Сподели
Аз наистина попаднах в омагьосан кръг. От много време се виждам с една по-голяма жена, по-голяма от мен с 12 години. Тя има две големи деца, които не живеят с нея и спокойно я посещавам. Разбира се, секса ни свързва. Тя още в началото постави това условие- без чувства и драми. Най-често правим анален секс. Защото тази жена е невероятна в този секс. И с други жени съм го правил, но с тази е много различно. Трудно ми е да го опиша, но наистина е фантастична с дупетоо си. Проблемът ми е, че искам вече да създам семейство. Тя не ми пречи, напротив, дори ме насърчава. Но аз не мога да спра да се виждам с нея. Казвал съм и, че я обичам, но тя ме поправя, че съм влюбен не в нея, а в задника и и това което ми прави с него. Но това я устройвало, защото аз съм и стигал и не си търси други мъже. Вярвам и за това. Звучи вулгарно, но май е права. Излиза, че заради задника и аз съм като заслепен. Вече шеста година продължава това. Имал съм няколко приятелки, но те разбираха за връзката ми и ме оставяха.
Дайте ми съвет как да намеря сили! Годините си минават, а аз не мога да се откъсна от сексуалния капан който сам си заложих.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (51)

 • #51 от Жена, 35 години 06.08.2019, 14:53 Ех... 3-4 пъти месечно... при нас е изключение да се мине без анална любов, дори имахме период, в който то правихме само там. При това далеч не само с половия член на мъжа ми... играчки, бутилка, дори на няколко пъти цялата му ръка, до китката. Не мога да спра и да се откажа, като наркотик е. От една страна физическото усещане за изпълване и разтягане води до уникални оргазми, от друга, това при нас е част от динамиката на връзката ни. Така се поставям в негова власт, за мен е неописуемо удоволствие да го виждам колко се възбужда, предполагам, че съм донякъде мазохистка, емоционално и физически. Не мога да приема един мъж за мъж, ака не доминира над жената.
  Ани
 • #50 от Жена, 47 години 31.07.2019, 16:55 Уф, аз по повод на прочетеното от теб, говорих с една приятелка. И тя е от нашата група. Каза, че няма проблеми, не и личало, над 40 е, гони 50. Тя не се притеснявала, защото мъжа и все по-рядко се сещал за секс, а за анален още по-рядко.
  Не знам какво означава нормални граници. Аз не го правя всеки път отзад. Може би 3-4 пъти месечно, много ли е? Проблемът е, че ние сме свикнали така с мъжа ми от много време, и не искам да се променяме. Срам ме е да го кажа, но оргазмите от А-секса, за мен, са несравними! Нямам думи!Иначе мъжа ми не настоява за такъв секс. Едно гадже преди мъжа ми ме въведе в аналната любов. Ужас! Добре, че сме анонимни тук.
 • #49 от Мъж, 50 години 27.07.2019, 22:46 Да не мислиш, че на жените не им харесва! Като се оженихме, моята си беше поставила за цел да спре цигарите и аналния секс. Като гаджета често го правехме, уж да не забременява, де. Цигарите искаше максимално бързо да ги спре. За другото, каза, че още година-две ще ми дава отзад, и край. Цигарите ги спря след 3-4 години, но аналния секс още не е. А е на 46 г.
 • #48 от Жена, 35 години 25.07.2019, 12:06 До 47, може би при практикуване на анална любов в по-нормални граници, промяната няма да е толкова видима. Просто при мен не е така. Аз бях съвсем неопитна, когато се отдадох на мъжа си и той на практика ме оформи сексуално, разбира се, по свой вкус. Не ме разбирай погрешно, надявам се можем на "ти", аналната любов ми харесва! Само че, при нас тя е преминала в екстремни форми... Мъжът ми има фетиш към разширения, зеещ анус и през всички тези години добре се постара, съвсем не само с пениса си. И сега халката на дупето ми е мека и винаги стои леко отворена. Харесва ми, че му доставям удоволствие, а и за мен оргазмите са по-силни, но просто ме е срам от хората. Знам, че не трябва да плащам данък обществено мнение, но ние жените сме суетни и винаги има значение, какво мислят за нас.
  Н43
  Ани
 • #47 от Жена, 47 години 23.07.2019, 19:22 до 43. Наистина ли толкова ти личи? Ужас! Аз започнах по-сериозно с аналния след 30 г. Лошото при мен е, че ми харесва и не искам да спирам. Не ми личи, още, ходя с прашки-бански на плаж. Но това което пишеш ме плаши! Трябва да се огранича. С мъжа ми нямам проблем. Където му кажа, там влиза.
 • #46 от Жена, 26 години 23.07.2019, 13:15 Не всички мъже харесват анален секс. Приятелят ми е от тях. В началото го правихме няколко пъти, защото имах инерция от бившия ми. Но после започнахме само вагинален и отвикнах от аналния.
 • #45 от Жена, 42 години 25.05.2019, 14:48 Трябва да ви кажа, че младите момчета масово се чукат отзад.
 • #44 от Мъж, 47 години 25.05.2019, 10:03 На моята жена не и личи.
 • #43 от Жена, 35 години 23.05.2019, 10:49 Внимавайте, защото от често практикуване на това, аналния отвор се отпуска безвъзвратно и остава да зее. Мен заради това ме е срам да отида на плаж, всичко се вижда. Веднъж пазарувахме с една приятелка и в пробната бях по бельо, наведох се и тя направо ахна. По лицето и прочетох едновременно шок и погнуса, беше видяла разтворената халка на дупето ми да се очертава отстрани на прашките. Но моят нерез ме почна от малка. Ученическа любов, каквото кажеше и го правех. Карал ме е да заспиваме с пениса му в дупето ми, вкарвал ми е там бутилка. И аз от любов правех всичко и даже ми беше хубаво.
  Така че, момичета, внимавайте. Влезе ли, няма връщане обратно.
 • #42 от Жена, 52 години 20.05.2019, 17:17 Истината е, че веднъж хареса ли ти отзад, трудно ще се откажеш от този секс.
 • #41 от Мъж, 50 години 17.05.2019, 12:39 Индивидуално е. Моята жена тази зима искаше много често отзад. Сега пък по-често го правим отпред. Не можеш да ги разбереш жените.
 • #40 от Мъж, 49 години 15.05.2019, 13:08 Не виждам нищо лошо да си зависим от секса. Аз се виждах с една мадама и правихме анален секс. На мен ми харесваше, и на нея също. Две години продължи. Не беше красавица, но със страхотно тяло, и беше с три години по-голяма от мен. Много еблива девойка, през ден-два идваше у нас. Така си бяхме свикнали, че в определена поза успявах да си търкам главичката индиректно във влагалището, през анала и, и тогава стигаше да най-яките оргазми. Не се налагаше да и галя клитора.
 • #39 от Мъж, 39 години 25.03.2019, 12:00 Когато жена ми я няма (работи в чужбина) и съм много загорял, се виждам с една по-голяма колежка. Мъжът и рядко е ебе и тя винаги ми е навита. От секса не се оплаквам. Отпред, . отзад, на всякъде и харесва. Но годините са си години. Дванадесет е голяма разлика. Моята жена ме привлича много повече.
 • #38 от Жена, 34 години 02.02.2019, 12:53 Жените сме суетни, приеми го. И мен ако ме питат, ще кажа, че не правя анален секс. Но какво правя под завивките, си е само моя работа... :-)
 • #37 от Мъж, 46 години 27.01.2019, 11:45 Имаше в някакъв форум една тема за свършването отзад. На кратко. Правят вагинален секс, но на края мъжа влиза в дупето и свършва там. Оказа се, че към темата има голям интерес, на жени от 20 до 50 години. Харесвало им и го правели, дори често. Обясняваха си взаимно колко яко било усещането. Това добре, но почти до една спореха с останалите, че това не се брои за анален секс. Дори се обявяваха за протичники на аналния секс... !?