Секс и интимни истории

Приятелката ми е ексхибиционист и това страшно ми харесва.

Сподели
Тя е на 21 години с перфектното тяло живеем заедно от скоро. Вкъщи се мотае по прашки като много добре знае, че от съседния блок ни дели една уличка и тротоар, дето се казва виждаме какво вечерят комшиите, хич не се и притеснява че я виждат, докато простира, разтребва и тн. Така посреща ( понякога и чисто гола ) касиера на входа, инкасатора за водата, за парното също. Навън като се разхождаме, седнали да хапнем някъде винаги е с оскъдна полупрозрачна рокличка или потник и клин обезателно без сутиен, като се наведе, пресегне за нещо или просто се подпре на масата и двете и гърди се виждат. Наскоро играхме билярд и тя беше със същата рокличка. Наведе се да се прицели, то отпред, отстрани, отзад всичко на показ. Едно от сепаренцата се спукаха да я снимат “скришно“ и през тези два часа забеляхме телефон подпрян на бутилка насочен към нас, може и видео да са и направили.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж 08.08.2019, 04:45 Дори ме възбужда. Преди няколко месеца един колега и се порадва. Похвалил се е и на колегите ни. А сега сме на морето и преди 4-5 часа я оставих в компанията на група веселящи се туристи. С нетърпение очаквам да си дойде и разкаже колко и къде.
  • #2 от Анонимен 01.07.2019, 15:34 Браво авторе! Това доказва, че си мъж и не ти пука. Нямаш страх че може да те зареже. Само мога да те поздравя.

    До #1: И какво, ако...
    Тъпият ти въпрос само доказва, че не си дорасъм. Живеем в свободен свят! Пък и путката си е нейна! Това не би и пречило да си обича прителя.
    Аз също обичам да се разнасям гола. Обичам да ме гледат и то не само когато се движа из къщи. Обичам да ме гледат когато правя любов. Обичам също много да гледам когато приятелят ми в случая съпругът ми ебе някоя. Но това не ни пречи да се обичаме. Напротив, то само доказва, че сме единидушни и сплотени.
  • #1 от Мъж 18.06.2019, 19:18 Секси е да, но дали това и границата или чат пат не се и..... сещаш се.