Сподели
Здравейте! Искам да ви питам нещо доста деликатно и срамно. Имам приятел от няколко месеца. В последно време ме уговаря освен нормалния, да опитаме и анален секс. Мен ме е страх и отказвам. Той обаче настойчиво ми лиже ануса и дори се опита да си пъха езика. От скоро ме навива да си вкарвал само глвичката в дупето ми. Казва, че това дори не се смята за секс, но на мен не ми звучи сериозно и не му вярвам. Смятате ли, че ако му позволя, това ще е крачка към истинския анален секс и ще се превърна в една от жените които го правят?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (77)

 • #77 от Жена, 37 години 15.03.2020, 11:05 Не разбирам. И малко да влезе отзад, дупката вече е широка. Ако той е добър любовник, по-добре го остави да те изчука както той си знае, за да ти хареса. И мен ме беше страх, но пича ми каза да му се доверя и не сгреших.
 • #76 от Жена, 41 години 10.03.2020, 14:36 Моят мъж така ме излъга. Уж само главичката да влезе в дупето, и после.... Не, че аз много се дърпах, де.
 • #75 от Мъж, 42 години 17.02.2020, 10:06 Така е много яко! Едно гадже не беше правила анален и я убедих поне да вкарам главичката. Първо, съвсем бавно, само слаб натиск. Тя като се отпусна, главичката сама влезе в най-тясното. Тя: ле ле, голям е! Бавно го извадих. Следващия път я питах, иска ли пак да опитаме, тя: ами може, .. но само главичката, обещаваш. Пак така бавно влезе и излезе, но тя ме дръпна да се върна. И така, в началото беше нервна и се стягаше, но постепенно се отпусна. Сложих повече крем, и стана съвсем лесно. Главичката навътре, навън, навътре, навън, .. бавно. И тя започна слабо да си движи ханша, овлажни и се котенцето и гърдите и настръхнаха. И тогава каза нещо, което още помня: ужас! Харесва ми!
 • #74 от Ивчо-89 (Изпрати съобщение) 24.01.2020, 16:25 Ами нали то вова е целта бе първо със главичката и лека полека ще свикнеш
  То и аз по такъв начин моята царица я навих
  Сега си я чукам без проблем но все си я пазя
  В смисъл я слушам защото ако не я слушам ще им причиня болка и няма да иска да дава пак трябва да се мъча на ново така че научи го да бъде внимателен и ще искаш само от там ????????
 • #73 от Мъж, 38 години 22.01.2020, 12:04 Това с главичката беше до време. Един път тя сякаш нарочно ме пусна, аз леко натиснах и бавно влезе целия. Нейната реакция беше "оххххх, голям мръсник си, да знаеш", и си натиска дунцето да не се връщам назад.
 • #72 от Мъж, 38 години 08.01.2020, 12:07 до 70 В една връзка имах подобна ситуация. Момичето ми, след като свърши, а аз не съм, подпираше члена на ануса си, отпускаше мускула и се натискаше, да влезе малко. Ясно усещах сфинктера и след главичката. Тя ме държеше, да не влизам навътре и бързо свършвах. Спермата оставаше в дупето и, Нищо не изтичаше. Това продължи може би повече от година. Тя рядко пропускаше това "упражнение", явно и харесваше. Веднъж бях по-настоятелен да вляза навътре, но тя здраво ми го стисна, и каза "недей. Аз не правя анален секс". Бях изумен!
 • #71 от Жена, 41 години 02.01.2020, 14:05 Или влиза целия и правим секс, или изобщо не влиза.
 • #70 от Мъж, 41 години 24.12.2019, 23:45 С жената, с която се виждам от скоро(и двамата сме разведени), е доста освободена в леглото. Не сме стигнали до аналния секс, но два-три пъти вече по време на секс си опирам хуя на дупето и, уж, че съм объркал мястото. Дори и подхвърлям нещо шеговито. И тя ми отговаря нещо в този дух, "я, колко бил палав макия! Имаш ли пропуск за там там, а?". Тя ми е кака с две години. Отпуска мускула и главичката ми влиза в най-тясното и преминава. Но тогава ме спира, че не се била подготвила. Надявам се скоро да ми даде пълен достъп.
 • #69 от Жена, 43 години 05.11.2019, 07:00 Какво значение има дали се брои за секс или не!? Гледай на теб да ти е хубаво. Сякаш плащаш данък на чуждото мнение. Понякога и на ми се иска отзад. И какво от това? Не ме е срам, не изневерявам. Правя го с мъжа ми.
 • #68 от Жена, 22 години 21.09.2019, 12:56 Тя и една приятелка ми обяснява как маструбирала, докато гаджето и.... я чукал в задника. Голям кеф и било! И според нея това не било анален секс, ... !?
 • #67 от Жена, 41 години 07.08.2019, 20:10 до #66 Пожелавам ти за напред да си пазиш гъза, миличка! Ама много го пази! За това, мъжете на жени като теб, ще търсят жени като мен.
 • #66 от Жена, 17 години 06.08.2019, 17:01 Дали е секс ако хуя му е преминал през сфинктера ти? Ми не е секс, анален секс е. Аз още не съм опитала нормален секс. Не мога да си представя да си дам гъза, уааааа !
 • #65 от Мъж, 47 години 24.06.2019, 12:47 Защо да не се брои за секс!? Аз имах приятелка, която на края искаше да влизам отзад и да свършвам. Това я възбуждало. Но ми държеше хуя, да не влиза навътре.
 • #64 от Страст (Изпрати съобщение) 18.06.2019, 20:34 Здравейте,
  Мъжът е само инструмента, а струните които изпълват женската сексуалност с хармония са неговия подход и усет... към женското тяло и психика!
  Аз съм мъж от София, готин, интелигентен, дискретен, чистоплътен, разкрепостен, доминантен, сексуален, много страстен, потентен и надарен, кур-20 см. , при интерес пращам снимки. Мисля, че съм нимфоман, постоянно мисля за секс, дори и след секс чувствам нужда от още. Имам опит и знам как да накрам дадена жена да се чувства изпълнена, задоволена, скъсана от здрав, разтърстващ и перверзен секс. Освен секса и комуникацията е определяща, аз знам как да говоря с жените и да ги предразполагам. Знам как да докарвам жените до полуда с големия ми кур и как да го използвам, как да ги пронизвам с цялата дължина на кура си, плитки и дълбоки прониквания, редуване на темпото, нежно и бавно, както силно и бързо. Много обичам жениете да са обвързани или омъжени, когато са чужди тръпката е невероятно сладка. Имам опит и с двойки. Интересувам се само от жени, мъже не ме интересуват. Няма опция тук да кача снимки на големия ми работлив кур, но няма проблем да пращам на пощата или наживо :) Знам злобарите какво ще кажат : "Като си такъв защо пускаш обява", не дължа обяснения никому, но все пак ще кажа: Защото обожавам обвързани, омъжени и по-големи жени от мен, а в заведенията и дискотеките намирам 20-30 годишни, аз както казах търся омъжени, секси, осъзнати и разкрепостени, надявам се да намеря тук.....
  Може да се свързвате с мен на имейл : lion27@abv. bg
 • #63 от Мъж, 24 години 31.05.2019, 20:34 Моята приятелка пък изобщо не е опитвала анален. Така казва. Притеснява се, че въпреки промивката, ще се изцапам. Разбирам я, че иска да опита, но и трябва време. Харесва порно с анален секс и го коментира. Тогава е много смешна. Като възклицава, как и влизал, как излизал, дали и е гот на актрисата..... Ще видим какво ще стане. Вагиналният секс е супер! За сега само си го търка отзад. Аз не я карам, тя сама го прави. Последните два пъти направо премина главичката, но тя се дърпа веднага и иска да види дали съм изцапан.