Секс и интимни истории

Приятелката ми е ексхибиционист и това страшно ми харесва.

Сподели
Тя е на 21 години с перфектното тяло живеем заедно от скоро. Вкъщи се мотае по прашки като много добре знае, че от съседния блок ни дели една уличка и тротоар, дето се казва виждаме какво вечерят комшиите, хич не се и притеснява че я виждат, докато простира, разтребва и тн. Така посреща ( понякога и чисто гола ) касиера на входа, инкасатора за водата, за парното също. Навън като се разхождаме, седнали да хапнем някъде винаги е с оскъдна полупрозрачна рокличка или потник и клин обезателно без сутиен, като се наведе, пресегне за нещо или просто се подпре на масата и двете и гърди се виждат. Наскоро играхме билярд и тя беше със същата рокличка. Наведе се да се прицели, то отпред, отстрани, отзад всичко на показ. Едно от сепаренцата се спукаха да я снимат “скришно“ и през тези два часа забеляхме телефон подпрян на бутилка насочен към нас, може и видео да са и направили.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (9)

 • #9 от Мъж, 28 години 19.10.2019, 15:27 Аз като младеж, бях седнал в салона. Нещо правех на лаптоп- а си. Тогава това бе един от първите лаптопи, много се перчех с него. Та работя си аз и поглеждам, пред телевизора седнал баща ми в един фотьойл, майка ми на дивана с подвити крака. Някой позвъня, мама каза да видя кой е. Оказа се на татко сестра му- малката. Поканих я. Татко като я видя се зарадва много, мама и тя. Оставих ги и си продължих моята дейност.
  Аз бях на 17 години, майка ми на 35, татко на 38. Сестра му е изтърсака, на 24 години. Омъжена за един дебел професор по икономика, имаха две деца тогава. Говореха си нещо и се смееха. Чух мама да казва да казва: - да не е дете, какво толкова. Вече е дорасъл, може и да знае повече. Направих се, че не съм чул. Но почнах да надавам ухо. В един момент татко стана и излезе. Чувам мама пак да казва на леля:
  - По- добре седни на табуретката. Така, да.
  Стана премести се на татковото место, огледа се и продължи:
  - Така е чудесно. Вижда се идеално.
  Стана и се върна на местото си. През това време леля ми попита:
  - Ти сигурна ли си? Този номер мина в нас с теб. Но той не ти е брат.
  - Спокойно, ще се убедиш сама.
  Тогава леля ми погледна крадешком към мен и сочейки ме с очи на мама. попита:
  - А той?
  Ставаше въпрос за мен. Наострих слух. Мама си повдигна леко полата и каза:
  - Все тук му е погледа. Явно има интерес. Ще се разчуе.
  В него момент влезна татко и се настани на мястото си. Беше си сменил шортите. В това съм сигурен, защото когато излизаше беше с анцуг. А сега с шорти и наметнат с халат. Стана ми доста интересно. Стараех се да не ми засекат погледа или да дам повод, че ги слушам. Макар че не си шушукаха. Погледнах към татко и забелязах, че халатът му е отворен. А той гледаше доста концентрирано към мама и леля. От моят ъгъл виждах леля ми добре, но не виждах долната част на мама. Тогава забелязах, че леля ми няма бельо. Премина електрически ток през мен. Усетих как се дървя. Исках да видя мама в какво състояние е. Трябваше да се надигна, но ако станех тя можеше да се покрие. Ако е в провокативна форма. Любопитството ми надделя, станах тихо и тръгнах минавайки зад баща ми. Майко мила! Путката на леля ясно си зееше пред татко, но така изглеждаше и мама. Щях да припадна. Изнесох се уж отивам нещо да търся. След малко се връщам и за да не бие на очи минавам зад двете и какво да видя. Баща ми седнал, халата отворен, гърдите му рунтави се виждат до онази му работа. Но най- интересното беше, че така наречените шорти не бяха шорти, а боксерки. Кафяви боксерки на които ясно си личеше курът му, доста дебел, насочен нагоре, леко в ляво и за най- голяма моя изненада над колана ластика се подаваше част от главата му. Бързо се изцепих на мястото си. Не си намирах мира, представях си как бих го начукал на леля ми или на мама. Но имаше и друга мисъл, ако се разкарам, дали ще последват сексуални акции. Беше от ясно по- ясно, че двете целят нещо, но явно и баща ми имаше идея. Реших, че е по- добре да ги оставя тримата. Дори мислех да се изнеса от нас за няколко часа. Станах да излизам, но леля ми ме спря с въпроса:
  - Къде хукна красавец? Не ти ли понася компанията ни?
  Спрях се, не знаех какво да кажа, почти бях объркан. Тогава мама се обади:
  - Ако не е някое гадже, защо не останеш с нас? Не ти ли е весело?
  Бях се изправил до баща ми, не можех да отделя поглед от двете путки, които толкова ясно и предизвикателно се „плезеха” пред мен. Мама улови погледа ми и каза:
  - Ти да не се засрами от нас? Не си ли виждал жени в това състояние? Я виж баща ти, ще му изскочи карабината, но се наслаждава.
  Каква карабина, съвсем ми беше изфирясал акъла. Замислих се и казах най- на края:
  - На вас Ви е добре. А на мен, знаете ли какво мие.
  Аха, аха да изтърся- като Ви гледам протеклите путки. И чувам басът на баща ми:
  - Теб пък какво ти е? Нали си мъж, дръж се като такъв. Всички разбрахме, че си възбуден. Ето и аз съм така. Е, и? Да си го отрежа ли? Нали за това Господ ни е дал тези неща.
  Не си представях как изглеждам, но след думите на баща ми се осъзнах, че съм в ерекция и сигурно си личи. Бях облечен с потник и шорти. Докато умувах, чух мама:
  - Ела тук, приближи се.
  Автоматично последвах гласът и. Застанах пред нея и докато се усетя, тя ми дръпна шортите. Курът ми изскочи като пружина. И тогава леля ми каза:
  - Ето това е мъжка работа.
  Обърна се към нашите и продължи:
  - Още като видях на батко как му личи това и си за фантазирах. После го видях и него. Както, явно сме хубави путки щом и на двамата им скочиха куровете.
  Потънах в земята, но исках да го начукам на леля ми. Тогава грубиянът попита:
  - Ти нали имаш приятелки, не правите ли секс? Би трябвало вече да си се специализирал. Не се ли усети, че нарочно са се нагласили така, че да те възбудят с надеждата, че ще ги обслужиш?
  Слушах и тъпеех. Мама се обади:
  - Не само него и теб. Поне знаем, че ти няма да ни зарежеш.
  Видях как леля ми седна в скута на татко. Щях да падна. Седях с шорти на глезените, надървен кур пред майка ми и не знаех накъде да поема. Тогава усетих ръката на мама. Хвана ме баш за него и ме придърпа. Вече бях на ясно с нещата.
  Така усетих първата провокация. В последствие майка ми вече не се пазеше от мен. Често влизаше в стаята ми гола и след сеанс се изправяше на балконската врата. През улицата има ресторант и кафе, винаги пълни с народ. А над тях са жилища, апартаменти. Спалнята на нашите гледа в съседната сграда, която е на 10 метра от нашата. Когато влезнеше в стаята им, палеше лампата, без значение ден ли е или нощ и се събличаше гола. От онзи случай се разхожда из нас гола. Обича да застава облегната на вратата на балкона ми. Един ден една жена от отсрещната сграда ме видя в кафето. Познавахме се като съседи. Седна при мен и ме попита:
  - Често виждам сестра ти гола на балкона.
  - Не е сестра ми, майка ми е. Аз нямам голяма сестра. Моята е още малка.
  Жената не се учуди, каза:
  - Харесва ми! Подлудява съпругът ми и синът ми.
  - На колко е синът Ви?
  - На 15 години е. Доста е напорист. Бих искала да е като вас. Виждам Ви когато правите секс.
  Май се изчервих, но запазих самообладание и казах:
  - Че кой Ви пречи? Щом напъва е готов.
  Не знам дали са осъществили желанията си. Но едно е ясно, че ексхибиционизма не е толкова неприятен и не е само приоритет на мъжете. Всъщност ексхибиционизма е нещо малко по- различно. Не точната дума. Тук става въпрос и за комбинация от ексхибиционизъм и воайорство. Което се демонстрира в определени моменти, при определени настроения.
 • #8 от Мъж, 47 години 14.10.2019, 10:25 Имах такова гадже и ми показа, че е гола в колата, беше вечер. Спрях на един страничен път и я изчуках подпряна на колата. Дори и го подпрях и отзад, но каза, че ще я боли, защото е сухо. За там и трябвало много лубрикант или крем. Иначе беше навита.
 • #7 от Жена, 48 години 07.10.2019, 17:22 Аз като малка ходех доста натруфена. Мама често ме мъмреше, че съм се навлякла като за полюса. Веднъж баща ми и я сгълча:
  - Е ти, какво? Искаш от сега още ли да и се вижда путката? Като на теб, виж как те гледат по улицата! И баща ти се дърви по задника ти...
  - Ти да не искаш като теб, да ми се свари... ? Какво ти бърка баща ми? Добре, че не е като теб! – отвърна мама.
  Не схващах тогава много от думите им, но едно разбирах. Мама не носеше бельо, за това пък баща ми до като си извадеше онази работа в тоалетната му трябваха 15 минути. В по- късен период попитах дядо ми, защо татко говори така. Дядо се усмихна доста ехидно и каза:
  - Страх го е, някой да не и скочи. Но и тя си е доста провокативна.
  Пак нищо не разбрах! Във втори клас отидох веднъж на училище без гащички. Беше доста особено усещането. Оглеждах се да видя гледат ли ме. Но никой не ме гледаше, интересното беше, че на мен така по- ми харесваше. Щом влезнех в училище и право в тоалетната, там свалях гащичките, бутах ги в чантата и хайде в клас. Тогава носехме чанти. Един ден трябваше да рецитирам нещо на дъската. Когато се качвах на подиума, се спънах и паднах. Тогава стана... първо имаше смях, но после кретенчетата, две- три момченца се развикаха:
  - Тя няма гащи, няма гащи....
  Разплаках се. Но Учителката ме вдигна и каза:
  - Ей, вие там, да не Ви накарам сега да си свалите панталоните и да видят момичетата, че и Ви не нямате гащи?
  Изведнъж всичко утихна. Тримата герой, явно бяха под заплаха. Мама ме чакаше след училище и учителката я видя. Заговориха се двете. Чух госпожата да и казва:
  - И аз не нося бельо и я разбирам добре!
  Доста притеснена и мълчалива се прибрах с мама, очаквах забележки. Но мама само ми каза:
  - Не им обръщай внимание! Те са от сега кретени като баща ти.
  Минаха години. Бельо слагам в специални случай, с панталон, в студ или сещате се...
  Бях на около 14-15 години. Лежах в леглото и чух нашите да си говорят. Мама му каза, че е доста възбуден и по- активен. Попита го какво е станало. Не ги бях чувала никога да си говорят така и се изненадах. Тогава татко отвърна на мама:
  - Видях дъщеря ми днес, беше на стълбите и путката и се виждаше. Не ме видя, че съм долу на площадката. Само дето не и скочих.
  - Тя е и моя дъщеря! Това ли те спря?
  Да, това са биологичните ми родители, но татко така се изразяваше- моята дъщеря, твоят син. Ще си помисли човек, че не сме им деца. Както и да е, изненадата ми беше от начина по които си говореха, речника който ползваха и това, че ме коментираха като сексуален обект. Очаквах отговорът му, бях напрегната:
  - Не, просто е дете.
  - А когато подкокоросваше синът да ми налита, той не е ли дете? Тогава беше дори по- малък от нея.
  Срана ми доста интересно, разкрих нови неща за които и не бях си помисляла. Май баща ми не беше толкова залупен кретен. Съвсем по друг начин го виждах в момента. Винаги съм го мислила за консерва, която мама води за носа. Едва сега ми дойде на ум да се попитам, защо тогава го търпи. Някъде съм грешила. Чух го да говори:
  - Това е друго, някой трябваше да го научи. А и ти не отказа. Не си ли доволна?
  - Доволна съм! Ти наистина си прекрасен! Но ме изненада. Тя е голяма и е готова. Не очаквах, че нещо може да те спре да и го подадеш. Не разбирам какво те е спряло?
  Зави ми се свят. Бях объркана. Знаех, че мама е разкрепостена и без скрупули, но татко... А това което чух за батко. Главата ми заработи, въпроса дали е ебал мама не ми излизаше от главата. Чух татко да казва:
  - Не бе, мило! С удоволствие бих я наебал. Но не знам тя дали е психически готова за това. Все пак е момиче, а и май мнението и за мен е доста „деликатно”. Не знам изобщо дали гледа на мен като сексуален обект. Все пак с нея съм бил доста консервативен и сега изведнъж- дай дъще да те еба...
  Имаше право. Мога да си представя, ако ми беше посегнал, как щях да му сцепя главата, която до преди малко виждах като кратуна.
  След тази нощ и чутото станах доста внимателна. Наблюдавах му реакциите в мое присъствие. Нищо не се бе променило, не даваше признаци. За моя изненада почнах да виждам в него неща, които никога не бях забеляза. Умееше да се шегува, флиртуваше със собствената си сестра с класната ми. А днес го чух да казва на майка си:
  - Какво искаш, да ти го начукам ли? Не става, не сме сами. Бъди внимателна пред нея!
  Вероятно „нея” бях аз. В момента в нас други нямаше. Отидох при тях в кухнята. Когато ме видяха, мами ме попита:
  - Събудихме ли те миличка?
  Идеше ми да и тегля една, но си дадох сметка, че тя не е виновна за нищо. Бях по нощница. Огледах се дали нещо по мен си личи или прозира. Това което констатирах бяха зърната ми. Те си личаха. Тогава се наместих точно срещу татко, повдигайки полите на нощницата с надеждата да види нещо. Но, уви! Тя е почти до коленете ми. Постоях пет минути и се извиних, че ще взема душ и тогава ще закусвам. В банята мозъчето ми работеше. Нещо ставаше с мен, не го осъзнавах, но търсех начин да го предизвикам. Без да съм на ясно какво ще стане. Излязох от банята, облякох една рокличка до дупето ми. Имаше доста голямо деколте и само три копченца, които не се закопчаваха. Не носех бельо. Макар и вече с размер „В”, не слагах сутиен. Никога не съм носила, както и сега макар, че съм вече като монтафонка с размер над „С”. Така се появих в кухнята. Мами(баба ми), беше направила палачинки, които много обичам. Седнах в близост до татко. Така можеше да вижда горната част на бедрата ми, че и повече. Освен това, пазвата ми беше отлично изложена. Закусвахме и татко се пошегува с баба:
  - Като газела си днес! Пичолинка и половинка си! Изглеждаш доста апетитно.
  Тогава мами му каза:
  - А тя, не изглежда ли апетитно? Виж как са и набъбнали зърната! А ти по мен се занасяш.
  Изтръпнах! И друг път му е подмятала такива неща, но не така директно. Не го очаквах това, вероятно доста съм се изчервила. Но все пак запазих самообладание и дори погледнах към онова място на панталоните на татко, където трябваше да е немирникът му. Беше в ерекция, личеше си много ясно. Изби ме горещина, опитах се да бъда на ниво и казах:
  - Май си права, мами. Виж му... – не се доизказах.
  Нещо ми застана на гърлото, устата ми беше суха, но за това пък усетих влагата на друго място. Вместо да се смути или направи на недочула, мами каза:
  - Да, права си! Виж го как е скочил. Я бе, не се прави на три и половина, покажи го това да го видим. Не го крий! Виж ние как ти показваме това- онова. Нали мила!
  Щях да потъна в земята, но се реших и казах:
  - Така е, имаш право! Какво се крие, не е честно! Ние не се крием.
  Казах го гледайки в пода, килимът е супер... Крадешком погледнах баща ми. Явно бе много развълнуван, възбудата му си личеше. Видях как мами му даваше знак да си свали ципа. Стана ми и малко смешно. Не знаех кое е по- силно, възбудата ми или желанието да се изсмея. Спаси ме мисълта, че ако се отпусне и си го извади, тогава на къде. Нещо ме подтикна да посегна към него. Сложих ръка на бедрото му, приповдигайки полите на рокличката си до пъпа и казах:
  - Хайде, тати! Не се прави на консерва, че ще кажа на мама.
  Явно се бореше със себе си, но погледът му бе в мен. Гледаше мократа ми сливка и усещах как съпротивата му си отива. След малко го съблякохме с мами, гол. Беше жестока гледка. Пенисът му стърчеше като дулото на оръдие, готово да изхвърли боезаряда си.
  Ето кое му е хубавото да се облича една жена така.
 • #6 от Krischan11 (Изпрати съобщение) 07.10.2019, 13:17 Приятно е, възбуждащо, остава и да не ти харесва
 • #5 от mfm (Изпрати съобщение) 20.09.2019, 15:23 Нем много ме възбужда, когато гаджето ми си облече някоя микро поличка или ултра къси шорти и дупето и се подава и така посреща гостите ни или се разхождаме навън. Обикновенно се облича така, когато сме в чужбина на екскурзия или на морето, защото в София има всякакви нахалници, но преди месец даже се съгласи да се разходим по бул. Витоша, а шортичките и стигаха да покрият само половината дупе. Сигурно доста мъже са се възбудили от гледката.
 • #4 от Мъж, 49 години 24.08.2019, 23:17 Нека и аз да се похваля...

  Жена ми беше ученичка в пети клас когато я наебах за първи път, девствена. Не ми достави удоволствие. Дори малко ми стана гадно. Никога не съм мислил, че ще се оженя за нея.
  Веднъж бяхме в нас. Майка ми се прибра от работа. Поздрави ни с по целувка и отиде да се преоблича. Когато се изнесе, приятелката ми каза:
  - Знаеш ли, тя не носи бельо?
  Да, това го знаех. И често се заглеждах по нея. Страхотно апетитна путка е, дори и сега на 65. Та отговорих на приятелката ми(тогава):
  - Знам! Ако знаеш колко ме дърви. Идва ми по някога да и скоча.
  Приятелката ми изпадна във възторг от мама и от думите ми. Възбуди се здраво и поиска да се чукаме.
  Друг път пак в нас, мама ме повика за нещо. Оставих приятелката си в стаята ми и отидох. Беше в банята. Чакаше ме гола да и дам хавлия. Тя ми благодари и каза:
  - О ла! Ама на теб ти става и от мен...
  Беше забелязала ерекцията ми. Като че ли нарочно не се покри с хавлията, а си намери друго занимание, да си проверява гърдите за някакви бучки. На истина щях да изтрещя, но тя каза:
  - Хайде, върви оправяй приятелката си, чака те.
  Обърнах се и тръгнах, зад вратата ме чакаше приятелката ми. Беше ни наблюдавала. Вдигна си полата и ми показа колко е мокра. Чак в стаята се усетих, че е без гащички. Попитах я кога ги е свалила, а тя:
  - Откакто видях майка ти без бельо и аз вече не слагам.
  Бързо се учеше...
  Друг път в тях, се бъзикахме. Там беше и сестра и, година по- млада. Изведнъж приятелката ми каза:
  - И сестра ми вече ходи без гащички. Можеш да провериш.
  Направих се на не разбрал и казах:
  - Чудесно! Така и е по- добре. Хубавото бързо се възприема.
  Тогава сестра и си вдигна рокличката, да видя, че е без бельо. Сливката и беше леко обрасла и изтърсих:
  - Трябва да си я почистваш, както сестра ти.
  - Да, но някой трябва да ме научи. – каза тя, гледайки си путката.
  Това малко ме възбуди и погледнах приятелката си. Тя също си беше вдигнала полата и си демонстрираше пичето. Помислих си, че и показва какво да прави И казах:
  - Като синхрон сте. Действате в ансамбъл. Но така ще ме възбудите и после...
  Приятелката ми с треперещ гласец каза:
  - Можеш ли да я хванеш там? Страх те е!
  Вече усещах, че и харесват такива ситуации. Много не се притесних и казах:
  - Ако я пипна... , после може да поискам да я еба.
  След което сложих ръката си на вулвата и галейки я продължих:
  - Може, но когато се почисти.
  Тогава изненада, приятелката ми каза:
  - Отиваме в банята, ти ще я обръснеш. Щом не щеш така да я ебеш.
  Съвсем врътнах и без да му мисля ги последвах в банята. Там вече голи попитах:
  - Ако се появят вашите?
  - Не се притеснявай! Те ще се приберат след два дни. – каза сестра и.
  Във ваната с майсторски замах и обръснах сливката. Не без ексцесии. Приятелката ми правеше свирка, после взе да си ръга путката в носът ми. Но на края успях. Малката беше светнала, порозовяла. И тогава приятелката ми каза:
  - Сега иска да я ебеш.
  Погледнах малката, нямаше нужда да ми казва! На ебах я, беше вече ебана. След което се заех с напълно загубилата търпение моя приятелка. Установих, че еба нещо ново. Беше съвсем откачила. Толкова възбудена беше.

  Друг случай, вече като семейни. Дойде в нас сестра ми. Какво и е говорила жена ми, не знам. Но ми каза:
  - Сестра ти ще спи с нас.
  Първо не разбрах точно. Мислех, че ще остане да спи в нас. Но не след дълго жена ми се понесе гола. Не отдадох голямо внимание, бях свикнал с това. Но се обърна към сестра ми и каза:
  - Съблечи се, не се притеснявай. Нали шери?
  Тогава се усетих, че готви нещо, но отговорих положително. Сестра ми се съблече гола. Дали забравих коя е, но бях по потник и боксерки. Жена ми дойде при мен и почна да ме опипва, извади ми кура от боксерките и взе да го целува, след което смутолеви:
  - Сваляй всичко, ще ме ебеш!
  Така я ебах пред сестра ми, която взе да крещи. Тогава жена ми каза:
  - Набий и го, че ще откачи и ще припадне.
  Изобщо не му мислих и наебах сестра си. Забелязах как и двете когато ме гледат да еба едната или другата се възбуждат до полуда. Стана ми ясно всичко.
  Веднъж на сватбата на един мой братовчед, двете бяха застанали на терасата. Наведени на парапета. Чудех се какво гледат долу. Нямаше нищо за гледане. Но забелязах телефона на сестра ми, поставен като таблет в калъфката си и тогава открих, че снимат.
  Така наведени през парапета им се виждаха голите дупета и путките. Мъжете които излизаха на терасата ги забелязваха и се дървеха. Един от тях беше тъста ми. Застанах до него и се загледах и аз с думите:
  - Каква чудесна гледка!
  А той:
  - Ох! Чудесна е! С такъв кеф бих ги наебал и двете.
  Усети се, че съм аз и каза, че се шегувал. Взе да се извинява. Спрях го и казах:
  - Стига де! И аз бих им обърнал путките на опаки. Можем да се съюзим и да ги оправим.
  Дядото не се подвоуми и каза:
  - Мислиш ли?
  - Не мисля, ами директно ги подкарваме към нас.
  Повиках двете и направо им казах, че искам да ги ебем. Бяха толкова луднали, че дори не попитаха с кого. С колата на тъста ми се понесохме и дори тогава не се усетиха да попитат. Но мисля, че са се сетили, защото в къщи от врата още излетяха роклите им и ни поеха.
 • #3 от Мъж 08.08.2019, 04:45 Дори ме възбужда. Преди няколко месеца един колега и се порадва. Похвалил се е и на колегите ни. А сега сме на морето и преди 4-5 часа я оставих в компанията на група веселящи се туристи. С нетърпение очаквам да си дойде и разкаже колко и къде.
 • #2 от Анонимен 01.07.2019, 15:34 Браво авторе! Това доказва, че си мъж и не ти пука. Нямаш страх че може да те зареже. Само мога да те поздравя.

  До #1: И какво, ако...
  Тъпият ти въпрос само доказва, че не си дорасъм. Живеем в свободен свят! Пък и путката си е нейна! Това не би и пречило да си обича прителя.
  Аз също обичам да се разнасям гола. Обичам да ме гледат и то не само когато се движа из къщи. Обичам да ме гледат когато правя любов. Обичам също много да гледам когато приятелят ми в случая съпругът ми ебе някоя. Но това не ни пречи да се обичаме. Напротив, то само доказва, че сме единидушни и сплотени.
 • #1 от Мъж 18.06.2019, 19:18 Секси е да, но дали това и границата или чат пат не се и..... сещаш се.