Сподели
Здравейте на всички, аз съм момиче на 23 ето я моята история. Работата е там, че имам приятел от доста време. Секса с него много ми харесваше, до миналата вечер. Той много искаше да ме чука в дупето, но аз не искам, защото съм чела, че стават разни неща, а и мисля че му е прекалено голям. Миналата вечер, започнахме да се натискаме и той ми каза, че иска нещо по различно този път. Попитах го какво, но той ми каза само да му имам доверие. Както си стоях на дивана той се изправи, каза ми да си отворя устата и буквално започна да ме чука в устата, а аз не можех да се дръпна назад, защото главата ми беше опряна в облегалката на дивана. Направо ме заболяха сливиците, а той не спираше, даже по едно време, започна да ми удря шамари, леко ама беше много гадно. Когато се дръпна малко назад, успях да се измъкна, почти се разплаках, а той ми каза, че така много се възбуждал, извини ми се и поиска да продължим. Аз се съгласих, но се разбрахме да е по лекичко този път. Каза ми да легна по гръб, аз го послушах и направихме нещо като 69, ама той беше върху мен. Оле хора, направо ме разби този път... Толкова силно ме чукаше в устата, че не можех да си поема въздух. По едно време успях да го извадя от устата си, защото той се вдигна малко повече, и той тъпака знаете л какво направи- запуши ми носа и като си отворих устата да си поема въздух пак ми го вкара.И това не е всичко-започна да ми масажира ануса, не мога да излъжа, докато го масажираше ми беше приятно, но по едно време си вкара пръста, много ме заболя, но почти не можех да мръдна, само се опитвах да се откопча от него, но той е 115 кг... Не стига, че ме чука в устата, като вижда че не ми е приятно, ами иска да го вкара и в дупето. Каза ми, :"спокойно, сега ще го отворим". Какво спокойно, аз умирам от болка, той спокойно. Започна да ми "отваря" дупето, като си вкара 2–та пръста и дърпа настрани. Беше ужасно. По едно време стана, аз избягах в другата стая, но той дойде бутна ме върху леглото по корем, легна върху мен, запуши ми устата с едната ръка, а с другата се опита да го вкара, ама не успя. Вика ми "отпусни го" и в същото време ме пляска по дупето-как да се отпусна. А и много ме беше страх. По едно време се изплю върху ануса ми и тогава успя да го вкара. Казвам ви хора, няма такава болка на света. Направо се разкрещях, а той ми държи устата и вика "ще свикнеш". Какво ще свикна, сигурно 10 минути ме чукаше, аз направо щях да припадна, а той ме пляска по дупето, бута го и ми вика "Обичам те". Какво обичам те, мен още ме боли дупето. Докато свърши имах чувството, че ще ми се скъса дупето бе хора. Разсърдих му се много. Не вярвах, че е способен на такова нещо. От 2 дни не съм му вдигала телефона. Мисля, че ако пак правя секс с него, пак ще ми го причини, защото май много му хареса. Ама аз не искам така. Ще му простя, защото го обичам, а и той мен, ама поне 1 седмица няма да му вдигам телефона. За това момичета, когато ви кажат, че искат нещо по- различно, не се съгласявайте!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (82)

 • #82 от Жена, 42 години 28.08.2020, 12:44 Смятам, че темите, свързани със секса, като физическо преживяване, са твърде лични, за да се коментират на всеослушание. А темата за аналния секс, е с най-високата степен на интимна тайна, особено за жените. Проява на лош вкус е да се коментира във форум. Аз не бих го направила за нищо на света!
 • #81 от Анонимен 06.08.2020, 07:10 Преди доста години имах едно гадже, което много исках да я чукам отзад. Тя все се дърпаше и не даваше. Веднъж бяхме на море и едната вечер се понапихме двамата, замъкнахме се до стаята, там трябваше да и помогна с дрехите. Съблякох я и реших да я опъна отзад. Чуках я здраво в задника. На следващата сутрин тя не помнеше нищо, но я болеше дупето.
 • #80 от Мъж, 48 години 07.07.2020, 12:55 Предполагам, че съм от малкото късметлии, на които жените им ги карат да го правят отзад. Много ми харесва, като я започвам отпред, да ми казва, хайде, вече да минеш отзад. И после като свършвам, се правя, че ще го извадя, и тя ме дърпа към себе си: не излизай, свърши вътре. Точно така, напълни ми дупето, ох, дааа, .... Казвала ми е, че освен от аналния секс, изпитва и особено перверзно удоволствие, когато и свършвам навътре в задника. И тя не знае защо е така. Казва за себе си: аз съм порядъчна жена, с една малка, перверзна тайна.
 • #79 от Мъж, 51 години 16.05.2020, 15:18 Преди да срещна жена ми, чуках една разведена кака. Почти всеки път искаше и отзад секс. Една вечер излизаме заедно, плюс една нейна една нейна приятелка, на нейната възраст, неомъжена. Двете са близки и си споделят всичко. Като си тръгвахме, двете вече бяха добре пийнали и приятелката и уж залита и се държи за мен, докато чакахме таксито А моята кака и казва:
  - Колкото и да му се натискаш миличка, довечера моето дупе ще чука.
  Другата залитайки и отговаря:
  - Ами вземете и мен, и аз да намажа.
  И моята ме потупа по гърба и ми каза:
  - Няма да ти хареса с нея, тя не се ебе отзад.
  Момата разпери ръце:
  - Ми ще започна от тази вечер. Няма да ми извади очите я.
  Естествено, изпратихме я, Ние се прибрахме. И въпреки, че беше доста пила моята, поиска да се ебем. После, докато заспивахме, ми каза за приятелката си:
  - Тя е спала с много мъже, но не се ебе отзад. Веднъж опита, и беше ужасена. Но ако ти я опънеш, гаранция, че ще си промени мнението за аналния секс. Но няма да се отървеш от нея, като харпия е.
  Казвам и:
  - Защо ми го казваш? Не ме интересува.
  А тя с лека насмешка:
  - Защо, бе? Видя какво тяло има, не се е омъжвала, няма деца. Ще чукаш стегнато дупе, не моето.
  - Моля, ... !!!- казвам- харесвам теб, и твоето е дупе е върха! Току що свърших в него.
  - Даа, и май започва да изтича. Трябва да отида до банята. И се шегувах, не те давам на онази хиена.
 • #78 от Мъж, 38 години 03.04.2020, 12:08 След 12 години се видях с едно старо гадже, вече омъжена. С нея правехме много анален секс. Решихме да се видим на четири очи, да си припомним миналото. И го направих както на нея и харесваш- в точно определена поза, първо вкарвам главичката в дупето и изчаквам малко. После си слагам ръцете на бузките и, леко ги разтварям и бавно го вкарвам целия. И тогава тя измърка "... ммммм, ... този секс ми липсваше, ... ".
 • #77 от lkt (Изпрати съобщение) 25.03.2020, 22:18 Чак сечудя, като чета коментарите. Имам 2 деца, правили сме го много пъти от зад, Вначалото мислех че съм пръв. Жената ме светна обаче, че имала някога приятел, на който му дала. Правили сме тройка с друго семейство, Готино е, даже тогава, тя предпочете той да я оправя от зад, аз отпред. Не съм бог знае какъв любител на аналният сех, но нищо човешко не ни е чуждо
 • #76 от Мъж, 32 години 20.02.2020, 12:47 Аз не вярвах, че има жени, които харесват секса отзад. Но сегашната ми приятелка е такава. На 29 г. е, бивша спортистка, стегнато тяло, малки гърди. Първо ми беше интересно и смятах, че го прави от любопитство. Че е временна тръпка и ще и мине. Но минаха три години и няма изгледи да се откаже. Виждам я как и действа аналния секс и как се възбужда, но според мен прекалява и и го казах. Мисля, че съм прав. Не може млада да каза, че вагиналния секс и е досаден. А иначе не харесва порно и не гледаме. Забелязвам, че много лесно се възбужда когато и погаля задника, дори с дрехи като е. Гърдите и щръкват за секунди и погледа и става особен. Имал съм немалко гаджета, но такова нещо не съм срещал. Да се възбужда толкова лесно от погалване на задника. Тя казва, на шега или на истина, че ерогенните и зони са там.
 • #75 от Мъж, 52 години 24.01.2020, 12:28 Ние пък с жена ми правим анален от 1997 г. Първо и харесваше само да свършвам отзад, с минимално движение. Аз и го показах, хареса и. После стана по-дълго и по-дълго. И започна да иска или само отпред, или само в дупето. Преди втората бременност, една вечер прави тъжна физиономия 'уф, как само ми се иска отзад, но трябва да работим за бебе. Сега ми е овулацията'.
 • #74 от Мъж, 22 години 02.01.2020, 17:51 Имам много красиво гадже, наистина! От няколко месеца правим и анален секс. Аз не бях правил, тя ме въведе. Казва, че съм точно като за нея, нито ми е голям, нито ми е малък, с голяма главичка. Всичко е ОК, секса се получава много добре. Но забелязвам, че накрая като свърша и го извадя, дупката и е доста широка. Честно, става ми неприятно.
 • #73 от Жена, 46 години 09.12.2019, 10:20 до 72. Ти май си права. Ние с мъжа ми променяхме някои неща в леглото през годините, но анален секс правим по един и същи начин вече 18 години. Както на мен ми е добре.
 • #72 от Жена, 41 години 30.11.2019, 21:58 Явно приятеля ти е прасе, щом те изтезава. Мила, и моя мъж обича да ме... отзад, но е внимателен, съобразява с мен и за това ми харесва. От много години сме заедно, не знам дали има рутина в леглото. Казала съм му, че приемам експерименти и изненади, само с едно изключение. Не искам отзад нищо да променя. Искам да го правим както сме го правили до сега 17 години. И той ме слуша.
 • #71 от Мъж, 46 години 21.10.2018, 09:10 Аз преди брака съм спал с около 21-22 жени. Със седем от тях правих анален секс. Жена ми е осмата. Не се обиждай приятел, но май нямаш подход.
 • #70 от Мъж, 44 години 17.10.2018, 14:58 Здравейте. Чета тук коментарите и оставам със впечатление че много лесно се случва "заветният анален секс". Аз ще споделя друго. Пробвал съм единствено със една жена само когато бях на двайсетина години. Съпругата ми обаче не иска и да чуе под предлог че има хемороиди. След като съм пробвал.. ми е харесало много. За това имах доста любовници със надеждата все със някоя да стане. Уви.. не ми е излезнал късмета. Тук чета (ако наистина са жени) как спокойно споделят това но в
  действителност.. за мен истината е друга. Само да вметна че не съм грозен.. много жени искали и продължават да искат да са с мен. Но без дупето :). Поздрави Ежко-Бешко.
 • #69 от Мъж, 48 години 02.07.2018, 15:36 Най-лудото беше когато жена ми беше бременна и бяхме на гости на техните, на село. На обяд като хапна, поиска да си почива. Легна в една стая, съседна на кухнята. След малко ме вика, нещо да и помогна. И ми шепне, че не може да заспи и иска да се ебем, да сложа райбера. Казвам и, че е лудост, другите си говорят в съседната стая. А тя продължава да ми шепне, че искала да и го сложа отзад. Била си направила промивка и била готова. Беше намерила един бял крем за ръце вместо лубрикант. И на едно хлътнало легло, тя на една страна, а аз на колене зад нея, и съвсем тихо. Не беше се епилирала скоро и косъмчетата около ануса и бяха бели от крема. Тя охкаше тихо и си разтриваше клитора. По едно време млъкна и се сви съвсм. Завърши с дълга въздишка. Тогава и аз не издържах. После и търсих салфетки да се забърше.
 • #68 от Анонимен 23.06.2018, 11:21 Това си е изнасилване и никакво зачитане на твоята личност. Той друг път може и да те пребие щом му харесва да ти причинява болка. Такъв не ти трябва!