Секс и интимни истории

Фетиш към големи срамни устни

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Здравейте,
Имам фетиш, от който съм обсебен напоследък. Страшно се възбуждам от големи, месести путки, с висящи от тях срамни устни. Напоследък чета, че някои жени си оперират (изрязват) срамните устни, за да изглеждат путетата им по-свежи и младежки. Не ги разбирам, аз се възбуждам адски при вида на плътни, набърчени устни, които да висят навън, между големите. Ако и големите са дебели и месести, удоволствието е двойно. Харесвам в допълнение на това и големи клитори, с дълъг и дебел ствол и изразена главичка, стърчаща, а не покрита от кожа. Открих влечението си веднъж, без да искам, като погледнах под поличката на една наша много близка приятелка. Беше с бели, дантелени бикини, които така се бяха издули, че ако не е родила две деца, щях да помисля, че има патка и ташаци. След това, винаги я заглеждах, когато беше с по-тесни дрехи. Всеки път се убеждавах, че има огромно нещо между краката-истинско съкровище. Докато веднъж, успях пак да хвърля поглед под късата й пола. Половината й слива беше извън гащичките. Голичка, тъмна и дебела. Другата половина беше издула бикините до пръсване. Не можах да се удържа и се затворих в банята да освободя напрежението, докато те с жена ми пиеха кафе. От тогава съм обсебен от мисълта за големи и сочни прасковки.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (1)

  • #1 от Жена, 28 години 02.10.2019, 21:44 Има мъже които харесват такива жени, моя е такъв, постоянно настоява да подчертавам че ми е по месеста ходя с клинчета и сега ме навива да ми купи някакво бельо което е оформено като камилско копито и да го нося докато съм с някой клинче