Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Отидох вчера за риба. Обичам да съм сам на реката и ходя на доста затънтени места. Избрах си едно доста хубаво място и тъкмо да се разположа... Не можах да повярвам... имаше хавлия и голо момиче по корем. Стреснах се, но приближих. Дупето и вирнато и омазано... Питах я дали всичко е наред.. дали някой не я е наранил. Тя подскочи леко уплашена да се облича и сподели с недомлъвки че е ок. Правили секс с гаджето и, но той отишъл до къщата на дядо си за нещо за обяд. Запалих цигара и си отворих бира. Малката не бързаше д се облича и като нарочно връткаше дупето си и малките си гърди около мен. Каза ми че не я задоволявал много, и ме попита моят пенис дали е голям. Поисках да ми покаже къде иска да го пъхна и ще и отговоря. Тя пъргаво седна пред мен и си разтвори крачетата. Малка много малка цепчица със няколко косъмчета и леко щръкнало клиторче. Вече бях възбуден, посочих издутината в панталонките си и казах.. Много трудно ще го побереш. Тогава тя се обърна за стана на колене и разтвори широко сладкото си дупе. Имаше засъхнала сперма и пак няколко косъмчета.. но отворчето зееше широко. Казах и че тук ще пробия... но само ако успее преди това да го налапа целия с уста...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

 • #2 от Мъж, 38 години 03.09.2020, 19:15 Жестоки са тези спонтанни изживявания. Палеца ми бе в дупето и а малкият масажираше клитора... Тя го пое в гърлото си без звук.. Автора;) Завиждам ти за това което си преживаял. Успех.
 • #1 от Мъж, 44 години 02.09.2020, 21:18 Браво на теб!

  Аз веднъж отидох на риба, сам. Обикновено с мен идва я сестра ми, я дъщеря ми или жена ми. Всички обичаме да се мотаем голи по брега. Но този четвъртък бях сам. На тръгване ме видя дъщерята на едни съседи. Добри познати сме. Понякога им оправям лаптопите. Бях закачил и ремаркето. Така се появих край брегът на река Мозел. Намерих едно местенце близо до границата с Германия. Бях по тънка риза и къси панталонки. Почнах да хвърлям въдиците и гледам Вероник- съседчето бута скутерът си. Спря при мен и каза:
  - Катастрофен. Нещо му стана и не ще да запали.
  - Съжалявам, но това не е РС, не бих могъл да го оправя, освен...
  Не ми даде да се доизкажа, продължи:
  - Така де, знам че оправяш компютри, но според мама и татко и жени.
  Малко се изненадах, не го очаквах и попитах:
  - Какво друго казват за мен?
  Вече бях нахвърлил въдиците. Настаних се в рибарският си фотьойл, качих крака на хладилната чанта и зачаках да клъвне. Мястото беше хубаво и обещаващо. Тогава дочух гласът на Вероник:
  - Мога ли да остана при теб? И ще ти кажа какво те клюкарстват.
  - Остани, не ми пречиш, ако не си досадна и си мирна.
  На вид изглежда на около 16-17 години. Доста добре развита. Зърната и биеха на очи. Имах усещането, че гледам зърната на майка ми, когато е възбудена. Едни такива, големи и леко удължени. Вероятно ми подейства, защото усетих, че ми скача кура. Подметнах:
  - Нямаш ли бански? С тази рокля ще се опечеш. Днес е доста топло.
  - Нямам, но мога да я сваля.
  Започна да ми говори за майка си предимно и по- малко за баща си. Според него съм доста разкрепостен и нямам задръжки. Така казал на майка и. Тя попитала, откъде го знае това. Да не е бил с мен в компания и да сме правили двамата нещо с гаджета. Той казал, че го бил чул, така се говорело. Докато ми приказваше, забелязах погледът и. Беше отправен към шортите ми. Не се сдържах и попитах:
  - Нещо интересно ли има там където гледаш?
  - Да, ще ми се да го видя, какво е. Любознателна съм...
  - Няма ли да се уплашиш?
  Засмя се доста искрено и по детски, след което каза:
  - Обичам такива играчки!
  На свой ред и аз се засмях и попитах:
  - А ти, какви играчки имаш?
  Тогава тя стана, свали си рокличката и каза сочейки сладката си путка:
  - Само това имам.
  Жеста и ме влуди и последвах действието и. Свалих си шортите. Курът ми изскочи като пружина. Тя ме приближи и попита:
  - Аз не ловя риба и ми е скучно, може ли да си играя с него?
  Преди да съм отговорил го хвана. Почна да го стимулира и попита:
  - Обичаш ли да ти правят свирки?
  - Излишен въпрос! Всеки мъж обича и всяка жена също.
  Беше доста обиграна, налапа го, преди това каза:
  - Ако ти харесва, можеш в мен да се празниш.
  Така минаха няколко минути и тя каза:
  - Ще ми се и мен така някой да ме целува по пиченцето.
  Направихме 69. Правеше чести оргазми. В един момент чух шум и се огледах. На около три- пет метра от нас, зад едно ниско дърво видях две жени и едно момче на около 19-20. Бяха като нас голи. Едната жена забеляза, че ги гледам и ми прати целувка. Денят ми мина в ебане. В късния след обед тройката се приближи към нас. Заговорихме се. Разбрах, че са майка, дъщеря и син. Жената ме попита, баща и дъщеря ли сме. Още преди да отворя уста Вероник отвърна:
  - Да! Това ми е любимият татко.
  Малко кофти ми стана. Не си падам по такива лъжи. Жената каза, че почти всеки ден идвали тук към 15 часа. Живеят оттатък реката в Германия. Вероник попита момичето на колко години е, беше на 15. Тя и върна въпроса и тогава щях да получа удар. Вероник каза, че е на 13. Побеснях и щях да и вдигна скандал, но само я попитах на ухо, защо лъже. Погледна ме доста изненадана и каза:
  - Не лъжа! Можеш да питаш мама.
  Немците си тръгнаха с уговорката, че ако дойдем пак, ще им е приятно.
  - Ще я питам. Но не е хубаво да послъгваш. Доста се засегна. Не каза повече нито дума.
  Към 18, 30 прибрах такъмите, качих и скутера в ремаркето и се прибрахме. Точно и свалях скутера и баща и се появи. Още веднага Вероник се обърна към него:
  - Татко, кажи на М, на колко години съм.
  - Скоро ще навърши 13. Рожденият и ден е след месец.
  Мама миа! Щях да получа удар. Едва успях да се овладея. Оказа се, че съм ебал хлапе. Можеха да ме лизнат за педофилия. Бързо се съвзех и казах:
  - Вероник, дължа ти голямо извинение. Прости ми, че се усъмних.
  Тогава баща и каза:
  - Тя наистина изглежда по- голяма. Ние с жена ми сме доста едри. И вашите деца са доста едри. Скоро разбрах от малката Ви дъщеря, че е само на 9, а мислехме, че е на 13-14.
  Така още на другият ден Вероник се появи с един таблет. Точно голямата ми дъщеря отиде в кабинета си. Бях сам. Вдигна си полите на рокличката и каза:
  - Искам пак да ме ебеш.
  Не знаех как да постъпя, но течението ме пое и повторихме, после потретихме и така връзката ни продължава и днес. Между другото веднъж докара майка си на реката. Бях с дъщеря ми- голямата и германчетата. Появиха се изненадващо, съблякоха се голи и се включиха в компанията, все едно че винаги са го правили.
  Тогава разбрах, че родителите и са в течение на нейният живот. Мисля, че и баща и я ебе. Майка и идва често с нея в нас.