Секс и интимни истории

Как да си поискам от майка ми ?

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте, аз съм на 30 г. и от известно време имам влечение към майка ми. Тя е много консервативна и съм сигурен, че няма да реагира добре на желанията ми. Ако има хора с опит, нека да ми кажат как да подходя по-деликатно и да я склоня да правим секс.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (5)

 • #5 от Жена, 65 години 25.08.2019, 13:47 Чудесно, написано кратко и ясно!
  Явно автора е интелигентен. Разбирам влечението му. Преживяла съм го. Бях доста консервативна и фанатизирана на темата изневяра, а за роднински връзки... да не говоря.
  Не обръщай внимание на тъпите коментари.
  Синът ми беше малък, не повече от десет години когато забелязах, че ме следи и дебне. Проявяваше силен интерес към голотата ми. Споделих го със съпругът ми, мислейки, че той ще го озапти. Да, ама не! Посмя се и каза:
  - Нека, нали е мъж! Какво толкова че те гледа когато си гола? Не се излагай! Не живеем в мюсюлманска среда. Бъди по- съвременна, живей с времето. Забрави тези религиозни догми, слез на земята!
  Много му се ядосах. Около мен колежки и приятелки споделяха, как техните синове ги дебнели, това ги възбуждаше. Аз ги критикувах, а те като че ли нарочно все пред мен си говореха, как заварила синът си да мастурбира, как като я видял да излиза гола от банята му скочила пишката и такива ми ти. Всичко това ме караше да наблюдавам тайно синчето си, какви ги върши. Така минаха години. С времето при мен се увеличаваше либидото, докато при съпругът ми интереса към мен намаляваше. Не смеех да говоря на тези теми, изпитвах срам и лоши чувства. Измъчвах се много от нуждата за секс. Научих се да се самозадоволявам, след което се молех на Бог да ме прости. Изпитвах страхотен срам от себе си.
  Така един ден синът ми се прибра от градът в който следваше. Не го очаквах, съпругът ми беше командировка. Бях в банята, вече по- корумпирана в това отношение и мастурбирах. Дори си позволявах при оргазъм да отпускам гласът си. Лежах във ваната с ръка в п... блажено затворила очи се наслаждавах на поредния оргазъм. По едно време имах усещането, че някой ме наблюдава. Отдадох го на чувството си за виновност. Знаех че съм сама. Все пак отворих очи и... Ужас! Пред мен стоеше и ме наблюдаваше най- безцеремонно синът ми. Блокирах, останах с ръка в пут... си, държейки с два пръста зърното на лявата си цица. Все него, имах чувството, че то е по- чувствителното. Бях като парализирана. Чух обаче синът ми какво казва:
  - Прощавай, майко! Не можах да се въздържа, когато чух как огласяш при оргазмите си и влезнах. Не мислех, че си ти. Но се радвам, че си! Виждам с удоволствие, че си превъзмогнала фанатичният си консерватизъм.
  Не можех дума да обеля, но разбирах ясно всяка негова дума. Той продължи:
  - Знам, че баща ми е доста разкрепостен. Винаги съм се притеснявал за теб. Консерватизма ти го отблъсква и знаех, че един ден ще предпочете да спи с друга. Но аз не го съдя! На негово място и аз ще постъпя така. Вината си е в теб. Живееш в някакъв свят, твой си, утопичен, лъжлив. За това си сама.
  Посъвзех се, но не знаех как да постъпя. Думите му ме удариха право в мозъка и неволно попитах:
  - Според теб какво трябва да направя?
  - Трябва да се отърсиш от тъпия консерватизъм и да помислиш, че от това зависи и здравето ти. Имаш според мен крещяща нужда от секс. Забрави всички задръжки и се отдай на свободата. - отговори той.
  Някак си прозрях думите му. Дали защото все още бях под възбуда, не знам. Той седна на ръба на ваната и почна да ме гали по косата, говорейки:
  - Все още си много хубава, провокативна. Като те гледам така ми идва да те прегърна и да те любя до припадък.
  Ръката му се плъзна надолу по гърдите ми, почна да ми гали цицата. Все още бях като парализирана, не реагирах. Усещах нещо ново, непознато. Силната му ръка си играеше с уж по- нечувствителното ми зърно. Това ме възбуждаше още повече. Докато се усетя се наведе и ме целуна право в устата. Усетих езика му да ми влиза. Инстинктивно подадох моя. И тогава всичко се завъртя. Загубих представа къде съм, с кой съм и какво правим. Усетих го да влиза във ваната, не разбрах кога се е съблякъл. Умът ми не функционираше. Изведнъж се оказах седнала на него, усещах прекрасният му пенис в мен.
  Едва когато седнахме на масата да вечеряме осъзнах какво сме направили. Разревах се. Изпитвах ужас, очаквах всеки момент да ме връхлети нещо лошо, да бъда наказана от Все висшия. Тогава той ме прегърна, беше нежен и любвеобилен. Усетих прилив на сили, желание за любов и реших- каквото и ще да става! Никакво наказание не може да се сравнява с това което преживях и предстоеше.
  Така забравих всички задръжки и до днес си се любим, почти всеки ден.

  Знай, че нежността и вниманието винаги дават положителни резултати.
 • #4 от Мъж, 40 години 25.08.2019, 02:56 Моята майка също е много консервативна- беше.
  Тогава бях още хлапак, но откачах по нея. Първият път такъв бой ми дръпна. Паднах на пода и взе да скача с крака върху мен.
  Бях на 13 и отидохме на посещение в един манастир. Всичко беше чудесно, но нямаше места. За хотел не можехме да мислим, до такъв имаше 70 км, а нямаше и превоз. Тогава калугера който се занимаваше с настаняването ни предложи една килия с едно легло, не по – широко от метър. Бяхме като пребити и директно легнахме. Аз легнах с дрехите, но мама ме изруга и каза да свалям всичко. Съблякох се гол, както ме е родила и легнах. След малко тя дойде и на оскъдното осветление видях как остана само по гащи. Не бяха някакви модерни, но... Легна, дори ме целуна и каза лека нощ.
  Заспал съм веднага. По едно време се усетих, че съм се одървил. Тя спеше с лице към мен. Не смеех да мръдна. Ама за мой късмет си сложи главата на гърдите ми. Преметнах ръка през вратът й и усетих голата и гръд. Ужас! Курът ми щеше да се пръсне. Ръката ми стоеше на цицата и. По едно време се опитах да я махна внимателно, да не я събудя. Точно успях да я повдигна и тя ми хвана ръката и я сложи право на зърното си. Усещах, че ще припадна или ще се освободя на нея. Тогава схванах, че зърното и се втвърди. По инстинкт го хванах с два пръста и почувствах как дъхът и стана ускорен. Това ме окуражи и леко го завъртях. И о, чудо! Тя си премести ръката и право на курът ми. Щях да се развикам. Но все още със страх и плахост продължих да я галя. Не след дълго я чух да казва:
  - Боже, мили! Колко е хубаво, от кога не съм била така.
  Галеше ми хуя и продължи:
  - Пораснал си. И той е пораснал. Знаеш ли какво да правиш с него?
  Не отговорих, имах малък опит. Но смело я зацелувах. Охкаше тихичко, беше я страх да не ни чуят. Свлякох се между краката й и почнах да и обработвам клитора с език. Редеше оргазъм след оргазъм. Тогава се реших и легнах на нея, не беше трудно да и го начукам. Нощта ни мина в лудо ебане. Сутринта бяхме като пребити, но щастливи. На другия ден си бяхме в къщи. По пътя не обелихме дума. Но щом стъпихме на нашата си земя, майка ми каза:
  - В банята!
  Вече в банята я чух да бута нещо. Влезна и право при мен във ваната. Не говорехме, не правехме нищо. Лежеше в скута ми, не смеех да и погаля хубавите гърди. Тя наруши мълчанието и каза:
  - Обещай ми, закълни се, че няма да кажеш на никого за снощи.
  - Заклевам се мамо! Толкова много те обичам, не бих си позволил никога да го споделя с някого!
  Усетих някакво освобождаване в нея. Успокои се и почна да ме гали с ръце по хълбоците. Спипах и зърната и играта започна, целувах и врата, а тя спокойно си квичеше, охкаше и накрая каза:
  - Мислиш ли, че можем тук да го направим?
  Направихме го и то много пъти. Така почнахме всеки ден. И дори през деня, ако бяхме сами тя идваше гола при мен и почвахме.

  В по- късен период, когато се ожених жена ми каза един ден:
  - Не зарязвай майка си!
  Не я зарязвах, но исках да го правя и с двете без да се крия. Жена го знаеше и един ден каза на мама:
  - Ела с нас на плажа. Моля те, не искам да оставаш тук сама. Заради него ела.
  Плажът беше и си е на няма и сто метра от нас. Той изолиран от странични погледи. От сградите горе се вижда. Когато тръгнахме да влизаме, майка ми каза, че това е нудисткия плаж. Но жена ми настоя, аз също. Успяхме да я вкараме и се настанихме. Бяхме се излегнали мама, аз и жена ми. Жена ми взе да си играе с курът ми. Аз бях поставил ръка на циците на мама. Тя се опитваше да не гледа, но след моята интервенция, явно и завря путката, взе да се възбужда. Жена ми и каза:
  - Лиза, не се притеснявай! Виж другите. Тук е така, дори правят любов, виж ги тези откъм теб.
  За майка ми това беше върхът, ново нещо, гледаше останалите, тези които се ебяха, дискретно. И точно тогава жена ми се качи на мен и си го завря. Цялото ми внимание беше към майка ми. Наблюдавах я и не преставах да я опипвам. Усещах, че се побърква. Жена ми слезе от мен и каза на мама:
  - Лиз, качвай му се. Твой е.
  - Ти да не си луда? Как ще му се кача, нали всички ни гледат?
  Жена ми се засмя и продължи:
  - Мен не ме ли гледаха. Я се нанизвай, не се мъчи.
  Но тя не посмя и тогава жена ми каза:
  - Качи и се ти. Така няма да я виждат.
  Завъртях се и след фалшива съпротива проникнах в нея. После я обърнах на себе си. На другия ден закусвахме и мама попита:
  - Днеска ще ходим ли на плаж?
  - Ако ти харесва, да. – отвърнах аз.
  Така пак се изнесохме на плажа. Вече нямаше пречки. Бързо свикна да го правим заедно. Един ден дойде брат и, вуйчо ми. Жена ми го попита:
  - Жена ти кога идва?
  - Утре. – каза той.
  - Добре, да те водим с нас на плаж? Но е нудистки, да знаеш.
  - Става, жена ми си пада много по нуди плажовете.
  Отидохме на плажа към 16 часа. Майка ми се чувстваше доста неудобно от присъствието на брат си. Той е десет години по- млад от нея. Там почнахме играта с жена ми и аз подметнах на вуйчо ми:
  - Забавлявай мама, докато ние свършим.
  Не беше изненадан, но попита:
  - И като свършите, какво?
  Не бях подготвен и забавих отговора си, но жена ми каза:
  - Може мен да ме забавляваш, докато той я ебе. Да не скучая.
  Всъщност жена ми я бяха ебали само брат и, баща и нейният вуйчо. Така че за нея това беше нов обект. Така той успя да наебе мама, после жена ми го пое.
  Животът ни продължи в същия дух и до днес. Майка ми е страшно активна. Може да изкара на кур нон- стоп няколко дни. Стига ние да можем, мъжете.

  Трябва да си мил с майка си, нежен и напорист. Използвай моменти, когато е в настроение, може и малко пиинала. Но не пияна!
 • #3 от Жена 19.07.2019, 21:00 Номер 1 много добре го е казал. Това се нарича инцест. Хвани си приятелка и не се занимавай с глупости. Още малко ще поискаш и....
  Седни си на задника и се осъзнай !
 • #2 от Мъж, 74 години 17.07.2019, 22:43 Здравей, ще ти помогна освен тук иначе трябва да се регистрираш и да си пишем. vinarsko има и други варианти, помисли, бъди креативен.
 • #1 от Мъж 10.07.2019, 10:38 Абе пич, ти луд ли си? На 30 си, я си намери приятелка на твоите години. Тези младежи много нагли, хем като пораснат не заживяват самостоятелно, хем и секс от майките си искат. Еваси калпазаните. Накъде отива света?