Секс и интимни истории

Харесвам по-малки от мен

Сподели
Здравейте аз съм на 19 и харесвам по малки момичета от мен искам да попитам дали има други като мен та дори и жени да са искам да разбера дали мисленето ми е толкова грешно (става въпрос за момичета на около 14г. ) със удоволствие бих прочел вашите коментари и лични истории надявам се да не бъда разбран погрешно и смятам че това е правилното място да споделя това.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

 • #2 от Жена 06.07.2019, 22:34 Здравей !
  Това да се срещаш с малки момичета не е ли странно ?!
  Вместо да си хванеш хубаво младо момиче на твоите години си търсиш 14г.
  Ако го погледнеш от една странна не е много, все пак аз съм на 14 и едно момиче от моя клас излиза с 20 г. Но ние сме тийнейджърки, а не жени. Няма лошо ако е 2-3 години разлика, но да се интересуваш само от 14 г. , не е добре.
  По никакъв начин не те обиждам, но...

  Повярвай ми има ги много и уж излизат с 19/20 г. , а е само за едното чукане и чао. Поне при нас е така, аз с такива не се занимавам. Помисли си, защото тя е непълнолетна и ако е някоя с развинтено въображение може да каже, че си я изнасилил ( а ти дефакто нищо не си и правил, но ) върви доказвай.
 • #1 от Мъж 28.06.2019, 14:49 Аз съм доста по- възрастен, но съм имал много срещи с непълнолетни момичета, с тяхно съгласие. Ярък пример, от преди десетина години. Връщам се с колата, на свечеряване, край пътя сборище на проститутки. Беше август, адска задуха. Едно момиче ми хареса, мургаво, изрусено, много слабо, само по бели впити шорти. Гърдите и бяха голи, и това около 18 часа. Попитах я на колко е, каза гордо - на 14. Аз понечих да си тръгна, но тя ме погледна така горещо, че се реших. Беше много добра.