Сподели
Здравейте! Искам да ви питам нещо доста деликатно и срамно. Имам приятел от няколко месеца. В последно време ме уговаря освен нормалния, да опитаме и анален секс. Мен ме е страх и отказвам. Той обаче настойчиво ми лиже ануса и дори се опита да си пъха езика. От скоро ме навива да си вкарвал само глвичката в дупето ми. Казва, че това дори не се смята за секс, но на мен не ми звучи сериозно и не му вярвам. Смятате ли, че ако му позволя, това ще е крачка към истинския анален секс и ще се превърна в една от жените които го правят?

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (67)

 • #67 от Жена, 41 години 07.08.2019, 20:10 до #66 Пожелавам ти за напред да си пазиш гъза, миличка! Ама много го пази! За това, мъжете на жени като теб, ще търсят жени като мен.
 • #66 от Жена, 17 години 06.08.2019, 17:01 Дали е секс ако хуя му е преминал през сфинктера ти? Ми не е секс, анален секс е. Аз още не съм опитала нормален секс. Не мога да си представя да си дам гъза, уааааа !
 • #65 от Мъж, 47 години 24.06.2019, 12:47 Защо да не се брои за секс!? Аз имах приятелка, която на края искаше да влизам отзад и да свършвам. Това я възбуждало. Но ми държеше хуя, да не влиза навътре.
 • #64 от Страст (Изпрати съобщение) 18.06.2019, 20:34 Здравейте,
  Мъжът е само инструмента, а струните които изпълват женската сексуалност с хармония са неговия подход и усет... към женското тяло и психика!
  Аз съм мъж от София, готин, интелигентен, дискретен, чистоплътен, разкрепостен, доминантен, сексуален, много страстен, потентен и надарен, кур-20 см. , при интерес пращам снимки. Мисля, че съм нимфоман, постоянно мисля за секс, дори и след секс чувствам нужда от още. Имам опит и знам как да накрам дадена жена да се чувства изпълнена, задоволена, скъсана от здрав, разтърстващ и перверзен секс. Освен секса и комуникацията е определяща, аз знам как да говоря с жените и да ги предразполагам. Знам как да докарвам жените до полуда с големия ми кур и как да го използвам, как да ги пронизвам с цялата дължина на кура си, плитки и дълбоки прониквания, редуване на темпото, нежно и бавно, както силно и бързо. Много обичам жениете да са обвързани или омъжени, когато са чужди тръпката е невероятно сладка. Имам опит и с двойки. Интересувам се само от жени, мъже не ме интересуват. Няма опция тук да кача снимки на големия ми работлив кур, но няма проблем да пращам на пощата или наживо :) Знам злобарите какво ще кажат : "Като си такъв защо пускаш обява", не дължа обяснения никому, но все пак ще кажа: Защото обожавам обвързани, омъжени и по-големи жени от мен, а в заведенията и дискотеките намирам 20-30 годишни, аз както казах търся омъжени, секси, осъзнати и разкрепостени, надявам се да намеря тук.....
  Може да се свързвате с мен на имейл : lion27@abv. bg
 • #63 от Мъж, 24 години 31.05.2019, 20:34 Моята приятелка пък изобщо не е опитвала анален. Така казва. Притеснява се, че въпреки промивката, ще се изцапам. Разбирам я, че иска да опита, но и трябва време. Харесва порно с анален секс и го коментира. Тогава е много смешна. Като възклицава, как и влизал, как излизал, дали и е гот на актрисата..... Ще видим какво ще стане. Вагиналният секс е супер! За сега само си го търка отзад. Аз не я карам, тя сама го прави. Последните два пъти направо премина главичката, но тя се дърпа веднага и иска да види дали съм изцапан.
 • #62 от Мъж, 20 години 30.05.2019, 16:28 Незнам ама моята приятелка изобщо не иска отзад. Преди като сме го правили беше казала че и ставало лошо и не и харесвало и се отказваше, пък съм търпелив. Но един път беше свършила
 • #61 от Жена, 38 години 27.05.2019, 18:51 Дали се брои за секс като ти вкарат върха на члена отзад? Не знам, но аз се възбуждам от това.
 • #60 от Мъж, 33 години 25.05.2019, 02:17 Има и доста жени които не дават. До сега не съм уцелил такава дето да е искала а съм спал с не малко. Приятелката ми сега примерно ако спомена да опитаме поне ми отвръща забрави, ти как не си даваш задника, защо пък аз да ти го давам и така и не съм пробвал с нея. Дано някой ден се отпусне и да го правим. Предполагам е супер усещане.
 • #59 от Мъж 19.05.2019, 08:11 Пиша този коментар по влажни впечатления. Нощес, 18- и срещу 19- и май, имаше Пълнолуние, а аз имах голям късмет. Бях на гости на бивша колежка, с която много се имаме. Направихме си щедро удоволствие няколко пъти. Включително и анално. Но да не се отклонявам. Като да е било съвсем скоро, а беше през късно лято на 2017 година. Рано сутринта. Отивам на плаж. Почти безлюдно. На едно място млада жена лежи по корем. С тъмночервен бански. Прашки. Не трябваше много зорко око, за да се види, че аналния и отвор направо зее. (беше леко разкрачена)
 • #58 от Мъж, 45 години 13.05.2019, 15:34 Като ерген чуках една омъжена мадама, по-голяма от мен. Наемах стая в хотел. Не бяхме правили анален секс, и не бяхме го коментирали. Един път след секс се, къпахме заедно, тя се натиска в мен и се надървих. Тя както беше сапунисана с душ-гел, ми го хвана и си го намести отзад. Отпусна си мускула и няколко пъти главичката влезе навътре. Тя се смееше и охкаше. Извъртя се към мен усмихната и каза: това е срещу хемороиди. Не си прави грешни изводи. Като излязохме от банята, както бях надървен, познайте какво и се случи! Само ми каза: вземи от чантата ми, има един крем за ръце. Иначе ще ме боли.
 • #57 от Мъж, 49 години 25.03.2019, 14:02 С първото ми гадже, с което се целувах, бяхме в 9 клас. Един ден след училище отидохме у тях. Тя ми показа путето си и как се пипа. Аз и показах хуя си и как маструбирам. Искаше да види сперма. Свърших на една салфетка. Не бяхме готови за секс. След няколко дни пак у тях тя предложи да легне по корем и аз да го трия между бузките на дупето и. Това и харесваше, путето и се овлажняваше. Тогава нямаше порно, списания, нищо. Средата на 80-те години. Не бяхме чували за анален секс. Аз си го търках отзад, а тя се пипаше отдолу и свършваше, аз след нея на гърба и и между бузките. След много години я видях, вече омъжена с дете. Питах я помни ли какви ги вършехме. Тя ми се усмихва и тихо на ухото ми каза, сякаш на шега: Много пъти съм го мислила. Били сме на косъм да ме... ебнеш изотзад. И ми се смее: както ми харесваше, и аз те карах, ужас! Къде ми е бил акъла!
 • #56 от Мъж, 41 години 27.01.2019, 11:25 Жените са такива. И аз съм чувал какъв перверзник съм, докато съм неподвижен, а мацето сама си го намества отзад.
 • #55 от Мъж, 47 години 25.01.2019, 11:06 Моята история е по-скоро смешна. Като млад имах гадже, която беше противничка на аналния секс, но я убедих за същото. Да подпра главичката отзад, и ако не я били, малко да я разтворя. Беше по корем. Започнах аз и тя по едно време казва ядосано:
  - Какви ги вършиш сега, не усещаш ли!?
  - Нали опитваме...
  - Какво опитваш, ти направо ме ебеш! Голям мръсник си!
  - Добре, приключваме ли?
  - Давай, вече си започнал, свършвай като си готов.
  И аз продължих бавно и внимателно. Дори натиснах още малко, съвсем да влезе. И тя веднага:
  - Ей, прекаляваш!
  Обаче постепенно тя започна да диша тежко и да се намества...
  След този случай пак ме наричаше мръсник, но много по-мек тон.
 • #54 от Жена, 39 години 21.01.2019, 17:46 И аз споделям част от мненията тук. Веднъж разтворили ме отзад, по-добре да влезе целия хуй. И да не е за кратко, а да ме ебе все едно утре свършва света.
 • #53 от Жена, 42 години 14.12.2018, 07:37 Съгласна съм с №47. Ако мъжа го направи внимателно, е супер възбуждащо. Но аз искам преди това да усетя езика и дъха му на това място. Тогава ме обзема една такава перверзна възбуда!