Сподели
Моля да ми дадете съвет, какво да правя. Аз съм жена, която от 10г. сама отглежда сина си след развода с мъжът ми. Моят син е на 17г и има голям проблем. От преди две години го засичам на компютъра да гледа порно. Отначало говорих с мой приятелки и те ме посъветваха да го оставя и като си намери приятелка всичко ще отшуми. Това наистина донякъде се оказа правилно, но той продължи да гледа порно. Разликата беше, че вече не се криеше дори когато го хващах. От няколко месеца насам дори започна според мен умишлено да прави така, че да виждам еректиралият му член. Говорих с психолог и то ми наприказва едни неща за Едипов комплекс и че това се случва, като нямало мъж в къщата. Добре но аз съм разведена и сама отглеждам сина си, пък и не съм първа младост, пък и за кога да му търся баща. Приятелки ме посъветваха да говоря, опих ефект нулев даже се опита да ми пусне ръка. Снощи беше върхът на айсберга. Вземах душ, когато той влезе в банята гол и с еректирал член. Веднага го изгоних. После го попитах, как е влязъл в банята, той обясни една нелепа история, че мислел шума от водата е от съседите, а вратата била отключена (убедена съм, че бях я заключил).
Моля Ви дайте ми съвет какво да правя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (20)

 • #20 от Анонимен 18.11.2020, 18:40 Абсолютни егоцентрици коментират тук, неспособни да разберат че много хора просто нямат същите разбирания и чувства както тях. Авторката съвсем ясно е казала че НЯМА интерес към сина си. Опитите ви да ѝ насаждатте подобни наклонности издават единствено вашата обсесия, която сама по себе си е нездравословна. Разни секс маниаци които са стигнали до там че не могат да си разнообразят секса по с креативност а стигат до ексцесии.
 • #19 от Жена 31.10.2020, 08:09 Здравейте:
  Авторке, повечето от коментарите са в полза на синът ви. Фактът че вашият син желае да ви изчука
  не ви прави, аморална, пропаднала и по-малко жена. Напротив вие сте 100% -ва жена в разцвета на
  силите си. Убедена съм че вие не сте съвсем безразлична към вашият син, и почти сте готова да му се отдадете, просто е въпрос на време. Разчупете стереотипа на морални задръжки и строгите нрави от време оно. Намеретието ви синът ви да изчука ваша приятелка или позната не ви върши работа.
  Лоредана или дамата от коментар-17, както и доста от предшестващите коментари ясно и точно ви
  посочват начинът как да процедирате. Такива деликатни неща е най-добре да си останат в семейството. Няма смисъл да се обвинявате и да търсите помощ и мнения от околните. Това е временно успокояване на духовете. Никой във нищо не ви упреква и няма смисъл да страдате от излижни угризения. До някъде ние майките които сме се изчукали със синовете си и някои от нас все още продължават да го правят, в повечето случаи самите ние като жени и майки сме си виновни.
  Но всяко нещо, всяко действие с времето си. Сексуалните отношения, родители-деца помежду близки понякога и цялата рода е факт, винаги са съществували и по-никакъв начин няма да престанат да се практикуват, особено в днешното динамично и освободено от всякакви задръжки време и общество
  в което живеем.
  Нямам намерение да изпадам в излишни словоизлияния.
  Кратко, точно и ясно:
  Просто го направете, спонтанно, бърз мимолетен секс без оглед на място и време.
  Грубо казано където ви падне пердето и на двамата, впоследствие всичко ще си дойде на мястото
  и вие двамата, освободени от натрупаното напрежение ще решите как да процедирате и какви отношения ще подържате.
  Вие като една зряла и пълноценна жена и майка, и подрастващият млад мъж вашият син.
  Повярвайте ми, самата вие ще останете доста приятно изненадана от положителната промята във вашият живот, за синът ви да не говорим.
  Това е истината, просто го направете.
  Жената от ком. -6 съм. В интерес на истината и към днешна дата продължавам да се чукам с
  моето синче. Не постоянстваме, но го правим с най-голямо удоволствие и страст.
  Надявам се, че може би сте размислили и сте удовлетворили желанието на вашият син да ви изчука?
  Желая ви хубави и приятни мигове съчетани с много страст и взаимно удоволствие.
  Всичко хубаво, целувки:
  От една майка, съпруга и най-вече жена.
 • #18 от Мъж, 40 години 27.10.2020, 16:49 От № 2 и 12

  Инцеста е табу във всички познати култури и това не е случайно. Хората знаят, че това е патология и ако не се пресече води да трагични неща. Не знам защо се опитвате да тласнете жената към такава глупост с неизвестни последствия и за двамата. Те са семейство, трябва да се подкрепят, да се обичат, а не да са любовници.

  И както жената го описва, момчето просто е по-различно от повечето хлапета, за това се интересува от по-големи жени. Като не знае как да подходи към тях, търси майка си. Разбираемо и тя е намерила решение. Не е писала, значи е станала работята с размяната на момчетата от майките, което е много по-приемливо от това да спят с децата си.

  Кажете им, че са се оправили нещата с момчетата, за да спрат напъните на любителите на инцеста.
 • #17 от Жена, 66 години 12.10.2020, 20:57 Авторката, привет !
  Аз съм #11, не знам до къде сте я докарали, но след като прочетох поста ти от 17. 09. 20
  Не приемам съвета на #12. Виждам, че доста се старае, но психологическата му експертиза е от времето на баба му!
  Идеята да си размените синовете е добра, но при условие, че си имате пълно доверие. Ако момчето ти опита друга путка(както се изразява баща ми), то ще получи доста фалшиво самочувствие и тогава съвместният Ви живот ще стане непоносим. Ето защо, ако наистина за теб не е проблем да му се отдадеш, то не го пропускай. Едва след това можеш да поканиш онази жена и синът и. В компания без напъни, можете да завъртите разговорът около секса, колко сте готови да направите за синовете си и да докарате нещата до сексуален завършек. Това ще му даде вярата, че ти си неговата опора, най- добра приятелка и готова на всичко за него. По всичко личи, че той е обладан от желанието да те има. При една такава размяна, преди да е бил с теб може да се дистанцира и дори да те намрази. Нищо че е малко арогантен и демонстрира сексуалното си желание. След първото Ви ебане(извини ме за натурализма), ще усетиш разликата. Може за известно време да се прави на „мъж”, но бързо ще се успокои и при равни условия, можеш да го вкараш в компания с друга. Нещата са били между вас доста консервативни и той е усетил дистанцията. Лошото е че той не вярва на показаният от теб морал и е прав. Примитивното мислене го води до там, че той си казва: - майка ми е готина, все още го може. Не виждам никого покрай нея, защо да не се пробвам? И двамата имаме нужда от това. И тук е напълно прав! Неговият свят е Интернет. Там всичко е виртуално. Няма нищо практически физическо.
  Мисля, че ме разбираш и съм убедена, че вече мислиш като мен. Създай здрава връзка между вас. С времето той ще се отвори към света. Но колкото повече упорстваш, толкова повече той е готов да те връхлита, дори със сила. Ако го оставиш да ти се радва, ще го промениш напълно. Това го знам от опит и практика.
  Можеш да ми пишеш когато искаш, ще се радвам да чуя, че сте щастливи и двамата!
  Пиши до къде сте стигнали.
 • #16 от Анонимен 11.10.2020, 09:08 Просто се пусни по течението, не го мисли толкова. Това което трябва да стане ще стане. Аз също минах през този път, но всичко отшумя. В онези години хормоните ми бушуваха здраво, а в главата ми беше само секс. Имах мерак на всичко де що е жена включително и на майка ми. Гонех я, дебнех я, обарвах я, имали сме не един и два разговора на тази тема, на края спах с нея и то не веднъж. Известно време дебнех момента баща ми да тръгне в командировка и скачах в леглото на майка ми, в един момент си хванах гадже, заживяхме си двамата и нещата с майка ми приключиха. Честно казано никога повече не съм отварял тази тема и никога не съм питал майка си какво и е било тогава.
 • #15 от Жена, 44 години 29.09.2020, 14:36 Точно едипов комплекс си е колкото и да не ти се вярва, синът ти е забелязал жената в теб и действията му не са никак случайни, има не малко такива случаи на съблазън и секс между майка и син, въпросът е дали ще се подадеш на изкушението да имаш секс със синът си (докато си намери приятелка) или не? НЕЩАТА зависят изцяло от теб!
 • #14 от Мъж, 42 години 26.09.2020, 12:14 Здравей. Мисля че имаш проблем със себе си. Възпитанието ти е по консервативно и един такъв акт за тебе е извън моралните норми. От друга страна това те възбужда много и дори може би масторбираш с тая мисъл а това те ужасява. На първо време виж точно какви сексоални фетиши има. Много лесно можеш да разбереш по порното, което гледа само че ще трябва да изгледаш няколко филма и ти. Гледай да го направиш когато няма опасност да се прибере че ще се разгониш много а завари ли те в такова положение ще има яко ебане. Останали сте сами в една много опасна и за двама ви възраст. Сина ти на седем вече започва да говори мъжкото в него и до вчерашният идол мама започва леко по леко да се измества от тати. Обичам мама но ще подражавам на тати... Ти на 28 години знаеща, можеща и разбираща в разцвета на силите си жена си останала сама и си решила да се посветиш на сина си. Имала си възможност за деуги връзки но не си го направила в името на детето. Това е грешка и сега носиш последиците. Пътя към ада е застлан с добри намерения. Най вероятно си му повтаряла с години че той е мъжа в къщи и поради липса на такъв си се и държала така. Виждал те е много пъти гола а може би и когато масторбираш. Най вероятно търси жена като тебе но не може да намери затова е по лесно да се превърне мъжа в къщи. Когато си го казвала не си имала това впредвид но малкия вече е голям и му става оная работа. Изходите са два. Или почваш да го сечеш грубо и яко скандали което ще го отдалечи от тебе, или някой ден ще те тръшне на дивана и ще те изчука независимо какво искаш... Ти избираш... Успех...
 • #13 от Жена, 38 години 17.09.2020, 10:36 От Авторката.
  Здравейте, искам на всички да Ви благодаря за съветите, който ми давате. Бих желала да се обърна към г-жата #11. Както всяка майка, така и аз бих направила всичко за детето си. В това да му се отдам няма да е проблем ( все пак не съм монахиня и има сексуален живот), но не виждам как ще подобри ситуацията. Дори до някъде по-скоро ще усложни допълнително нашите емоционалните взаимоотношения със сина ми. Ние двамата с него от 10 години сами преодоляваме трудностите около нас и по някакъв начин през годините той ми е бил емоционална подкрепа. Дори осъзнавам моята грешка, че понякога в стремежа си да бъда добра майка и учителка в живота му съм показвала романтичната си страна, с което съм искала да го науча за бъдещите му отношения с жените (голяма грешка, ако няма втори родител). Според мен ако аз премина тази сексуална граница, мога допълнително да разклатя неговата липса на увереност и стремежът да задоволи някакви мой нужди (според неговото поведение).
  За това реших да послушам съвета на г-на с коментар #12. Огледах се в моето обкръжение има ли такава сексуално активна жена. Оказа се една моя позната, която преди две години се разведе и от тогава постоянно сменя партньорите си. Направих контакт с нея дори я запознах със синът ми, за да го оцени и да ми каже какво мисли за него. Така се срещнахме няколко пъти после само с нея или в женска компания, разбрах от нея че намира сина ми за привлекателен и емоционално израснал, както в поведение така и в разсъжденията си. Разказах и моят проблеми я попитах били се съгласила да бъде с него. Тя ми отказа с довода, че не би си легнала с мъж на годините или по малък от годините на дъщеря си. След няколко ден ми се обади жена, която покиска да се видим за да разговаряме. Когато отидох на срещата я познах по лице, беше на една от срещите с моята позната. Тя под е разговора и ми обясни, че е говорила с моята позната и знае за проблемът ми. Тя имала подобен със нейният син, който е с година по малък от моя. И ми предложи да си ги разменим. Тя да бъде с моят, а аз с нейният. Да си призная това предложение ме изненада доста. Казах и че съм съгласна, но първо трябва да се запозная с нейният син.
  Знам че инициативата идва от мен, но ми се струва някак нереално, майки да си сменят синовете и да ги обучават сексуално. Ако някой други са попадали в подобна ситуация, могат ли да ми дадат съвет как да подходя в така създалата се ситуация и с момчето. Не стига, че съм навредила на сина си, не искам да създам и друг подобен проблем.
 • #12 от Мъж, 40 години 08.09.2020, 10:27 От №2.

  Недейте да търсите вина у себе си, поне не приоритетно и се съсредоточете върху решение на проблема. Изглеждате интелигентен човек, така че мисля че ще се справите.

  Момчето вероятно е да го наречем интелектуален (поведенчески) акселерат, за това не е интересен за младите момичета и жени, но на по-възрастните им е забавен, защото се държи като нещо познато в млада опаковка.

  Вие вероятно сте мислила вече по въпроса и имате някои идеи за излизане от ситуацията, но ще кажа аз как бих подходил. Вероятно момчето не е кой знае какво на външен вид, но щом го намират за интересен ще се намерят и желаещи за интимност.

  Помислете за няколко жени от обкръжението си на около нашата възраст, чиято компания бихте прежалили във времето. Започнете да подхвърляте (шокирано), че се интересува от зрели жени и не го разбирате. Когато проявят правилния тип интерес (знаете кой) им кажете, че и на публични места заглежда зрели жени и гледа порно от типа ученик и раждала жена на около 30-40. Намерете повод да го съберете с тях. Най-добре е поне една да бъде сексуален хищник - те са по-настоятелни и няма да го оставят след първия свенлив отказ, ако има такъв.

  Споделете какво става, за да мислим някакви корекции на плана в движение.
 • #11 от Жена, 66 години 07.09.2020, 21:33 Има доста смели жени- майки.
  Но четейки коментарите, се радвам, че все пак повечето майки се освобождават от ориенталската зависимост. Е има още да учим.
  Има коментари като #8**#7**#6 според мен положителни, този на сержанта с #4 също е добър.
  Това което декларирате, че да правите любов с него е ТАБУ за вас... Не се засягайте, но звучи доста ортодоксално. Не съм убедена, че сте такава консерва, като имам предвид възрастта Ви и времето в което сте формирани. За мен по- вероятно вашата откровеност- това споделяне е резултат на проучване, опит да преодолеете психологичната граница. Влизам Ви положението, аз самата съм го преживяла. И макар да съм разкрепостена и без задръжки и скрупули, също така преди да му се оставя писах разни постове. То е психологическа реакция, която за нас българите е нормална. Възпитавани сме в доста деформиран морал, неразбираем за останалия свят. Табу е да се правят деца при такива връзки, но удоволствието, усещането, емоцията и най- вече нуждата не са за пропускане. Аз разговарях с доста жени и майки на времето и всяка от тях приемаше нещата като нормални. Днес свободно си споделяме тези неща.
  При едни или други условия настъпва момента в който осъзнаваме, че природата си знае работата и това на което ни подлага не е наказание, а тест до колко сме готови да приемем и отвърнем на желанията си. Сама се замислете и анализирайте себе си. При ситуациите в които попадате със синът Ви, какви са вашите лични усещания. Бяс ли Ви гони, или усещате в себе си задоволство, че той Ви вижда като притегална сила, желае Ви, физическите Ви реакции. Убедена съм, че усещате топлия душ, трепета в корема, нарушеното дишане, сигурно и влага. Майка ми казваше: - Що за глупост е това, мога да играя със синът си на „не се сърди човече”, но не мога да се насладя на мъжкото му достойнство. Разбирам Ви добре! Все пак сте в България, а това е плацдарм на най- тъпите реакции. В тази държава 90% от народа е готов да стане роб, крещейки, че иска свобода. Аз не Ви казвам- вървете и се нaебете с него! Но се опитвам да Ви накарам, да вникнете вътре в себе си. Да осъзнаете усещането си. Онзи с #2, „философът” Ви е пратил в глухата линия. Не е важно как го виждат жените над 30 или под 30, важното е той към кого има афинитет и върху кого феромоните му имат ефект. Химията е наука която ни обяснява много от нашите реакции.
  Истината е Природата и нейните закони. Ако живеем с тях всичко е на ред!
 • #10 от Жена, 38 години 03.09.2020, 13:38 От Авторката
  И през ум не ми е минало, че мога да имам сексуални контакти със синът ми. За мен това е недопустимо и табу. Проблемът ми е че той не спира да проявява сексуален ексхибиционизъм спрямо мен.
  Послушах един от съветите по-долу за да видя, как го възприемат другите жени (симпатичен или не). За по младите момичета от неговата възраст не е толкова привлекателен, но за жените (слагам теоретична граница около и над 30г) го намират за симпатичен дори интересен събеседник. Може ли аз да съм променила възгледите толкова много, че неговите връстнички да не го разбират и за това да го отбягват, а от там и да дойде проблема?
 • #9 от Анонимен 02.09.2020, 12:33 Някои индивиди с явни психични отклонения си съчиняват истории и дават фалшиви съвети. Авторке внимавай в кой се вслушваш и по-скоро намери друг сайт където да потърсиш подкрепа.
 • #8 от Жена, 42 години 29.08.2020, 17:26 Към авторката >

  Не вярвам, че си говорила с психолог! Едиповият комплекс се проявява някъде около пубертета. Той наистина може да продължи дълго време. Но не се проявява в зряла възраст.
  Според мен, ако това което пишеш е истина, то синът ти явно иска да те ебе. Ако си жена и майка просто си признай, че ти го желаеш и то много.
  Аз съм на 42 години, синът ми е на 24 години. Семейна съм по- точно от 11 годишна живея със зет ми. От 12 годишна го правя. От него имам три деца, големият ни син и близнаци- момче и момиче на 6 години. Живеем заедно, но нямаме брак. Той е женен за сестра ми, но е живял с нея малко. Всъщност тя живее с нас. Както и да е.
  Един ден забелязах, че синът ми ме наблюдава дискретно. Нищо специално, но усетих как ме залива горещина и дори се подмокрих. Това ме накара да се замисля и тогава установих, че той просто не е дете. Споделих го с баща му. Той прие новината доста възторжено и каза:
  - Личи си, че е наш син! Не му се притеснявай. И аз така гледах мама, но тогава бях на 10на години. Едва на тринадесет се осмелих.
  - Да, знам! Разказвал си ми и майка ти също. Когато го забелязах, обаче се подмокрих. И това не ми излиза от главата.
  - Скъпа, това е много силна връзка. Не знам какво да ти кажа.
  Минаха няколко дни. Прибрах се вкъщи, тишина. Реших, че няма никой. Съблякох се и гола с една туника в ръка тръгнах към банята. Тогава дочух шум, неопределен. Почнах да надничам по стаите. В едната която ползвах за бюро- офис синът ми седеше с гръб към мен и говореше с някого по Интернет. Чух го да казва:
  - Ти си голяма късметлийка! И аз си мечтая да наеба мама. Често се хващам, че мисля за нея. И дори когато правя секс с гадже, си представям, че еба мама. Баща ти е голяма работа! Ти си щастливка!
  Като чух тези думи, направо ми се зави свят. Усетих как пеперудите в коремът ми се разбушуваха. Потекох като фонтан. Исках да разбера с кого говори. Но не я чувах. Накрая той и каза:
  - Ще направя всичко което зависи от мен. Но ако ми откаже, ще се побъркам.
  Точно в този момент някакво мое движение създаде малко шум и той се обърна. Видя ме и доста хладнокръвно каза на кореспондентката си:
  - Извинявай, но мама се появи, ще и обърна малко внимание. ----- Да, обещавам, ще опитам!
  Стоях пред него гола и с любопитство го наблюдавах. Стана, дойде до мен, прегърна ме и ме целуна по бузата. Не се отдръпна веднага, а просто си провлачи устните по бузата ми и стигна устните ми. Оставих го. Целуна ме и си подаде езика. Оставих го да си го вкара в устата ми. Възбудата ми стигна n-та степен. Едва не направих оргазъм. Усети ме, че съм се предала и лудо почна да ме целува по тялото. Свлече се между краката ми и такъв кунилингус ми направи, че съм припаднала от усещането. Когато дойдох на себе си, беше вече гол. Курът му беше като топор. Започна да си го търка в путката ми. Усещах, че пак ще припадна и казах по най- вулгарния начин:
  - Не ме мъчи! Начукай ми този кур в путката.
  Беше се стъмнило вече, когато дойдох на себе си. Все още бе в мен. Губеше ми се времето и попитах:
  - От кога го правим?
  - Ами от около 3часа и половина.
  - Боже мой! Напълно съм изключила. Толкова ми е хубаво.
  - И на мен! Не мога да спра. Искам само да ми е в теб. А ти какво брои през
  цялото време?
  Изненадах се. Какво съм броила. Може би оргазмите си, имам този навик. Тогава го попитах:
  - Броила? И до колко?
  - Ами последно каза 48.
  Да, явно съм броила оргазмите си. За три часа и половина 48, не е рекорд. Прекъсна ми мисълта с думите:
  - Мамо, при първите два- три оргазми имах чувството, че губиш съзнание за момент.
  - Да! Така е! При много силни емоции ми се случва. – отвърнах.
  Толкова се бяхме увлекли, че не усетихме кога баща му се е прибрал. Все пак по някое време дойде в леглото и попита:
  - За мен място ще се намери ли?
  Синът малко се стегна, но когато ме чу да каня баща му и видя реакциите му, се успокои. Така прекарахме тримата първата си нощ заедно.

  А ти съвети не търси. Просто такива съвети не се дават. Всичко зависи от теб и него.
  Това което мога да ти кажа е, просто гледай как са реагирали другите при такива случай и сама си прави заключение. Мисля, че ти се иска и ще се оставиш.
 • #7 от Анонимен, 50 години 28.08.2020, 13:45 Явно в тая криза може да се затвори кръга на удоволствието в семейството тъкмо ще го контролираш по здраво и ще направиш и 2 щастливи доста семейства го правят но е доста радикално, опитай ако не го приемаш му нямери одушник или приятелка и да е някоя загоряла като него да го изцежда редовно и ще се кротне!
 • #6 от Жена 26.08.2020, 20:10 Вашият син, всячески гледа да се докопа до вас и ако има възможност, ще ви наебе.
  Информацията я има от интернет, от улицата от споделяне с приятели.
  Въпреки че инцестът е стар колкото светът а съществува от време оно, напоследък стана
  модерно и масово се практикува. Особено много са подрасващите синчета да
  желаят да изчукат майките си.
  До някъде самата вие сте си виновна.
  Разведена сте от десет години, сама жена в една хубава зряла възраст.
  Синът ви е бил на седем годинки, когато сте останали само двамата.
  През изминалите год. синчето ви е било неотлъчно до вас.
  Почти всичко сте правили заедно, гушкали сте се, спели сте заедно, заедно сте се къпали и години
  наред ви е виждал да се размотовате гола, в банята, в спалнята когато се преобличате и т. н.
  Вероятно сте го запознали частично или изцяло с женската анатомия.
  Забравили сте една важна подробност, любимото малко сладко момченце вече е порасло и иска
  да наебе мама. До вчера ако е гледал на вас като любеща майка готова на всичко, то от днес гледа
  на вас първо като на жена и сексуален обект и едва тогава като любимата мама.
  При мама може всичко и в крайна сметка ще си вдигне краката за любимото синче.
  Приемете го за даденост. Примери много.
  Сама жена, няма друг мъж в къщата, за изминалите десет години вероятно сте имали сексуални
  контакти с други мъже, и синът ви знае за тях. Твърдите че гледа порно и се размотава с еректирал член
  пред вас. Със сигурност нещо ви е жегнало под лъжичката, при видът на младият възбуден член на
  синът ви. Много интересно, била сте заключили вратата на банята, но синът ви влязъл гол и възбуден.
  Всичко е въпрос на време и всичко работи във ваш ущърб.
  Опитайте да поговорите напълно сериозно и делово с вашият син, постарайте се да бъдете убедителна
  и дано вашият син го проумее. Вашите приятелки няма да ви помогнат, психологът правилно ви е подсказал за Едиповият комплекс.
  Лично според мен нямате големи шансове за успех и всичко е на страната на синчето ви.
  Млад подрасващ мъж, търсещ женска утеха, ласка и нежност. Напълно разбираемо е да ги намери в
  лицето на една зряла жена. Напълно объркан, психически разстроен и неадекватен поради
  създалата се ситуация. Къде ще намери покой, утеха, женска ласка и проявено разбиране, освен
  при добрата мама. Мама ще научи синчето на много неща и подготви за утрешният ден, мама ще му
  помогне да освободи сексуалното и психическо напрежение и т. н и т. н.
  Нямате голям избор, погледнете и върху позитивната страна.
  Напрежението, постоянните ви дразги, и голяма част от проблемите ви от самосебе си ще отпаднат.
  Самата вие, ще се почуствате друг човек, и усещането че сте една пълноценна жена и майка коренно ще се променят. Буквално ще изживеете втора младост. Щя се чуствате нужна и обичана.
  Просто го направете. Оставете се в ръцете на синчето да ви обладае, той знае как.
  Останалото е във вашите ръце и с вашата помощ и разбиране ще имате винаги един трезвомислещ
  отговорен млад мъж срещу себе си.
  Всичко това ви го пиша от личен опит и много преди вас съм го преживяла и изпитала.
  Не съжалявам за нищо, напротив животът ми е пълноценен, а чуството усещането да се изчукаш
  със собственият си син е неописуемо и неповторимо.
  Просто затвори очи, отпусни се и дай ясен знак на младият мъж да те обладае и да го приемеш в
  лоното си. Нямаш друга алтернатива, в противен случай излишно натоварваш и себе си и синът си
  и околните.
  Мога много подробности и моменти да ти разкрия и споделя, но само с писане не става.
  Всичко хубаво и надявам се да споделиш.