Сподели
Моля да ми дадете съвет, какво да правя. Аз съм жена, която от 10г. сама отглежда сина си след развода с мъжът ми. Моят син е на 17г и има голям проблем. От преди две години го засичам на компютъра да гледа порно. Отначало говорих с мой приятелки и те ме посъветваха да го оставя и като си намери приятелка всичко ще отшуми. Това наистина донякъде се оказа правилно, но той продължи да гледа порно. Разликата беше, че вече не се криеше дори когато го хващах. От няколко месеца насам дори започна според мен умишлено да прави така, че да виждам еректиралият му член. Говорих с психолог и то ми наприказва едни неща за Едипов комплекс и че това се случва, като нямало мъж в къщата. Добре но аз съм разведена и сама отглеждам сина си, пък и не съм първа младост, пък и за кога да му търся баща. Приятелки ме посъветваха да говоря, опих ефект нулев даже се опита да ми пусне ръка. Снощи беше върхът на айсберга. Вземах душ, когато той влезе в банята гол и с еректирал член. Веднага го изгоних. После го попитах, как е влязъл в банята, той обясни една нелепа история, че мислел шума от водата е от съседите, а вратата била отключена (убедена съм, че бях я заключил).
Моля Ви дайте ми съвет какво да правя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (12)

 • #12 от Мъж, 40 години 08.09.2020, 10:27 От №2.

  Недейте да търсите вина у себе си, поне не приоритетно и се съсредоточете върху решение на проблема. Изглеждате интелигентен човек, така че мисля че ще се справите.

  Момчето вероятно е да го наречем интелектуален (поведенчески) акселерат, за това не е интересен за младите момичета и жени, но на по-възрастните им е забавен, защото се държи като нещо познато в млада опаковка.

  Вие вероятно сте мислила вече по въпроса и имате някои идеи за излизане от ситуацията, но ще кажа аз как бих подходил. Вероятно момчето не е кой знае какво на външен вид, но щом го намират за интересен ще се намерят и желаещи за интимност.

  Помислете за няколко жени от обкръжението си на около нашата възраст, чиято компания бихте прежалили във времето. Започнете да подхвърляте (шокирано), че се интересува от зрели жени и не го разбирате. Когато проявят правилния тип интерес (знаете кой) им кажете, че и на публични места заглежда зрели жени и гледа порно от типа ученик и раждала жена на около 30-40. Намерете повод да го съберете с тях. Най-добре е поне една да бъде сексуален хищник - те са по-настоятелни и няма да го оставят след първия свенлив отказ, ако има такъв.

  Споделете какво става, за да мислим някакви корекции на плана в движение.
 • #11 от Жена, 66 години 07.09.2020, 21:33 Има доста смели жени- майки.
  Но четейки коментарите, се радвам, че все пак повечето майки се освобождават от ориенталската зависимост. Е има още да учим.
  Има коментари като #8**#7**#6 според мен положителни, този на сержанта с #4 също е добър.
  Това което декларирате, че да правите любов с него е ТАБУ за вас... Не се засягайте, но звучи доста ортодоксално. Не съм убедена, че сте такава консерва, като имам предвид възрастта Ви и времето в което сте формирани. За мен по- вероятно вашата откровеност- това споделяне е резултат на проучване, опит да преодолеете психологичната граница. Влизам Ви положението, аз самата съм го преживяла. И макар да съм разкрепостена и без задръжки и скрупули, също така преди да му се оставя писах разни постове. То е психологическа реакция, която за нас българите е нормална. Възпитавани сме в доста деформиран морал, неразбираем за останалия свят. Табу е да се правят деца при такива връзки, но удоволствието, усещането, емоцията и най- вече нуждата не са за пропускане. Аз разговарях с доста жени и майки на времето и всяка от тях приемаше нещата като нормални. Днес свободно си споделяме тези неща.
  При едни или други условия настъпва момента в който осъзнаваме, че природата си знае работата и това на което ни подлага не е наказание, а тест до колко сме готови да приемем и отвърнем на желанията си. Сама се замислете и анализирайте себе си. При ситуациите в които попадате със синът Ви, какви са вашите лични усещания. Бяс ли Ви гони, или усещате в себе си задоволство, че той Ви вижда като притегална сила, желае Ви, физическите Ви реакции. Убедена съм, че усещате топлия душ, трепета в корема, нарушеното дишане, сигурно и влага. Майка ми казваше: - Що за глупост е това, мога да играя със синът си на „не се сърди човече”, но не мога да се насладя на мъжкото му достойнство. Разбирам Ви добре! Все пак сте в България, а това е плацдарм на най- тъпите реакции. В тази държава 90% от народа е готов да стане роб, крещейки, че иска свобода. Аз не Ви казвам- вървете и се нaебете с него! Но се опитвам да Ви накарам, да вникнете вътре в себе си. Да осъзнаете усещането си. Онзи с #2, „философът” Ви е пратил в глухата линия. Не е важно как го виждат жените над 30 или под 30, важното е той към кого има афинитет и върху кого феромоните му имат ефект. Химията е наука която ни обяснява много от нашите реакции.
  Истината е Природата и нейните закони. Ако живеем с тях всичко е на ред!
 • #10 от Жена, 38 години 03.09.2020, 13:38 От Авторката
  И през ум не ми е минало, че мога да имам сексуални контакти със синът ми. За мен това е недопустимо и табу. Проблемът ми е че той не спира да проявява сексуален ексхибиционизъм спрямо мен.
  Послушах един от съветите по-долу за да видя, как го възприемат другите жени (симпатичен или не). За по младите момичета от неговата възраст не е толкова привлекателен, но за жените (слагам теоретична граница около и над 30г) го намират за симпатичен дори интересен събеседник. Може ли аз да съм променила възгледите толкова много, че неговите връстнички да не го разбират и за това да го отбягват, а от там и да дойде проблема?
 • #9 от Анонимен 02.09.2020, 12:33 Някои индивиди с явни психични отклонения си съчиняват истории и дават фалшиви съвети. Авторке внимавай в кой се вслушваш и по-скоро намери друг сайт където да потърсиш подкрепа.
 • #8 от Жена, 42 години 29.08.2020, 17:26 Към авторката >

  Не вярвам, че си говорила с психолог! Едиповият комплекс се проявява някъде около пубертета. Той наистина може да продължи дълго време. Но не се проявява в зряла възраст.
  Според мен, ако това което пишеш е истина, то синът ти явно иска да те ебе. Ако си жена и майка просто си признай, че ти го желаеш и то много.
  Аз съм на 42 години, синът ми е на 24 години. Семейна съм по- точно от 11 годишна живея със зет ми. От 12 годишна го правя. От него имам три деца, големият ни син и близнаци- момче и момиче на 6 години. Живеем заедно, но нямаме брак. Той е женен за сестра ми, но е живял с нея малко. Всъщност тя живее с нас. Както и да е.
  Един ден забелязах, че синът ми ме наблюдава дискретно. Нищо специално, но усетих как ме залива горещина и дори се подмокрих. Това ме накара да се замисля и тогава установих, че той просто не е дете. Споделих го с баща му. Той прие новината доста възторжено и каза:
  - Личи си, че е наш син! Не му се притеснявай. И аз така гледах мама, но тогава бях на 10на години. Едва на тринадесет се осмелих.
  - Да, знам! Разказвал си ми и майка ти също. Когато го забелязах, обаче се подмокрих. И това не ми излиза от главата.
  - Скъпа, това е много силна връзка. Не знам какво да ти кажа.
  Минаха няколко дни. Прибрах се вкъщи, тишина. Реших, че няма никой. Съблякох се и гола с една туника в ръка тръгнах към банята. Тогава дочух шум, неопределен. Почнах да надничам по стаите. В едната която ползвах за бюро- офис синът ми седеше с гръб към мен и говореше с някого по Интернет. Чух го да казва:
  - Ти си голяма късметлийка! И аз си мечтая да наеба мама. Често се хващам, че мисля за нея. И дори когато правя секс с гадже, си представям, че еба мама. Баща ти е голяма работа! Ти си щастливка!
  Като чух тези думи, направо ми се зави свят. Усетих как пеперудите в коремът ми се разбушуваха. Потекох като фонтан. Исках да разбера с кого говори. Но не я чувах. Накрая той и каза:
  - Ще направя всичко което зависи от мен. Но ако ми откаже, ще се побъркам.
  Точно в този момент някакво мое движение създаде малко шум и той се обърна. Видя ме и доста хладнокръвно каза на кореспондентката си:
  - Извинявай, но мама се появи, ще и обърна малко внимание. ----- Да, обещавам, ще опитам!
  Стоях пред него гола и с любопитство го наблюдавах. Стана, дойде до мен, прегърна ме и ме целуна по бузата. Не се отдръпна веднага, а просто си провлачи устните по бузата ми и стигна устните ми. Оставих го. Целуна ме и си подаде езика. Оставих го да си го вкара в устата ми. Възбудата ми стигна n-та степен. Едва не направих оргазъм. Усети ме, че съм се предала и лудо почна да ме целува по тялото. Свлече се между краката ми и такъв кунилингус ми направи, че съм припаднала от усещането. Когато дойдох на себе си, беше вече гол. Курът му беше като топор. Започна да си го търка в путката ми. Усещах, че пак ще припадна и казах по най- вулгарния начин:
  - Не ме мъчи! Начукай ми този кур в путката.
  Беше се стъмнило вече, когато дойдох на себе си. Все още бе в мен. Губеше ми се времето и попитах:
  - От кога го правим?
  - Ами от около 3часа и половина.
  - Боже мой! Напълно съм изключила. Толкова ми е хубаво.
  - И на мен! Не мога да спра. Искам само да ми е в теб. А ти какво брои през
  цялото време?
  Изненадах се. Какво съм броила. Може би оргазмите си, имам този навик. Тогава го попитах:
  - Броила? И до колко?
  - Ами последно каза 48.
  Да, явно съм броила оргазмите си. За три часа и половина 48, не е рекорд. Прекъсна ми мисълта с думите:
  - Мамо, при първите два- три оргазми имах чувството, че губиш съзнание за момент.
  - Да! Така е! При много силни емоции ми се случва. – отвърнах.
  Толкова се бяхме увлекли, че не усетихме кога баща му се е прибрал. Все пак по някое време дойде в леглото и попита:
  - За мен място ще се намери ли?
  Синът малко се стегна, но когато ме чу да каня баща му и видя реакциите му, се успокои. Така прекарахме тримата първата си нощ заедно.

  А ти съвети не търси. Просто такива съвети не се дават. Всичко зависи от теб и него.
  Това което мога да ти кажа е, просто гледай как са реагирали другите при такива случай и сама си прави заключение. Мисля, че ти се иска и ще се оставиш.
 • #7 от Анонимен, 50 години 28.08.2020, 13:45 Явно в тая криза може да се затвори кръга на удоволствието в семейството тъкмо ще го контролираш по здраво и ще направиш и 2 щастливи доста семейства го правят но е доста радикално, опитай ако не го приемаш му нямери одушник или приятелка и да е някоя загоряла като него да го изцежда редовно и ще се кротне!
 • #6 от Жена 26.08.2020, 20:10 Вашият син, всячески гледа да се докопа до вас и ако има възможност, ще ви наебе.
  Информацията я има от интернет, от улицата от споделяне с приятели.
  Въпреки че инцестът е стар колкото светът а съществува от време оно, напоследък стана
  модерно и масово се практикува. Особено много са подрасващите синчета да
  желаят да изчукат майките си.
  До някъде самата вие сте си виновна.
  Разведена сте от десет години, сама жена в една хубава зряла възраст.
  Синът ви е бил на седем годинки, когато сте останали само двамата.
  През изминалите год. синчето ви е било неотлъчно до вас.
  Почти всичко сте правили заедно, гушкали сте се, спели сте заедно, заедно сте се къпали и години
  наред ви е виждал да се размотовате гола, в банята, в спалнята когато се преобличате и т. н.
  Вероятно сте го запознали частично или изцяло с женската анатомия.
  Забравили сте една важна подробност, любимото малко сладко момченце вече е порасло и иска
  да наебе мама. До вчера ако е гледал на вас като любеща майка готова на всичко, то от днес гледа
  на вас първо като на жена и сексуален обект и едва тогава като любимата мама.
  При мама може всичко и в крайна сметка ще си вдигне краката за любимото синче.
  Приемете го за даденост. Примери много.
  Сама жена, няма друг мъж в къщата, за изминалите десет години вероятно сте имали сексуални
  контакти с други мъже, и синът ви знае за тях. Твърдите че гледа порно и се размотава с еректирал член
  пред вас. Със сигурност нещо ви е жегнало под лъжичката, при видът на младият възбуден член на
  синът ви. Много интересно, била сте заключили вратата на банята, но синът ви влязъл гол и възбуден.
  Всичко е въпрос на време и всичко работи във ваш ущърб.
  Опитайте да поговорите напълно сериозно и делово с вашият син, постарайте се да бъдете убедителна
  и дано вашият син го проумее. Вашите приятелки няма да ви помогнат, психологът правилно ви е подсказал за Едиповият комплекс.
  Лично според мен нямате големи шансове за успех и всичко е на страната на синчето ви.
  Млад подрасващ мъж, търсещ женска утеха, ласка и нежност. Напълно разбираемо е да ги намери в
  лицето на една зряла жена. Напълно объркан, психически разстроен и неадекватен поради
  създалата се ситуация. Къде ще намери покой, утеха, женска ласка и проявено разбиране, освен
  при добрата мама. Мама ще научи синчето на много неща и подготви за утрешният ден, мама ще му
  помогне да освободи сексуалното и психическо напрежение и т. н и т. н.
  Нямате голям избор, погледнете и върху позитивната страна.
  Напрежението, постоянните ви дразги, и голяма част от проблемите ви от самосебе си ще отпаднат.
  Самата вие, ще се почуствате друг човек, и усещането че сте една пълноценна жена и майка коренно ще се променят. Буквално ще изживеете втора младост. Щя се чуствате нужна и обичана.
  Просто го направете. Оставете се в ръцете на синчето да ви обладае, той знае как.
  Останалото е във вашите ръце и с вашата помощ и разбиране ще имате винаги един трезвомислещ
  отговорен млад мъж срещу себе си.
  Всичко това ви го пиша от личен опит и много преди вас съм го преживяла и изпитала.
  Не съжалявам за нищо, напротив животът ми е пълноценен, а чуството усещането да се изчукаш
  със собственият си син е неописуемо и неповторимо.
  Просто затвори очи, отпусни се и дай ясен знак на младият мъж да те обладае и да го приемеш в
  лоното си. Нямаш друга алтернатива, в противен случай излишно натоварваш и себе си и синът си
  и околните.
  Мога много подробности и моменти да ти разкрия и споделя, но само с писане не става.
  Всичко хубаво и надявам се да споделиш.
 • #5 от Мъж, 17 години 26.08.2020, 16:30 Авторке разбирам го и аз съм на 17 гледам порно но не са ме хващали ноо чак като него да постъпвам никога. Признавам си харесвам по възрастни жени 35-45. Вземи някои кабел от компа и му забрани да сяда изобщо на него
 • #4 от Мъж, 42 години 26.08.2020, 07:03 Трябва да му се отдадеш.
 • #3 от Мъж, 75 години 25.08.2020, 22:26 Мила госпожо, аз няма да ти давам съвет, а ще ти кажа само да прочетеш всички разкази и мнения на различни хора, и мъже и жени. Ще прочетеш всякакви мнения за секса между майка и син. Инцеста съществува от векове. Само тази майка която е родила син го обича много и на нея и е простено да го направи и да го научи да стане супер любовник. Така че не се чуди сама вземи решение. АКО ТРЯБВА ЩЕ ТИ ДАМ РАЗЛИЧНИ ПРИМЕРИ. Тук има много, позаинтересувай се и ще разбереш за себе си какво да направиш. Но запомни чувството е вълшебно. Ако трябва пиши тук че искаш да си попишем на саме има начин ще се разберем ако се регистрираме. с уважение vinarsko
 • #2 от Мъж, 40 години 24.08.2020, 17:16 Да се тръгне по пътя на "едипов комплекс" е най-малкото съпротивление, аз на мястото на вас и психолога бих тръгнал в друга по-болезнена за вас, но и по-вероятна (по-често срещана според мен) посока.

  Огледайте и опитайте да оцените сина си като външен вид, характер и изобщо като мъж по десетобалната система. Може да помолите за това и приятелки, дъщерите им, дори познати, нека са възможно най-млади, около 20. Научете повече за социалния му живот, вижте го ако може в ситуация с по-привлекателни от него момичета и жени (може и без да ви вижда, може и ваш близък да го наблюдава в тази роля).

  Честно казано, ако не е особено социален, ако не е особено симпатичен и с хубава фигура, шансовете му за момичета са малки. Ако момчето е самотно и самовглъбено може да се е насочило в търсенето на нежност към на пръв поглед най-лесното решение.

  Опитайте да си поиграете на сватовница вие или с помощ от приятел (мъж е добра идея) или приятелка. Спорта помага, танците помагат. Ако е неугледен или просто свит вероятно няма шансове, а щом налита на майка си сигурно е и отчаян. Помогнете му, запознайте го с някоя подобна на него мома, може и тя да не е красавица, отворена и прочее, но ще си дадат нужното - нежност, разбиране, подкрепа.

  Може и да е просто изключително неуверен в себе си, та дайте му да прочете някоя книга за секса, за романтика. То просто секс без романтика е празна работа и колкото по-рано го разбере, толкова по-добре. Говорете с него, споделете за любовните трепети, за това колко е хубаво да се учите един с друг с партньора, да навлизате в секса заедно.

  Ако не ви е прекалено тежко да разсъждавате по този въпрос, направете дискретно но възможно най-мащабно проучване - нека поне 5-6 жени и момичета да си дадат мнението за него, а след това да обсъдим тук възможни съвети.
 • #1 от Мъж 20.08.2020, 03:03 Сина ти има мераци към теб и най-нагло се прави на интересен с идеята че ще му вържеш. Никакъв мъж няма да помогне в случая. Най-вероятно в някой онлайн форум му препоръчват какви глупости да прави за да ти привлече вниманието. Има един единствен шанс да спре цялата тази работа и дори той не е сигурен - поставяш му ултиматум. Обясняваш му че каквото си е наумил няма да стане абсолютно никога и по никакъв повод и че при следващо провинение отива да живее при баща си или на улицата. Не отстъпвай нито за миг, иначе ще ти се качи на главата. Да не говорим той вече има проблеми с това кое е нормално и кое не е, като нищо може да изнасили някоя девойка в бъдеще или дори теб самата.