Сподели
Здравейте! Искам да ви питам нещо доста деликатно и срамно. Имам приятел от няколко месеца. В последно време ме уговаря освен нормалния, да опитаме и анален секс. Мен ме е страх и отказвам. Той обаче настойчиво ми лиже ануса и дори се опита да си пъха езика. От скоро ме навива да си вкарвал само глвичката в дупето ми. Казва, че това дори не се смята за секс, но на мен не ми звучи сериозно и не му вярвам. Смятате ли, че ако му позволя, това ще е крачка към истинския анален секс и ще се превърна в една от жените които го правят?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (84)

 • #84 от Мъж, 39 години 09.09.2020, 15:35 С жена ми най-често го правим вагинално, и на края завършваме с анален секс, и свършване в дупето. Ако не се чувства сигурна в хигиената си отзад, ми казва "внимателно". Което значи, че само главичката на хуя разтваря мускула и, не влизам навътре, и така свършвам. Спермата да остане в гъза и.
 • #83 от Мъж, 48 години 19.08.2020, 14:26 С едно стара любов се видяхме случайно. Имахме бурна връзка на времето. Сега и двамата сме семейни с деца. Тя предложи да пием кафе и заговори за миналото. Реших да и кажа нещо мило, макар да не е истина. Казах и, че тя е била любовта на живота ми. Тя се трогна, само дето не се просълзи. И ми казва, че тя ще ми сподели нещо много лично. Доближи се до ухото ми, и очаквах някакво романтично признание, но тя ми прошепна буквално "искам да знаеш, че с теб за първи път правих анален секс, и имам страхотни спомени! Излъгах те, че съм го правила с бившия ми". Питах я защо ме е излъгала? А тя ми каза, за да не съм я помислил за смотана. Аз нямах никакъв спомен какво се е случило, че съм и бил първия отзад. Помня само, че тя запона плахо, и към края на връзката ни, тя често искаше анален секс.
 • #82 от Мъж, 44 години 27.07.2020, 08:44 На едно гадже, като не и се прави секс, и ме види, че много искам, казваше: уфф, добре. Свърши отзад и да заспиваме. Утре ще правим секс. Мажа нея и мен, и го пъхам в дупето. Първите пъти мрънкаше: хаде де, свършвай вече. Казвам: да, да, свършвам. А тя; какво свършване, ти направо ме ебеш. Докато не и хареса, и спря да мрънка и започна да мърка.
 • #81 от Мъж, 34 години 01.06.2020, 14:02 Е, защо не! С едно девствено момиче сме го правили така. Беше я страх от дефлорирането, и ми го държеше и пускаше само главичката да разтваря дупето, и така да свършвам. Стана ни навик. Тя беше изненадана, че също се възбужда от това влизане. И момичето си остана девствена, ... отпред. Иначе така, с държането отзад, сме го правили 15-20 пъти, все у тях, през деня, като ги няма техните.
 • #80 от Мъж, 49 години 21.05.2020, 14:24 Моята жена е все така потентна и с високо либидо, въпреки, че мина 40. В последно време, като се прибера уморен, не ми се прави секс, а тя иска. Ако и откажа, като си легнат децата, и останем насаме в спалнята, тя ме правокира:
  - И какво сега ще спиш? И няма да "оправиш" жена си отзад!?
  И ми показва, че е извадила лубриканта. Страшна е!
 • #79 от Мъж, 45 години 15.04.2020, 11:44 Аз пък лъжех една, не много умна девойка, че ако пъхна само върха на хуя отзад, не е анален секс. Не се наложи да я лъжа дълго. Първият път каза, че усещането е странно и гъделичкащо. А след 2-3 път и хареса. Трябваше само да и погаля клитора, и милата се натисна да и влезе целия.
 • #78 от Жена, 20 години 04.04.2020, 14:58 Може би. С приятеля ми правим нещо такова, защото установих, че се възбуждам от аналната област. Бих казала, че често го правим. Потърква си го там, малко прониква и свършва. По принцип съм против аналния секс. Не съм го правила, но като гледам в порно филмите как им се разширяват анусите, и се плаша.
 • #77 от Жена, 37 години 15.03.2020, 11:05 Не разбирам. И малко да влезе отзад, дупката вече е широка. Ако той е добър любовник, по-добре го остави да те изчука както той си знае, за да ти хареса. И мен ме беше страх, но пича ми каза да му се доверя и не сгреших.
 • #76 от Жена, 41 години 10.03.2020, 14:36 Моят мъж така ме излъга. Уж само главичката да влезе в дупето, и после.... Не, че аз много се дърпах, де.
 • #75 от Мъж, 42 години 17.02.2020, 10:06 Така е много яко! Едно гадже не беше правила анален и я убедих поне да вкарам главичката. Първо, съвсем бавно, само слаб натиск. Тя като се отпусна, главичката сама влезе в най-тясното. Тя: ле ле, голям е! Бавно го извадих. Следващия път я питах, иска ли пак да опитаме, тя: ами може, .. но само главичката, обещаваш. Пак така бавно влезе и излезе, но тя ме дръпна да се върна. И така, в началото беше нервна и се стягаше, но постепенно се отпусна. Сложих повече крем, и стана съвсем лесно. Главичката навътре, навън, навътре, навън, .. бавно. И тя започна слабо да си движи ханша, овлажни и се котенцето и гърдите и настръхнаха. И тогава каза нещо, което още помня: ужас! Харесва ми!
 • #74 от Ивчо-89 (Изпрати съобщение) 24.01.2020, 16:25 Ами нали то вова е целта бе първо със главичката и лека полека ще свикнеш
  То и аз по такъв начин моята царица я навих
  Сега си я чукам без проблем но все си я пазя
  В смисъл я слушам защото ако не я слушам ще им причиня болка и няма да иска да дава пак трябва да се мъча на ново така че научи го да бъде внимателен и ще искаш само от там ????????
 • #73 от Мъж, 38 години 22.01.2020, 12:04 Това с главичката беше до време. Един път тя сякаш нарочно ме пусна, аз леко натиснах и бавно влезе целия. Нейната реакция беше "оххххх, голям мръсник си, да знаеш", и си натиска дунцето да не се връщам назад.
 • #72 от Мъж, 38 години 08.01.2020, 12:07 до 70 В една връзка имах подобна ситуация. Момичето ми, след като свърши, а аз не съм, подпираше члена на ануса си, отпускаше мускула и се натискаше, да влезе малко. Ясно усещах сфинктера и след главичката. Тя ме държеше, да не влизам навътре и бързо свършвах. Спермата оставаше в дупето и, Нищо не изтичаше. Това продължи може би повече от година. Тя рядко пропускаше това "упражнение", явно и харесваше. Веднъж бях по-настоятелен да вляза навътре, но тя здраво ми го стисна, и каза "недей. Аз не правя анален секс". Бях изумен!
 • #71 от Жена, 41 години 02.01.2020, 14:05 Или влиза целия и правим секс, или изобщо не влиза.
 • #70 от Мъж, 41 години 24.12.2019, 23:45 С жената, с която се виждам от скоро(и двамата сме разведени), е доста освободена в леглото. Не сме стигнали до аналния секс, но два-три пъти вече по време на секс си опирам хуя на дупето и, уж, че съм объркал мястото. Дори и подхвърлям нещо шеговито. И тя ми отговаря нещо в този дух, "я, колко бил палав макия! Имаш ли пропуск за там там, а?". Тя ми е кака с две години. Отпуска мускула и главичката ми влиза в най-тясното и преминава. Но тогава ме спира, че не се била подготвила. Надявам се скоро да ми даде пълен достъп.