Секс и интимни истории

Майката на батовчед ми

Сподели
СПОДЕЛИ

Здравейте, от известно време ме привлича майката на братовчед ми, тя е на 39 и е леко пълничка. Забелязвам, че всеки пък като си ходим на гости, тя ме прегръща и целува по бузата, но аз се опитвам да се изместя и да е по устата, получи се на няколко пъти, но тя нищо не каза само се усмихва. Забелязвам, че като ходя на гости в тях и сме седнали да пием, тя обича водка и като подпийне и останем двамата ме гледа някак си, все едно и се иска да я оправя на момента, и повечето пъти си слага ръката зад мен и се приближава. Даже веднъж докато беше подпинала и беше в нас със семейството си, ме беше прегърнала, а пък аз си бях сложилръката на дупето и, нищо не ми каза а пък аз го стисках. Мнохо пъти докато съм бил с нея насаме съм мислел дали да не я хвана направо за дупето и да я целуна зад ушите или пък по устата директно, а може и докато е подпинала и е весела да я целуна и да я хвана за пу*ката, не знам такива неща ми се вътрят, моля дайте съвет, как да постъпя, дали да действам или......

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 17 години 04.07.2019, 09:54 Пич бъди по-уверен и на се колебай. Останете някъде на саме и си покажи чувствата. Преди няколко години така преспах с приятелката на майка ми. И тя като при теб ме целуваше по бузата а аз правих номера с ненадейното обръщане за да ме целуне по-устните. Майка ми празнуваше рожден ден и я бяха поканели на празника. Бяха пили доста и на един от бавните танци я поканих да танцува с мен. Заведох я по към скътаният ъгъл и затанцувахме. По някое време си когато тя бе с гръб към стената за да не видят другите си пуснах ръката надолу и я положих върху дупето и. Тя не реагира и аз почнах да стискам дупето и. Тя забави да се въртим и ми позволи хубаво да я обарвам. Имаше още няколко такива възможности през вечерта и аз се възползвах. След няколко седмици разбрах от майка ми че тя си е взела отпуска и аз веднага отидох на гости през деня, когато нямаше да има никой друг в тях. Тя бе изненадана да ме види, но ме покани да вляза. Влязохме в хола и аз се обърнах и я целунах. Тя ми зашлеви шамар, но преди да започне да ми се кара пак я целунах. Тогава сякаш тя омекна и ме се нахвърли. За останалото се сещаш, за това действай.
  • #3 от Мъж, 74 години 25.06.2019, 07:03 Здравей младо момче, тя е ясна и е шавлива и готова. Бъди по активен, действай смело, какви повече знаци искаш, прави и комплименти и я награбвай успех, срам путка не ебе vinarsko
  • #2 от Мъж, 38 години 23.08.2018, 13:30 Аз съм спал с 9 години по-голяма жена. Беше посред бял ден, защото вечрта не можеше да се скрие от мъжа си.
  • #1 от Анонимен 22.08.2018, 23:01 Пич, уста имаш ли? Срам путка не ебе. Покани я на кафенце, но да сте сами, когато я каниш, и там действай според обстановката. Препоръчвам ти по-скатано заведение, далеч от погледите на хората. Ръка на коляното и, под масата, и признание, че те привлича като жена. Рискувай.