Сподели
Аз съм на 17 и още не съм правил сефтето и много искам. Имал съм нялколко приятелки и много случай в които пред секс просто си измислям нещо и си бия къмшика, защото незнам когато тръгна да свършвам къде да се изпразня върху нея във презерватива и тн. Бих искал да ми помогнете в коментарите.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Анонимен 31.12.2016, 13:39 И само заради това не си чукал ??? Какво и пука ? Еби я здраво като животно да се побърка и няма да и пука къде ще свършиш. Няма значение.
  • #1 от Анонимен 21.12.2016, 08:00 Виж сега, братле, и аз бях така преди първия път и се панирвах и се ровех в ей такива детайли от рода на къде ще свърша. Късмет извадих може би, че момичето имаше опит и ме успокояваше и го планирахме цялото нещо и си стана както трябва. Според мен просто направи същото, поеми инициативата и просто завърти темата като си говорите някой път към секса и малко по малко закарай работата до въпросите, които те притесняват - момичето ще си каже, ако има предпочитания. Аз от опит не смятам, че това въобще ще е проблем за нея, повечето само ги тревожи разбираемото - да не се празниш в нея. Смятам, че едва ли, ако следващия път като стане сериозна работата го направите и свършиш в презерватива има жени, които да имат проблем с това. Но то не е до реално дали ще има проблем, работата е там да си вдъхнеш сигурност защото само това е пречката, друг проблем нямаш. Така че или си поговорете или просто го направи, не е болка за умиране, ако свършиш не където искала, просто ще ти каже и ще си знаеш. Стига да не правиш необратими (или по-скоро трудно обратими) гафове, с други думи да се пазиш, другото е или питане или проба-грешка и в това му е чара. Повярвай ми, първите си пъти с първото(ите) момиче(та) ще ги помниш винаги, защото сега откриваш сексуалността си, сега се учиш и мамка му, ако не е най-якото учене!