Сподели
Здравейте, щастливо женен съм, но имам проблем. Когато правим секс с жена ми, нея я боли. Не само при нея е тови проблем, но и при другите жени е така. Нормални размери ли са 20 см. дълъг и 15 см. обиколка ? Ако има и друг с този проблем нека пише.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Мъж, 42 години 26.09.2020, 20:44 Не знам какво значи 15 см. Обиколка но знам какво значи ф 42 на 19 см. дължина. Някои жени ги боли леко в началото но си има техники за това. В крайна сметка правим секс за удоволствие а за да получиш теябва да дадеш. Секса е изкуство и големия хуй не е най важното нещо но е последното звено от веригата за върховното удоволствие. Ако успееш да доставиш това върховно удоволствие ще изживееш с тази жена нещо, което ще помниш докато си жив. Мъжете могат да се раздават до едно положение а възможноста на жената е безгранична. И стигаме до извода че не само да имаш голям хуй но и трябва да знаеш как да го използваш....
 • #6 от Мъж, 42 години 07.01.2020, 02:43 Аз въобще не злобея на автора защото първо, на комплексари не злобея и забележете: “има ли друг с такъв проблем”... Демек да му пише в коментарите някоя кака която ще каже: “Уаоооо! Огромен ти е! Искам да ме чукаш момко!!!! Твоя кур е единствен с такъв размер”. Но, нека да ти отговоря на “твоя проблем” все пък... :) Виж сега, не е проблем ако е голям, моя е точно толкова голям само че 15см обиколка не е (ти там също прекали):))) така че, не е проблем но е проблем че ти го нямаш такъв:)
 • #5 от Жена, 41 години 25.09.2019, 12:49 Радвай се, че ти е голям! Аз имам опит с такъв. Отпред е малко болезнено, но отзад е гот. Влизането е въпрос на опит и лубрикант.
 • #4 от Жена, 36 години 21.08.2019, 17:08 Имах гадже с голям хуй, и като събрах смелост, реших да опитаме анален. Предварително го предупредих, че ако ме заболи, спира без да се движи. Че аз ще определям колко да влезе, без резки движения и т. н. Изглежда това го натовари психически, защото му спадна преди да опитаме. Измъчи се милия да го вдига. Накрая аз го маструбирах и свърши на корема ми. Никога повече не стана въпрос за анален секс.
 • #3 от Жена, 57 години 18.08.2019, 13:37 Защо злобеете?
  Вярвам на авторът и бих му казала максимално да се възползва
  от тази природна даденост. Пръстите на ръката не са еднакви, така е и при мъжете и при жените.
  Едни са с по-големи, други с по-малки-игра на природата.
  Колкото до това че съпругата ви и другите жени изпитват болка, вобще не се притеснявайте, постепенно ще се напаснат и свикнат. Да големият хуй понякога причинява болка и
  дискомфорт в пусито, но влезне ли в дупето, те изстрелва в небитието.
  Ако не сте пробвали в женски дупета, сега е моментът, включително и дупето на вашата съпруга.
  На невярващите само бих споделила че, почти 38 години ме радва и чука един прекрасен здрав
  голям хуй. Дълъг е точно 25см. , а другите параметри няма да ги споменавам. Ебането с такъв хуй
  е нещо неповторимо, особено аналното.
  Ние жените сме дяволски изчадия, винаги си фантазираме и търсим големият хуй, но когато действително го намерим ревем като вдовици и започваме да се оплакваме.
  Така че миличък не питай, а действай.
  Колкото до неверниците мога винаги да докажа и потвърдя моите думи за големият хуй.
 • #2 от Анонимен 03.08.2019, 02:44 Ще падна направо! “Нормално ли било 20см. и 15см. обиколка”:) Ебаси коплексарите има значи! Убеден съм, че на теб ти е 10см когато си надървен и 7, 5см обиколка, а ако си женен, повярвай ми че при такъв тъп мъж, чудя се как те търпи жена ти?? Убеден съм, че някой и смазва яко дупките на жена ти! И кво казваш, 20см а?:)) Тъпанар
 • #1 от Анонимен 22.04.2019, 19:37 Иска ти се да е така, но не е... нали?! :)