Секс и интимни истории

Моля жените за съвет

Сподели
Здравейте, аз съм женен мъж, на 42 г. от Пловдив. Със съпругата ми сме заедно от почти 17 г. , и имаме две прекрасни деца. Смело мога да кажа че съм скромен мъж(домушар), от вкъщи на работа, от работа вкъщи. Обърнах света за да подсигуря семейството, разбира се доколкото ми стигат силите. Каквото се е поискало това съм купил. Не съм си и помислил за друга жена. Само да вметна че жена ми 14 г. не е работила с цел да отгледа децата, и всички разходи относно издръжката на семейството са били на моя гръб. Не искам да ме разбирате погрешно, не се оплаквам от това. Проблема е че от 4-5 г. съпругата ми не проявява никакъв интерес към мен, като мъж. Не съм атлетичен, но не съм и някой...... (занемарени мъж). Почти нямам задръжки в секса, опитвал съм какво ли не за да задоволя жена ми сексуално, но почти без резултат, имам чувството че правя секс със дърво, и нищо на света не може да я възбуди. Обичам да я целувам на всякаде по тялото, бавно и продължително. Няма място от тялото и което да не съм я целувал. Размера ми е 15 см. и мисля нормално дебел. Искам да попитам Дамите тук, какво мислите, каде греша, и дали мога да направя още нещо. ? За да поясня още по добре картината, напоследък имаме паузи от порядъка на 45 дни без интимни контакти, като за извинение жена ми си има доста богат речник от извинения.
Иска да помоля всички за сериозни коментари и съвети. Благодаря предварително.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (9)

 • #9 от Жена, 34 години 29.02.2020, 11:07 Аз като жена също имах проблеми със секса след като родих, нямах никакво желание за около година. Съвсем нормално мъжът ми си хвана любовница (разбира се моя приятелка) нещата по едно време започнаха да се развиват към по-добро, поотслабнах, почувствах се отново жена, но ми липсва внимание. Мина доста време и срещнах мъж който докосна г-точката (не тази, а онази между ушите) вирнах нослето и че чувствах желана и съвсем логично се изчуках с него. Докато се виждах с него, мъжът ми явно усети нещо и нещата съвсем си дойдоха на мястото. За съжаление с "любовника" нещата приключиха по-бързо от колкото ми се иска, но такъв е живота.

  Относно коментара на #8, като жена мога да кажа, да размера има значение, аз за първи път бях с по-малък от 20 см. и много ми харесва, много повече :)
 • #8 от Мъж, 42 години 07.01.2020, 02:12 Веднага ти казавам, малък ти е! 15см. е ужасно малко. Със сигурност някой друг и запълва дупките на жена ти! От 100% жени с които съм правил секс, 80% от тях са точно такива, омъжени, недоклатени и от мъже с малки пишки! Ако щеш ми се сърди, но при теб точно това е проблема!
 • #7 от Мъж, 40 години 18.11.2019, 17:44 Друже, заместили са те. И моята се дърпа след като роди, то не били хормони, то не знам какво. Миналата година цяло лято имаше оперативки, извънредна работа и какво ли не. Напълно ясно ми бе какво става, но се надявах след като си изживее любовната история да се отвори и в леглото при нас. Не стана така.

  Пробвах някоя и друга мома, но аз си обичам на спокойно и дълго, а не на бързо тук или там. Мислех че ще имам големи угризения след като го сложа на друга, но нищо подобно. Трябва да чукаме докато сме все още до някъде млади.
 • #6 от rodisland (Изпрати съобщение) 18.11.2019, 09:04 М на 55 г. съм. Женени сме от 32. От 10 г не правим секс. Причините са медицински----няколко радикални операции при нея. Нищо не може да се направи. Не си развалям семейството заради един секс----сам се оправям. Това е при мен. Не казвам, че е ОК, просто рецепти няма.
 • #5 от Мъж, 49 години 14.11.2019, 14:33 Привет !
  Искаш съвет от жените... Аз съвети не давам, особено за такива проблеми. Но пък за щастие преживях точно това. Всичко беше чудесно между нас около 10-на години. Когато една вечер след двудневно отсъствие се прибрах доста загорял. Командировката ми беше тежка и с нетърпение очаквах да се прибера. Всичко изглеждаше нормално, но във въздуха витаеше нещо, нещо неясно. Съпругата ми както винаги бе любезна, мила въртеше се около масата като пумпал. Може би точно това ми навяваше някаква несигурност. Когато да легнем, тя каза да вървя, свършвала и идва. Но повече от час не се появи. Колкото и да ми се ебеше, умората си каза думата и съм заспал. Сутринта опитах да я погаля и предразположа, но тя изскочи от леглото и стоя половин час в тоалетната. След което я чух да снове из кухнята. Надигнах се в лошо настроение.
  Така нещата продължиха около месец. Реших да си поговорим. На въпросите ми отговаряше уклончиво, лаконично и накрая в прав текст ми каза:
  - Не мога! Като посегнеш към мен и ми се повръща! Трябва да не лягам при теб. Съжалявам, това е!
  Беше неочаквано за мен и останах с отворена уста. Когато се поокопитих я попитах, да не би да си има друг. Отговорът беше негативен. Издруса нещо като:
  - Допирът на мъж ме отвращава.
  Намерих се в необрано лозе и казах:
  - Не те разбирам! Имам нужда от секс, та аз те желая все още!
  - Това си е твой проблем! Аз не те желая! – бе отговорът и.
  Измина доста време, повече от година не бях пипал жена. Една сутрин бях сам в къщи. Тя отиде на работа. Усещах болка в тестисите. Бях в банята и реших да мастурбирам. Почнах да го лъскам, когато най- неочаквано се появи на вратата снаха и- съпругата на брат и. Гледаше ме учудено. Погледът излъчваше въпрос, почувствах се задължен да дам яснота. Тя стоеше и ме наблюдаваше в очакване без никакъв свян. Бяхме близки, но не чак толкова, тогава казах:
  - Имаме проблем.
  Не се усещах, че отговарям, но продължавам да си стимулирам хуя. Усетих приближаването на оргазма и изхвърлих спермата си в пространството. Елеонора беше на по- малко от метър от мен. Спермата ми попадна и по нея. Едната и ръка беше леко изнесена напред и част от спермата ми попадна на горната част на дланта, към китката. Съвсем естествено си приближи ръката до устата и облиза това което бе на нея. Ако ни гледаха от страни, щяха да си кажат, че това нещо нормално между нас. Бях изненадан.
  Почнах да се извинявам. Не ме остави да говоря, прекъсна ме и каза:
  - Малко късно дойдох, можех да ти помогна. След което се завъртя и отиде към хола.
  Нямах представа как да постъпя. Облякох се и отидох при нея. Наливаше кафе, седна и каза:
  - Не бъди идиот! Казвай какво става!
  Споделих болката си. Тя се усмихна и каза:
  - Рутинност! До болка познато. Ние го преживяхме вече. От вас си зависи дали, ще преодолеете този етап от живота си. Но едно ще ти кажа- клин, клин избива!
  - Как да го разбирам? Че трябва да хвана някоя? – попитах аз.
  Не точно, каза тя. Стана и седна до мен, гледаше ме право в очите и продължи:
  - Това е резултат от еднообразието. Трябва да го решите двамата, но тя не би ти го споделила. Познавам я! Иска промяна, разнообразие. Тук ти трябва да вземеш инициативата.
  Нищо не проумявах и попитах:
  - Как? Да я оставя да се ебе с друг ли? А може би тя вече го прави отдавна?
  - Ти имаш ли такива сигнали? – попита Елеонора.
  - Не съм забелязал до сега. Тя е доста внимателна и дори да си има някого, не би ме обидила. Поне така си мисля.
  Почнах да премятам в главата си разни случки, но не намирах съмнителност. Помолих Елеонора да ми разкаже, ако може, те как са постъпили. Тя се позамисли и каза:
  - Бяхме в много натегнати отношения. Но не бяхме говорили и нямахме идея как ще продължим. Бяхме седнали да вечеряме, когато се позвъни на вратата. Беше братовчед им Мишел. Не бяха се виждали, знаеш от две- три години. Алан го покани. Извадих нещо за почерпка, но той отказа, трябваше сам да си пие. Алан го попита къде е сладката му женица. Нали знаеш, те все си подмятаха как, ще ни разменят. Закачки и флиртове. Алан каза, че жена му и децата ще пристигнат след седмица. Трябва да уреди преди това жилището, което бяха дали под наем. Оказа се че няма и къде да отседне. Аз предложих да остане в нас. Той каза:- с удоволствие, ако не е проблем. На което Алан каза: - какъв ти проблем, ще се справи и с двама ни. Обърна се към мен и каза: - настани го ида се отпусне. Попита го къде му е багажа. Мишел каза, че утре ще го прибере от аерогарата. Мислел да остане в хотел, но преди това решил да ни се обади. Алан ме попита, какво можем да му дадем за нощта. Отидох и взех един от неговите халати. Поканих Мишел да ползва банята, ако иска. Така и стана. По едно време го чухме да се смее. Хукнах да видя какво става, Алан по мен. И какво да видим. Мишел облякъл халата, застанал пред огледалото и се мъчи да го затвори, но се оказа, че е по- едър от мъж ми. Първото нещо което ме впечатли обаче беше пенисът му. Не бих казала, че е по голям от на Алан, но беше дебел като бирена бутилка. Не бях си представяла такова нещо, Алан проследи погледа ми и каза: - Какво слънце, курът му ли те впечатли? Колко му е... Прекъснах го и казах: - впечатли ме. Каква ли работа върши? И тук Алан ме изненада: - ами не мога да ти кажа, но можеш да опиташ и ще разбереш. А, Мишел? Прав ли съм? Усетих как потекох и машинално се погледнах долу. Бях облечена и не се виждаше. Тогава чух Мишел: - Ти вярно ли предлагаш тройка? Алан ме погледна в очакване и каза: - Ако тя иска, а слънце? Бях обсебена от гледката и със закъснение асимилирах въпросът му. Трябваше да отговоря: - ако сте мили и послушни с удоволствие. Така нея нощ ме спукаха от ебане. Наистина ми хареса много и без притеснение на другия ден попитах Алан, кога пак ще го направим. Отговорът беше: - Докато е тук, ще го правим, после, после зависи от жена му. Ако е готова и тя ще е чудесно.
  - Така почнахме. Изглежда, че имам и извратени заложби, защото му предлагам от известно време да чука майка си, а аз баща ми.
  Бях доста изненадан от разказа и. Мислих доста по въпроса и реших да поканя и аз един близък, но кой? Беше минало време, една събота пред нас спря една кола. Един мъж на моята възраст позвъни. Търсеше стая за два- три дни. Беше доста симпатичен. Жена ми отвърна:
  - Ами можем да го настаним в крайната стая.
  Това веднага ме жегна. Погледнах я дискретно, очите и светеха. Тогава казах на човека:
  - Обикновено даваме стаи под наем, но за по седмица. Ще направя изключение този път. Свалете си багажа и оставете колата отзад.
  Оказа се че не е сам. От колата излезе много млада жена, на пръв поглед не повече от 15-16 години. Свалиха багажа, помогнах им да го качим в стаята им. Господинът ни я представи като своя по- млада сестра. Беше с блузка на голо, зърната и напираха да изскочат, къси панталонки. Ама много къси и едва стигаха да покрият вулвата и. Изведнъж забелязах в жена ми нещо ново. Движеше се като газела, все едно не допираше земята. В подсъзнанието ми се роди нещо, все още не ясно. Тогава жена ми ги покани да обядват с нас, ако нямат други планове. По време на обяда момичето попита, дали може да ползва басейна. Жена ми отговори:
  - Разбира се! Няма проблем! Ние към 15 часа обикновено излизаме да се печем.
  Тогава господинът се обади и каза:
  - Помниш ли в кой куфар са ти банските?
  Докато да отговори момичето аз казах уж на шега:
  - Ние се къпем голи. Жена ми обича да се разхожда гола и на мен ми харесва.
  Момичето веднага реагира:
  - Тогава не ни трябват бански.
  Брат и ни огледа и каза:
  - Може на домакините да не им е приятно в наше присъствие голи?
  - Няма проблеми! – каза жена ми.
  За мен вече беше повече от ясно. Жена ми го харесваше. Реших да се възползвам. Макар и да имах страх за резултата, бях готов да рискувам. Към 15, 20 тръгнах към басейна. Тогава жена ми ме спря и каза:
  - Гол! Забрави ли? Сваляй това от себе си.
  Погледнах я, беше гола, свалих плувките и тръгнахме. Мислех, че онези още ги няма, но се оказа, че лежат голи на шезлонгите. Момичето беше свежо и направо изваяно. Дойде ми на ум, че вероятно се ебът с брат си. Погледнах и него, добре сложен, развит пенис. Помислих си- жена ми ще е доволна. Метнах дискретен поглед към него, беше вперил поглед в жена ми. Жена ми излъчваше женственост, лека перверзия и очите и играеха ли играеха. Светеха като звезди, излъчваше желание за секс. Настаних се до момичето, така жена ми трябваше да се инсталира до господина. Всъщност той е Грег- немец, а сестра му е Петра. Знаех как да впечатлявам жените. Опънах шезлонга и легнах по гръб, като си поставих пениса на корема с посока гърдите ми. Това винаги е впечатлявало жените. Поне тези които до тогава ползваха басейнът ни, т. е. все роднини. В един момент станах с идеята да се изкъпя и попитах има ли желаещи. Откликна само момичето. Беше добре за жена ми, че и за мен. Вече във водата си позволих да попитам Петра, какви са отношенията и с брат и. Отговорът беше:
  - Прекрасни! Какво точно те интересува, дали правим секс ли? Да! Но не сме ограничени.
  Поблагодарих и за откровеността, при което тя ме приближи и каза:
  - Харесва жена ти! Мисля, че и тя си пада по него.
  Не знам защо, но отговорих:
  - Знам! Искам да го опита. Ще и дойде добре малко разнообразие. Тя е чудесна любовница. Ще го шашне.
  Като че ли щракнах запалка в бензин. Така скочи и каза:
  - О, после ще видим, така ли ще говориш...
  Прегърнах я и я целунах. Беше виртуоз на целувките. Още там във водата обви крака около мен и си го вкара. Не бях ебал доста време. Удържах почти 40 минути. Не пропуснах да следя жена ми и Грег. Видях как и пусна ръка и я погали по гърдите. Оръдието му скочи, което веднага бе поето от жена ми. Когато свърших и тръгнахме да излизаме от водата, тя все още се друсаше на курът на Грег. Ние с Петра се настанихме встрани и подновихме ласките и ебането. Така изкарахме три дни. Петра и Грег си тръгнаха, останахме сами. Вечерта жена ми продължи да се разнася гола, което ме провокира да и посегна. Нямаше проблем. Отдаде се с пълна програма. Беше страхотно активна и не ме остави цяла нощ. През всичкото време си говорихме. Каза ми, че това и е било нужно и ми е благодарна, че и го позволих. Мина седмица и предложих да поканим брат и и снаха и. Изненада се и ме попита:
  - Искаш с тях да правим секс ли?
  - Да, това смущава ли те? – попитах аз.
  - Не! С удоволствие, но брат ми дали ще преодолее бариерата?
  - Ще видим, когато стигнем до там.
  Накарах я да ги покани. Тя се обади, беше Елеонора, потвърди, че ще дойдат. Приготвихме всичко. Накарах я да се облече леко. Беше сложила една туника, която се затваря с коланче. Достатъчно прозрачна. Още с пристигането си Елеонора извади нещо като ни комбинезон, ни халат. Облече го на голо, без да го затваря. Просто всичко се виждаше, цици, путка и т. н. Облече Алан в халат. Още на вечерята почнаха да хвърчат искри. Закачки, подмятания, флиртове, докато в един момент не попитах Алан:
  - Ще се заемеш ли със сестра си, аз да обърна малко внимание на жена ти?
  - Може, ако я задоволиш добре... и се усмихна.
  Жена ми ме погледна, дадох и знак с очи да не се притеснява. Прегърнах Елеонора и се смъкнах между краката и. Путката и течеше като фонтан. Работих с език, крещеше и правеше оргазъм след оргазъм. Забелязах периферно, че жена ми е наседнала брат си. Настаних се удобно и сложих Елеонор на курът си. Можех да виждам и жена ми. Виеше се като змия на курът на брат си, пищеше като никога. По някое време се занесохме в спалнята ни. Разменяхме се целият week-end.
  Днес нещата продължават, сексът между нас стана по- огнен и доста агресивен. Бих казал по- силен от всякога.
 • #4 от Жена, 31 години 13.11.2019, 19:51 Седемнадесет години брак е доста време. Особено ако преди това не сте се находили. При нормални условия рутинността настъпва бързо, 3-7-13 година и нещата започват да придобиват силен контраст.
  Ние с моят съпруг сме заедно от деца, аз бях на дванадесет когато ме наебаха за първи път, той е почнал на тринадесет. Знаем си всичко един за друг и никога не сме имали проблеми. Винаги сме знаели, че ще настъпи един ден рутинност и между нас. Но винаги сме успявали да я избегнем.
  Проблемът в повечето български семейства е в разбиранията. И те се стараят до последно да си принадлежат и сексуално. Това ги прави много уязвими и води най- често до катастрофа. Ако нямате свободомислие, а сте ревниви и се преследвате за изневяра, никога няма да стигнете до разрешаване на проблема. Трябва да приемете, че всичко се нуждае от известни промени. Така и в секса настъпва момент в който се губи интерес към партньора. Тези моменти са най- тежки за мъжете. Жените по- лесно приемат промените. Но страдат повече. Коментар n°2 е права. Трябва Ви стимул. Което значи промяна. Ако сте достатъчно умни и си имате доверие, ще оправите нещата. Един разговор със съпругата, деликатно намекване за смяна на партньори и подобни, ще доведе до решаване на проблема и засилване на огънят по между Ви.
  Моите родители са усетили рутинността и намаленият интерес още на 5-6 година от брака си. Майка ми е била в лошата позиция. Тогава решила да говори с татко. Легнали и тя почнала да го стимулира. Не били правили секс повече от четири месеца. По време на „опита” си позволила да му говори за секс. Как била станала неволно свидетел на секс между приятелката си и брат и. Как когато ги видяла избягала, но после и станало интересно и се върнала. Не я усетили и тя ги гледала почти половин час и така. Никога не му е поставяла въпроса: - защо не ме ебеш. Тогава баща ми се „събудил” станал по- агресивен и почнал да я чука. Мама усетила възбудата му и се възползвала. В процеса на ебането я попитал:
  - Знаеш ли от кога се ебът двамата?
  - Не! - казала мама
  - Но и на мен ми е много интересно.
  Татко я слушал и го забивал като при дълбока оран и тогава попитал:
  - Ти би ли го правила с брат си?
  - Защо не. И при тази липса на секс мога и с татко да го направя.
  Баща ми луднал. Ебал я цяла нощ, нещо което никога не бил правил. Когато мама разбрала, че това му влияе се решила и го попитала на свой ред:
  - А ти, би ли ебал майка си или сестра си? И двете са все още красиви и привлекателни. Дори мисля, че майка ти е готова, само да си поискаш.
  Това въздействало силно на баща ми. Така я карали няколко месеца. Фантазии и мръсни думички. Докато един ден мама не се осмелила и казала на татко, че иска много да го види как ощастливява майка си. Баща ми отвърнал, че е готов, стига да има възможност. Тя споделила всичко това с нейния брат, вуйчо ми. Онзи казал, че е много смела, но ако наистина той поиска да я ебе, тя дали няма да избяга. И тогава мама казала, че става. Била готова за това. Още докато говорели тя почувствала, че нещо ще става и станало. Вуйчо ми я наебал. След което тя в леглото споделила с баща ми, че е готова да се ебе с брат си. Не му казала, че вече са го направили, но ако баща ми е готов и тя е готова. Татко тогава и казал да го повика. Тя му казала, той да го повика и тогава, ще го направи. Баща ми не чакал покана и се обадил. Вуйчо ми се явил на часа. Посрещнал го по гащи, поканил го и седнали в салона. Тогава се появила мама. Била облечена с дантелена нощница. Всичко прозирало. Зарадвала се на брат си. Татко излязъл за минута до стаята, да вземе нещо и тя успяла да каже на брат си, че иска да я чукат двамата. Когато татко се върнал мама подметнала:
  - Само за тройка сме...
  - Защо не – отвърнал татко.
  Погледнал вуйчо и му намигнал с думите:
  - Ти готов ли си?
  Вуйчо ми не е бил съвсем подготвен, но казал, че колко му е да опитат.
  В него момент татко казал на мама да си свали нощницата. Тя се съблякла веднага. Така играта започнала. Три дни след тази случка се събрали с приятеля на татко и жена му. Разменя ли се. И на двамата им харесало много. Така са и до днес. Живеят си щастливо и се обичат. С баща ми и мама станахме доста близки и те споделиха всичко с мен и брат ми.
  При нас със съпругът ми нещата протекоха по друг начин. Имахме предвид техният опит, че този момент ще настъпи. Още като по- млади веднъж по време на секс попитах мъж ми:
  - Защо не наебеш Елена? Виждам как те гледа, ако и паднеш, ще те изстиска.
  Елена е снаха му. Омъжена е за брат му от две години, но не крие симпатиите си към мъж ми. Днес я видях на площад Гийом, пихме кафе и си говорихме повече от два часа. Нарочно започнах разговор за секса. Доста си споделихме и си позволих да и кажа, че съм забелязала как го гледа. Казах и че искам да я наебе. Тя първо се изненада, гледаше ме като паднала от Марс. После каза:
  - А дали той ще иска?
  Казах и че се заемам с тази работа аз. И така погнах съпругът си в леглото. Усетих как се надърви. И му казах, че тя когато идва в нас, не слага бельо. Той съвсем превъртя. Още на другият ден я поканих да дойде в нас с оставане. Девер ми беше заминал за Франция. Вечерта почти гола се мотаех в кухнята, когато тя дойде. Попита сама ли съм. Казах и, че мъж ми се прибира след около час. Казах и да се разсъблече и и дадох една моя туника, да облече. В нея изглеждаше жестоко. Бях готова и аз да и скоча, но си позволих само да я целуна в устата. Което явно и достави удоволствие. Когато съпругът ми се прибра, нямаше време да адаптира. Курът му скочи щом ни видя. Аз също скочих и почнах да го събличам пред нея. Когато почнах да му свалям слиповете, щеше да се изпразни. Което ми даде възможност да го предложа на Елена да го налапа. Всичко стана бързо и непринудено. Изгълта му спермата и играта започна. Не очаквах да е толкова активен и издръжлив, еба ни цяла нощ и всяка от нас му направи по три свирки.
  Така с времето включихме и съпругът и, после и други близки.

  Това е единственият начин да се избегне рутинността. Всичко друго е катастрофа!
 • #3 от АА (Изпрати съобщение) 11.11.2019, 12:58 От автора. Благодаря за коментарите. Забравил съм да спомена че съпругата ми е на 36г. Колкото за разговорите със нея, мога да ви уверя че доста често ги провеждаме. Говоря и за какво ли не, анален секс, да пробва със жена. Стигнал съм до там че и групов секс да и предлагам, но отпора е доста силен, но си мисля че един групов секс ще и се отрази добре просто трябва да се пречупи. Колкото до съветите за разходки и осамотяване, това лято бяхме на концерт в Бургас, след това бяхме на море, но ефект от това няма, просто тя е малко скучна като човек, но си е приемам такава. Ще правя опити докато не се пречупи, и да споделя сексуалните си фантазии. Благодаря за съветите.
 • #2 от Жена, 57 години 08.11.2019, 10:42 Вие сте на 42год, но на колко години е съпругата ви?
  Предполагам че разликата в годините ви не е много голяма.
  При всички положения и двамата сте в прекрасна зряла възраст.
  Реално погледнато няма основателна причина да ви отказва секс.
  Според вашето твърдение от 4/5 години вашата съпруга не проявява
  сексуален интерес към вас. Обосновете се, поговорете в детайли и взаимно
  потърсете причината за сексуалните ви отношения спрямо един към друг.
  Ако към настоящият момент съпругата ви работи, е твърде вероятно да ви изневерява.
  Може би е дошло време за промяна, може би съпругата ви е намерила нещо в сексуален
  аспект навън, аспект който и липсва у дома.
  Именно за това са многото извинения при нас жените, щом опре работа до ебане и то със
  собственият си съпруг.
  Може би търси разнообразен секс, разбирайте групов, анален или с лезбийки.
  Явно стандартният еднообразен секс с вас и е дошъл в повече.
  Варианти и предположения много.
  Обосновете се, дискутирайте и направете така че, агнето да е цяло и вълкът сит.
  С мълчание нищо няма да постигнете.
  Бих си позволила един съвет:
  Дали ще дискотирате по-наболелите въпроси си е лично ваш проблем.
  Жената от ком. 1 е права.
  Подарете си няколко почивни дни само двамата, опитайте да се изясните и
  изненадайте съпругата си с един хубав здрав групов секс с няколко мъжкара
  или с ваша близка доверена фамилия.
  Весели поводи винаги има, пък и сега се задават доста празници.
  Съчетайте полезното с приятното и удоволствието особено за съпрута ви ще бъде пълно.
  Едно приятно весело парти, съчетано с малко хубав алкохол и приятна обстановка
  и като завършек, едно пълноценно и здраво ебане.
  Какво по-добро от това ?
  Поне лично при мен преди години ми се случи и от тогава е неотлъчна част от моят живот.
  Всичко хубаво, може би ще споделите.
 • #1 от Жена, 26 години 31.10.2019, 16:45 Според мен говори с нея и разбери истинската причина защо тя няма желание, може би преминава през менопауза и хормоните и бошуват. Отидете някъде на почивка, за да смените обстановката, направете нещо което сте правили в началото на връзката.