Секс и интимни истории

Боря се с хомосксуализъм

Сподели
На 23г още от малък знаех, че съм различен, опитвах хиляди пъти да се променя но не мога. Просто не мога да харесам жени. Когато съм правил опити да се променя съм издържал около година без секс и после пак... Не искам да съм, такъв. Ходя на църква но сякаш и Бог не иска да ми помогне... Знам, че няма любов между мъже а и да има то не е дълга, и после пак разочарование... След като се видя с някоя на другия ден съм депресиран. Родителите ми не знаят, искат деца. Аз плача и искам да се променя... Не издържам вече...

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (7)

 • #7 от Анонимен 12.08.2020, 17:46 Отдай се на някой дългокос сладур с голям пенис и когато докосне простата ти и свършиш без дори да се докосва ще свършат и терзанията ти. Удоволствието е неуписуемо
 • #6 от Мъж, 20 години 08.08.2016, 19:14 Здрасти, искам да кажа, че би трябвало да се приемеш такъв какъвто си. Защото и ти не си виновен, нали? Никой не избира каква ориентация да бъде. Така че не се мъчи с това, че харесваш мъже. И не казвай че си различен, защото не си, всички сме еднакви, никой не е идеален, Ако този, който е написал коментар номер 5, това си е негово мнение и да не мислиш, че той е идеален. „

  Един съвет: Не се мъчи постоянно, спри да се измъчваш, защото живота си минава и да не би да искаш цял да се тормозиш с това, че харесваш мъже.
 • #5 от Анонимен 24.07.2016, 22:46 Борбата как върви? Имай едно наум, че загубиш ли - ще налапаш някоя пишка!
 • #4 от Жена, 17 години 24.07.2016, 15:55 #2 много добре го каза!!
  Изобщо не е важно какъв е полът, сексуалната ориентация, възраст, раса. Зад всички тези епитети има едно - всички сме хора. Всички чувстваме. Обичаме. И това е важното.
  Аз преди 2 години осъзнах, че съм пансексуална и честно казано не ми беше трудно да се приема. Беше ме страх, че приятелите ми ще престанат да са ми приятели, но като им казах и се оказа, че за тях няма значение и много се радвам, че е така. Ако някой промени отношението си към теб след като разбере, то той не ти е приятел. Давай смело и си дай шанс да си щастлив.
 • #3 от Мъж, 37 години 23.07.2016, 22:32 Преминал съм през този път и докато не се приемеш такъв какъвто си ще се измъчваш. Няколко неща ще ти кажа това не е болест погледни в природата и там има. В църква не стъпвам защото нащата православна църква е извратена и сбъркана. Не е вярно че нямя любов между мъже това са чуства и било то мъж или жена всеки ги изпитваж. Живей и се радвай на живота.
 • #2 от Жена, 18 години 06.07.2016, 00:19 Влюбваме се в души не в тела ! Аз това казах на Бог когато приех че харесвам едно момиче! И аз умирах вътрешно ! Знам как е ! Чувстваш се мръсен. Но недей
 • #1 от Анонимен 27.04.2016, 00:10 Приеми се такъв, какъвто си ! Само така ще те приемат и другите. Само така ще намериш любов.