Секс и интимни истории

Как да го питам за анален секс

Сподели
Имам сериозен приятел от близо година. Той ми беше първия. И редовно правим нормален секс Много пъти се е шегувал да правим анален секс, но никога не го е казвал сериозно. А аз искам да пробваме, но ме е срам да му кажа. Страх ме е да не се стресне. Та въпроса е как да подвигна темата за това?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (80)

 • #80 от Жена, 28 години 04.09.2019, 17:08 Аз на моя приятел му отказах анален още в началото на връзката ни. Не бях минала през банята, не го и очаквах. Беше ме страх също да не се издам, че съм го правила. Той нищо не каза, но от тогава никога повече не си е искал. От известно време му правя намеци, че съм съгласна да поразчупим схемата, но той или не ме разбира, или намеците ми са твърде косвени.
 • #79 от Жена, 24 години 02.09.2019, 09:10 и аз съм ходила по голяма нужда след анален секс, въпреки, че приятеля ми е с презерватив.
 • #78 от Жена, 37 години 29.08.2019, 10:14 Момичето е те е излъгало. Спермата в дупето наистина помага за изхождането.
 • #77 от Мъж, 45 години 28.08.2019, 16:50 Имах гадже, с която не бяхме правели анален секс, не бяхме и говорили. Един следобед ми се показва гола, по тениска. Казва ми, че трети ден не може да отиде по голяма нужда. Питаме дали ще свършва в дупето и, защото чула, че спермата помага. И в банята, прави, маже се с крем за ръце, вкарах главичката и малко навътре и свърших. След малко се връща доволна от тоалетната, станало.
 • #76 от Жена, 41 години 09.08.2019, 11:45 Как ли, никак. Бяхме година и половина гаджета с мъжа ми, и нищо особено, само класика в леглото. Една вечер реших да действам и той "опа, май сгреши мястото". Аз "не е грешка. Аз искам там". И готово. Не можех да го чакам. Имах вече опит в секса, бях мома на 32 години (той на 30), знаех какво искам.
 • #75 от Мъж, 43 години 24.07.2019, 11:26 Мога да ви кажа като мъж, виждам се с една омъжена колежка. Скоро и казах, че искам да я чукам и в дупето. Тя се направи на обидена и както обикновено правихме вагинален секс. Но следващия път каза, че е готова за моето желание. Оказа се, че е опитна и и хареса.
 • #74 от Мъж, 38 години 29.04.2019, 20:24 Ще ти кажа жена ми как ми казва като и се прави анален. Още преди да си легнем ме пита уж на шега "тази вечер ще ме боцнеш ли отзад?". Това означава, че тя ще се забави в банята, а аз да се настроя за продължителен секс. Като и го вкарам, ми напомня "а сега бавно и плавно".
 • #73 от Жена, 29 години 03.04.2019, 09:59 Как, пробвай да му се завъртиш по прашки, и ще усетиш дали го интересува. Аз така разбирам.
 • #72 от Мъж, 42 години 26.03.2019, 13:53 Моята жена много ме обича след анален секс.
 • #71 от Мъж, 38 години 14.01.2019, 14:28 Аз излизах с едно момиче няколко месеца. Да я наречем Галя. Веднъж имахме среща на едно кафе, заедно с приятелката и. Приятелката и дойде преди нея и се разговорихме. Разбрах, че моята и я споделяла доста интимни подробности от живота ни. И по едно време онази изтърси: Да знаеш, че Галя иска да правите анален секс, но я е срам да ти каже. В това време Галя се показа в кафенето и приятелката и смънка: Нищо не съм ти казала, не ме издавай. Същата вечер у нас, докато се натискахме преди да си легнем, и отместих прашките, и си сложих пръста на ануса и. Тя отначало се сепна и се дръпна. Не каза нищо. После се отпусна на пръста и го стегна с мускула си. Погледна ме в очите и ме пита : там ли искаш? Казвам; Да. А тя: Само бъди внимателен, че в началото ме боли. Изчакай да мина през банята.
 • #70 от Жена, 27 години 10.01.2019, 15:10 Имам съвсем същия проблем. Ние сме сгодени, сватбата ще е в края на март. Всичко е ОК между нас, и в леглото също. Но все още не сме правили, сещате се, секс отзад. Мен не ме е страх, правила съм го с бившия ми. Но бъдещия ми мъж до сега не е проявил интерес. Не, че е кой знае колко важно, но все пак. Може би защото свикнах да го правя с предишния ми приятел, и сега (малко) ми липсва. Проблемът ми е, че ме е срам да му кажа.
 • #69 от Мъж, 40 години 10.01.2019, 02:55 До #66. Ако е вярно това, което казвате че имате атрактивен вид, може и да е респект.

  С повечето жени в живота ми съм правил анален секс, имаше някои обаче, които по някаква причина ме респектираха и не съм си и помислял, макар че с повечето директно подхождах към действие (без грубости, просто проверявах каква ще е реакцията на стимулация).

  Жена ми след раждането пък стана супер дръпната, не се харесва, постоянно отбива желанието ми за секс. Като наказание е, та преди брака аз за седмица съм правил повече пъти секс, от колкото сега за година с нея. Нищо не разбирам. Опитах и така и инак... На няколко пъти още в самото начало ми е казвала, че не иска да прави такъв, защото имала лош опит от миналото и изобщо да не съм я закачал.

  По едно време мислех, че е сериозна, после си мислех че е неин начин да си поиска, но като почти не правим вагинален, не се и натискам за анален, за да не я откажа пък съвсем.

  Само аз си знам как за тези години няколко не съм изневерил още. Мислят ме за поне 3-4 години по-млад от колкото съм, сравнително млади жени около 30 че и по-млади ме заглеждат. На моята така и не разбирам какъв и е проблема.
 • #68 от Мъж, 29 години 19.12.2018, 17:22 И ние не сме говорили. Но след любовната игра, я оставям тя да реши как иска да продължим. Лягам зад нея и тя го поставя където иска, отпред или в дупето. И на двете места и харесва.
 • #67 от Мъж, 47 години 17.11.2018, 23:43 Ще ви кажа как ми каза едно мое гадже в миналото. Беше голяма глезла. Лежахме след секс и тя си играеше с члена ми. Все едно ме маструбираше с два пръста и го овлажняваше с език. Започнах го вдигам, а тя ми говореше колко хубава главичка имам, и как кожичката я скрива и се показва. По едно време измърка похотливо 'да знаеш какво желание ми дойде'. Питам 'какво?', а тя казва, че и се иска да я усети тази главичка на едно специално място. Питам я кое място, а тя казва, че я е срам да го каже, нямало значение. Пак я питам, а тя прехапа пръст, с престорена срамежливост, и казва 'на едно сладострастно място. Не се ли сещаш?'. Казвам'не', кое място/', и тогава прошепна само с устните '... в дупето'.
 • #66 от Жена, 32 години 17.11.2018, 20:02 И аз не съм го направила. Мъжа ми не проявява никакъв интерес. А след раждането на дететео, все повече губи интерес към мен. Преди него имах гадже, с който щяхме уж да го правим. Говорихме през деня, имал голямо желание за анален, много го възбуждало дупето ми. Аз се съгласих, беше ми любопитно. Но вечерта правихме само вагинален секс. Друго очаквах, но ме беше срам да го питам какво се обърка. Това е единствения случай, в който бях близо до този секс. Бях на 21-22 г. , когато реших, че ако ми се отдаде случай, ще опитам анален. Имала съм девет мъже преди мъжа ми, но никой не ме пожела отзад. Без да се хваля, имам хубаво тяло и изглеждам добре, но това сякаш респектира мъжете, да искат да се чукаме по-перверзно и възбуждащо. Предполагам, че никога няма да ми се случи, понеже не мсля да изневерявам на мъжа ми. За сега.