Сподели
Здравейте!Момиче на 15г. съм, от доста месеци насам се колебая за сексуалността си. Винаги съм харесвала момчета даже съм имала няколко връзки с момчета, които са били в доста малък период от дни…заради мен. Не исках да имам никакъв по-интимен контакт с тях(независимо дали са прегръдки, целувки и тн. )за още по-интимни отношения дори не си помислях(като секс и тн. )а когато стане дума за това на мен не ми харесваше и избягвах темата. Никога не ми е било голяма цел да си имам приятел и подсъзнателно избягвах връзките. Тогава също не си помислих че може да съм обратна но си мислех че нещо ми е по-различно от на другите момичета(въпреки че несериозно и леко, но все пак съм харесвала доста момчета). Преди някоко месеца си помислих дали може да изпитвам сексуално влечение към жени…Тази мисъл ми се стуваше все по-приемлива, почнах да гледам такива филми, истории, почнах да заглеждам все повече момичета и да си мисля за момичета, да слушам лесбийски песни, да следвам такива сайтове, да чета такива книги…дори да сънувам жени…от ден на ден чувствата ставаха все по-силни. В продължение на месеци всяка вечер правя такива тестове и постоянно се интересувам от това, като търся информация и истории на други обратни. Няколко пъти с приятелка имах по-интимни отношения и това беше най-хубавото сексулно нещо което съм изпитвала(ако мога така да се изразя), също така от месец някъде доста харесвам едно момиче... Само си повтарях как в нещо което никога не съм се замисляла, всъщност може да съм аз. След толкова време успях да призная пред себе си че харесвам жени, но постоянно се чудя дали все още може да харесвам момчета, тъй като за мен все още е нещо странно и ново. Дали наистина съм гей или това за хормони?

Лесбийка ли съм?

Виж резултатите

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (6)

  • #6 от Мъж, 17 години 08.01.2020, 15:35 Според мен трябва да направиш една тройка с мъж и момиче, да им се отдадеш напълно и сама да си прецениш.
  • #5 от Жена, 27 години 13.12.2019, 10:46 Все още "осъзнаваш" и започваш да чувстваш неща, обвързани със сексуалността. Периодът на сексуално съзряване е деликатен и интересен, може да бъде и объркващ... Не потискай чувствата си, давай им воля и се отнасяй с уважение към себе си, хомосексуална, бисексуална или каквото и да те влече там. Поздрави!
  • #4 от Жена, 24 години 30.09.2019, 14:09 И аз съм като теб. Имала съм връзки с момчета, но винаги са ме привличали жените. Дори сега сме на квартира две момичета. Но понякога ми се прави секс с мъж, и се обаждам на един бивш. И аз търся отговори, но не ги намирам.
  • #3 от Мъж, 39 години 30.09.2019, 00:12 Едва ли си обратна. Много момичета започват сексуалния си живот именно с други момичета, познавам доста такива жени - на някои познавам и партньорките от ранна възраст, сле като поотаснат - на 18-20 и нещо - тази потребност отпада и продължават с момчета или мъже.

    Сама ще усетиш, кога вече си взела всичко необходимо от момичетата и ще продължиш нататък. Впрочем това е и до намирането на подходящия мъж / момче. Сега момичетата твърде много бързат, сакън да не ги помислят за задръстени, а то още им е рано. Ако ти кажа колко жени, които някои биха нарекли курволетини са започнали около 20 години сексуалния си жевот... просто тогава им е дошло времето. После 10-12 години подвизи, а след това семейство и консервативен брак. Та такива ми ти неща:)
  • #2 от Жена, 42 години 06.08.2019, 08:09 Да, обратна си.
  • #1 от Мъж, 74 години 27.07.2019, 00:25 Мило момиче, ти може да си или би сексуална или чиста лезбиика. Остави се на вътрешното си чувство. Каквото ти е на душата това прави. Природата е най точна- и въпреки тава всичко е в главата ти, за каквото мислиш това ще станеш. Поздрави vinarsko