Секс и интимни истории

Бъркате ли си докато мастурбирате.. Към мъжете

Сподели
Здравейте.
Знам е малко от вас ще си признаят, но бъркате ли си с пръст или нещо друго докато мастурбирате. Лично аз го правя и ми е гот и искам и други мнения. Дори понякога си и лижа пръстите.. Благодаря...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 27 години 08.09.2020, 11:24 Хванах приятелката ми да маструбира. Пипа си клитора, и вибратора отпред. Не се смути много. Каза, че и за мен има място, и се завъртя настрани. Стегна и си отпусна анала, да покаже къде ме очаква. Казах и, че до сега не сме го правили отзад, а тя отговори, че е време да го направим. Първото усещане беше, че е много горещо, вътре в гъза и, и ясно усещах вибратора в путето. Много яко стана!
  • #2 от Мъж, 32 години 28.08.2020, 17:26 Почти винаги когато се къпя мастурбирам и си слагам по 2-3 пръста в дупето. Понякога си масажирам простатата а друг път пък само ги държа вътре докато свърша.
  • #1 от Анонимен 24.04.2020, 22:12 О да и аз, много е готино