен и ме гледаше от вратата нищо не казваше, а аз само бързах да се изкъпя и да си тръгна. Облякох се запалих цигара, той без да каже и дума само седеше и ме гледаше гол. Извади един ключ с чип и ми каза винаги когато искаш можеш да идваш дори и да ме няма. А аз съответно му казах че тръгвам защото имам работа, той се направи че ми вярва въпреки че знаеше истината.
Прибрах се и тогава се замислих какво правя най- прекрасния мъж на света ми казва че ме обича. А аз бягам от какво? От призраци в миналото. Дали наистина нямам чувства към него? Беше ни добре заедно, но аз седях резервирана през цялото време, докато той се откриваше все повече пред мен. Какво исках още имахме идеална хармония, мислихме по един и същи начин, харесвахме иднакви неща.
На следващия ден на работа беше страно гледахме се само и си говорихме формално. Същия ден и не отидохме на обяд.
Същата вечер се видях с приятелка и разказах всичко, за този мъж и какви ги вършим. Тогава докато обяснявах разбрах какво всъщност трябва да направя. Казах и че ще и звънна на следващия ден и тръгнах с такси към този мъж. Без да зная дали си е в тях, дали е сам, какво прави. Просто отидох нали имах ключ вече. Влязох вътре, а той лежеше на спалнята и гледаше телевизия. Като ме видя се изправи а аз без да си събуя обувките влязох и го целунах. Имах чувството че не трябва да казвам нищо че той разбираше, че знаеше какво искам и чувствам. Тогава за първи път и аз му казах че го обичам, а той ми отговори " това го знам отдавна просто те чаках да го разбереш сама".
И така с този мъж не знам кога точно ни е започнала връзката, не знам и колко ще продължи, но знам че го обичам повече от всичко и всеки на света. От година и живеем заедно и всичко е повече от прекрасно.
За това не знам дали е възможно да има секс без никакви чувства, но аз се заблуждавах че го правя доста време.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

 • #2 от Мъж, 76 години 06.11.2020, 22:45 Всичко си е дошло на мястото си. Ето защо мъжа е казал"знам, че ме обичаш". Това е доказателство за вашата непреходна любов.
 • #1 от Мъж, 48 години 05.11.2020, 11:36 Ами луда гъба...
  Аз по-рано и аз имах едно подобно изживяване...
  Да, с мъж. Само че за кратко - срещахме се през месец. Мисля, че беше 3 или 4 пъти. Мислех си, че това ще е фасйско и така, докато пича не се реши да ми направи сюрприз - от 2рия път бях му казал, че искам да пробвам с два кура.
  Последния път така и стана. Домъкна един шемет. Правихме го много, но нещо не се получи и тогава той ми каза да не го търся повече.
  Накефих се, но явно той - не. Между другото си имам и женичка. На нея ѝ го разказах, както я бях подбарал и най-интересно бе, че накрая ми каза, че ще е много щастлива, ако я запозная с него. Така се опитах и да направя. Понеже знаех къде живее и я заведох. Пича остана "леко" онемял. С жена ми се развихрихме и тя го подпука - лиза, близа и накрая я наеба и нея, барабар с всичко в путката.
  След това побърза да ни изпрати и ни помоли повече да не го търсим. Един месец по-късно ни се обади да дойде в нас. Дойде и ни наеба и 2-та. Щерката беше на училище. Покъсахме го - понеже пича обичаше не само да ебе, но и да бъде ебан, а и жената си беше направила и тя клизма и аз, а явно и той и след като се наебахме, той хвана и почна да ме целува по малкия, а тя като курвенце се кефеше на чепа му (не много голям - около 19 см и дбеличък) и направо не искаше да слиза от него.
  Както си спомням, че започна да разправя една история с неин бивш съученик (дали е съученик - не знам), но спомена че много го е харесвала и искала да я поиска, но той все не се решавал. Пича взе да си прави устата, но на мен така ми стана, че му го надянах в дупето. Жената все да се кандилка, като във влакче, а аз започнах да го трамбовам като стой та гледай. По едно време пича започна да си стяга дупето и се разтресе в конвулсии. Аз не свърших. Жена ми и тя свърши, и се обърна и както не обичаше, го налапа - от путката - в устата - нямах дори идея какво да направя. Продължих още малко и го извадих, но го набих в путката ѝ. Нямаш представа за 5-6 минути колко пъти свърши и той колко пъти олаби жилата - за него успях да преброя около 6-7, а за нея - след 5-тия спрях да ги броя и се замислих как да свърша и аз, ама тя поне още 10-на пъти се напъна и свърши...
  После отидохме и се изкъпахме 3-та. За пръв път видях жена ми с такъв кеф да целува друг мъж. Помислих си, че ще поиска да се разведем. Пича направо я беше разбил. Аз просто я довърших.
  След като се случи, тя отиде да си легне. Все едно нищо не е станало. Пича я целуна и я изпрати да спи. Аз отидох с него в кухнята. Хапнахме, а после той си тръгна - отиде само да види жената дали спи. Замина си. После се обади да я чуе, но тя отказа разговор и това беше.