Секс и интимни истории

Хареса ми да ни гледат

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте, да кажем, че се казвам Ива. Пиша за пръв път в подобен сайт, за това моля за коректни отговори. Приятеля ми преди един месец ме накара да правим секс пред камерата на лап топа му в апартамента ми докато майка ми гледаше "master chef". От тогава направихме доста снимки, но странното е, че много ми хареса. Първо го направих заради него, но после ми хареса как ме гледаха втренчено през омеглето момичетата и компаниите. Разбира се, анонимно го правим, но отново имам притеснения някой да не разбере. Той си ме пази само за него, като изключим, че споделя с тях и пред тях какво прави с мен. Не искам да изпадам в подробности, но доста луди неща правим понякога по цяла нощ.

Въпроса ми е следния. Нормално ли е да ми харесва някой да точи лиги докато аз точа лиги лапайки за него и правейки толкова много неща, за които дори не съм мислела, че ще ми харесат?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (10)

 • #10 от Мъж 26.05.2019, 19:46 Аз не намирам нищо ненормално.
 • #9 от Мъж 10.05.2019, 15:30 Към Авторката: Поздравявам Ви и се възхищавам! Това, което правите, си е съвсем в допустимите граници за жизнени млади хора в 21-и век! Срещу заплащане ли споделяте? Ние бихме направили подобна демонстрация опитно, макар да сме на двукратно Вашата възраст, но, доколкото знам, се преследва от закона!? Завиждам на младостта, вдъхновението и креативността!
 • #8 от Жена 07.05.2019, 17:23 Аз също съм правила секс с партньора ми пред камера. Смея да твърдя че много ми хареса Също така съм го правила и самостоятелно пред други мъже във видео чат.
 • #7 от Мъж, 43 години 11.02.2017, 15:26 Здравейте, прочетох разказа ви и много ми хареса и честно казано от доста време исках да опитам пред камерата в някой видеочат. От начало доста се притеснявах но после се осмелих да се събличам и да се показвам чисто гол пред непознати ( чувството е много гъделичкащо). Искам да отбележа че съм го правил и с мъже преди време, имам в предвид секс и всякакви други ласки;). Повечето посетители са мъже и ми се е с случвало да ги изпразвам много яко. Попадал съм и на доста разкрепостени жени. Една от тях ме изпразни и след това и позволих да ме доминира. Изпълнявах всичко което ми каза да правя. Първо искаше да си близна спермата и със нея да си намажа и дупето, после си сложих един вибратор и започнах да маструбирам докато не свърших отново. През това време и тя се беше разгорещила и чисто гола с разтворени пред камерата крака маструбираше диво, накрая дори и не си криехме лицата, толкова много се бяхме освободили от задръжките че това нямаше значение и даже напротив внесе още тръпка в приключението.
 • #6 от Анонимен 22.07.2016, 21:11 Това си е доста перверзно да правиш секс, да те зяпат а през това време майка ти да гледа тв в съседната стая.
 • #5 от Мъж, 30 години 12.07.2016, 23:39 На мен пък ми харесва да гледам двойки как правят секс.
  Падам си воайор.
 • #4 от Мъж, 35 години 12.07.2016, 22:15 Много хора имат този фетиш да правят секс пред други, в твоя случай те гледат на запис... наистиа е малко перверзно но и много лудо... Аз лично полудявам ако някой ни гледа, но само да гледа, без да пипа разбира се.
 • #3 от Жена, 48 години 03.07.2016, 21:13 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #2 от Мъж, 28 години 24.06.2016, 00:46 Нотмално е прави всичко каквото ти харесва все пак един живот живеем. И аз обичам да правя всякакви луди работи в секса и много пъти ми минава мисълта за групов секс
 • #1 от Мъж, 42 години 22.06.2016, 14:16 Мисля си, че щом ти харесва, го прави. Пример ( не знам да ли е уместен ): Лятото обичаш да си пийнеш студена бира която доставя удоволствие на тялото ти. Трябва ли да не пиеш повече бира до края на живота си?