Секс и интимни истории

Искам сънят ми да стане реалност

Сподели
Здравейте!
От много време чета историите в този сайт и най-накрая реших да напиша и аз. Момиче съм на почти 17 години. Снощи имах най-хубавият сън, който някога съм сънувала. Събудих се мокра и бях много възбудена, а сънят още ми се върти в главата. Само да добавя, че съм девствена и нямам приятел/приятелка (би сексуална съм). Та, в съня ми бях с хипер секси мацка на моите години и изглежда бяхме приятелки. Отидохме вкъщи и си говорихме нещо, не помня какво. Странното е, че си спомням, че имаше и момче при нас, което ни наблюдаваше отстрани и се включваше в разговора ни. По едно време и предложих нещо. Да се лижем. Тя не беше много съгласна/беше я страх? Не знам. Но се нави. Тя попита коя ще лиже първа и аз и казах, че аз искам. Супер много се възбуждам от лесбийско порно и винаги съм искала да лижа. Тя легна на леглото и аз започнах да я събличам. Първо дънките, а след това и бикините и. Откри се обескосменото и коте, а аз направо щях да припадна от кеф. Погледнах я, а тя ме гледаше леко изплашено. Облизах пръстите си и я докоснах там долу, а тя изстена от удоволствие. Приближих се съм нея и почнахме за се целуваме. Мацката здраво ме хвана и беше доста страстна целувка. Езика и се пъхна в устата ми и чувствах колко много искам да я задоволя. Отдръпнах се от лицето и и я огледах отдолу. Все още красивото и цвете е пред погледа ми. Облизах пак пръстите си и почнах да я търкам, а тя се извваше и стенеше силно. Наведох се към нея и почнах да я лижа докато я търках. Толкова много ме възбуди, свих си краката и ги стиснах, усещайки удоволствие от това. Докарах я до оргазъм и честно казано не можех дори след това да спра да я лижа. Тя ми дръпна главата от там долу и започна силно да ме целува, а ръката и се отпръви надолу към моята котаранка и почна да ме търка. След това ме бутна на леглото и събу дънките и бикините ми разкрачвайки краката ми широко. Облиза ме един път и точно в този момент се чукна на вратата и тя скочи. Аз се облякох, а те с момчето, което дори не знам защо беше там се скриха. Така мокрият ми сън приключи, а аз бях разочарована. Искам този сън да стане реалност. И това, което ме плаши, е че отчаяно много искам да лижа и мен да ме лижат. Силно и с много език и лиги. Както се лиже мъжки, ако мога така да кажа. Не само с върха на езичето. Момчета (момичета), взимайте се в ръце и лижете приятелките си със страст, с целия език, бързо, не я жалете. После ще ви мърка калко много ви обича. Е, това беше от мен. Просто исках да ви споделя моят сън.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (4)

  • #4 от Мъж, 48 години 29.05.2019, 15:57 Не съм се стремил да въртя много жени, но когато бях на 32 г. , ми се случи за една седмица да спя с три различни мадами- омъжена, разведена и мома. И с трите правих анален секс.
  • #3 от Жена, 20 години 15.07.2018, 00:31 Имам някъв подобен сън които ми ми се върти в главата
  • #2 от Анонимен 09.03.2018, 21:00 Пич, ходи си удари една чекия и не ни занимавай с твоите глупости!
  • #1 от nam3lesS (Изпрати съобщение) 06.03.2018, 21:07 Любимата ми част е това. Не знам защо. Странното е, че най-много се възбуждам от гледката момичето да се гърчи от кеф. От там и идва и фактът, че обичам да лижа. Ама както се изразяваш - мъжката. Имам и приятели, които са споделяли, че не обичат, но за мен си остава много добра предигра.