Секс и интимни истории

Анален секс-страх ме е...

Сподели
Здравейте!
От скоро имам приятел.
И двамата сме на по 25+ години.
Правим секс, но той иска и анален, а аз не съм правила до момента и ме е страх нещо да не си навредя.
И свирки му правя, с презерватив.
Да, но се притеснявам да не ме остави, за това, че ме е страх, но все пак го правим отпред.
Пробвахме един път много ме заболя и спря, само малко беше проникнал, след известно време, когато отидох по голяма нужда имаше и малко кръв, но съвсем малко.
Какво ще ме посъветвате?
Практикувате ли го, боли ли?
Искам да му е хубаво с мен, но ме е страх.
Благодаря!!!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (92)

 • #92 от Жена, 43 години 09.07.2019, 18:31 От анален секс, страх ме е, следва, анален секс, хубаво ми е, но ме е срам да си призная. И като стигнеш 40-те, анален секс, кеф ми е, не ми пука.
 • #91 от Мъж, 42 години 26.06.2019, 12:18 до 89. И моята жена свикна. Като и се иска, сама се намазва и се наглася за анален. Миналата събота го направихме през деня. Докато лежахме после ми каза, че понякога през деня "много и се... таковало отзад".
 • #90 от Мъж, 36 години 07.05.2019, 15:24 Някои пък никак не ги е страх. Легнах с едно момиче, страхотно тяло, спортна гимнастика тренира. Вече бяхме започнали в мисионерската и тя се извъртя, хубава гледка. Тогава и казах, че има страхотно дупе. А тя ми се усмихна и каза "разбирам ти намека. Малко ме боли там, но щом искаш, добре. Трябва да намерим някакъв крем и да знаеш, че не съм се подготвила и може да се изцапаш".
 • #89 от Мъж, 47 години 24.04.2019, 14:36 Преди да се оженя имах много връзки с жени. И честно казано, много женски дупета съм чукал. Нямаше недоволни. Нито една. Нещо повече. Постепенно започваха да искат да го правим все по-често. Моето заключение е, че ако мъжа си знае работата, няма жена на която да не и хареса отзад.
 • #88 от Мъж, 32 години 13.04.2019, 16:48 Събота следобед е, навън вали. Не става за излизане. С гаджето ми няма какво да правим. Гледахме филми, омръзна ни. Тя от скоро се пренесе при мен, не сме оставали дълго сами. Цял ден е с един тесен анцунг. Предложих и, под формата на шега, да опитаме анален секс. Очаквах да се възмути, да ми откаже. Но тя за кратко се замисли и каза "защо не", и го направихме. Сега си почива в спалнята. Доволен съм защото усетих, че и хареса. И тя ми каза, че и е било хубаво. Очаквах да е непохватна и плаха, но не. Да не говорим как от цял шкаф с козметика, ми каза точно кой крем за ръце ставал за анален секс. Определено има опит. Явно някой преди мен се е постарал да я разработи.
 • #87 от Мъж, 48 години 11.04.2019, 17:41 С една мадама мина много време докато я навия за анален. И правим го ние, но аз се уморих и спрях. И тя ми казва- ти нали много искаше отзад? Казвам, да, искам. И тя- ами чукай ме тогава, не спирай. Направо ми спря тока тогава. Накара ме по-късно вечерта да повторим, пак отзад.
 • #86 от Жена, 39 години 03.04.2019, 10:03 до 84. Точно така. Особено ако съм била на сухо. Тогава първо ме възбужда, но не го вкарва отпред, а го подпира отзад, и аз сама се нанизвам. Ей тогава ми прималява от кеф!
 • #85 от Мъж, 29 години 27.03.2019, 13:02 Докато лежахме след секс с гаджето ми я питам какво ще каже някой път да го направим отзад. Тя отговаря, абсурд, с твоя голям хуй ще деформираш дупето. Но още на следващия път извади един крем и каза, опитваме и ако ме заболи спираме. Не стана от веднъж, но постепенно, с няколко ох-ах, влезе.
 • #84 от Жена, 31 години 20.03.2019, 16:17 Страх, докато не усетих нещо пулсиращо и горещо да влиза навътре в задника ми. До там беше със страха.
 • #83 от Мъж, 47 години 12.03.2019, 09:35 Аз съм ебал туркиня, не беше девствена, имаше деца. Но харесваше и отзад. Всеки път завършвахме така. И е вярно, че турците ползват вазелин. Тя купи от аптеката някакъв медецински. Не харесваше лубрикантите.
 • #82 от Мъж, 40 години 02.02.2019, 13:27 В 11 клас вече имах гадже и бяхме правили секс няколко пъти. Един следобед бях у тях и си пуснахме порно канал. Даваха анален секс и я навих да опитаме. Тя взе един крем от спалнята на майка си, върнахме се в хола, смъкна анцуга под коленете, и легна на дивана, настрани. Малко време се маза с крема, аз виждах всичко. И аз намазах главичката и хоп, проба. Първо се изплъзваше и влизаше отпред. Накрая тя го хвана и го държеше, аз натиснах. Малко я разтворих, но я заболя. Продължих отпред, а тя се мажеше отзад. Опитахме втори път. Разтворих я малко повече, но пак изохка. Отново се маза милата и този път си вкара пръста няколко пъти. Третият път натиснах, не силно, но с постоянен, плавен натиск. След малко усетих как дупето и се отпуска и главичката премина. Последва едно дълго "Ооооххххххх, не се двиижи! Голям ееееее, ужас!!!!", .. и в следващия момент чухме, че се отключва външната врата. Майка и се прибираше по-рано. Не знам как успяхме да прокрием всичко за секунди. Тя си вдигна анцуга и аз, и се правихме, че учим. В последния момент ритнах крема под дивана. Майака и ни погледна много подозрително, но нищо не каза. Само, че и мирише на позната козметика, но ние се направихме, че не знаем какво е. Останах малко у тях, нали учим. Моята по едно време ми шепти, че задника и е омазан целия с крем и трябва да отиде до банята. Като се върна тихо я питах как е, а тя вече по-спокойна, с една дяволита усмивка ми прошепна "така си ми разширил дупето, ще те убия, мръсник такъв, ... " и заговорнически ме побутва.
 • #81 от Мъж, 44 години 21.01.2019, 11:11 Не му се сърди! А аз веднъж не разбрах намека, но момичето ме поправи. Премести го на малката дупка. Сексът не го помня, но помня какво ме пита докато започвахме : Ти ебал ли си жена отзад? Дано не съм ти първата!
 • #80 от Жена, 22 години 19.01.2019, 23:37 Аз пробвах в петък вечер, но не стана. Моя приятел под "отзад" разбра в партер. И нищо, още съм девствена отзад.
 • #79 от Жена, 36 години 19.12.2018, 12:26 До #78. Пробвай сама скъпа. Сложи си импровизирано вибраторче там и се стимулирай. Размера му трябва да нараства за да свикнеш. В първия момент, ще ти е странно, но ако ти хареса е твоето нещо.
  Моя приятел е златен и така ме почна. Пурво целувки, пръстче и накрая си го търся :)
 • #78 от Жена, 23 години 17.12.2018, 10:52 Не ви ли беше страх първия път, честно? Аз не знам дали съм готова за анален, но често го мисля. Приятеля ми никак не ме улеснява. От една година сме заедно, но и намек не ми е направил за нещо по-различно в леглото. Единствено с една приятелка си споделяме за това. Тя го е правила десетна пъти. Според нея усещането отзад е много яко и не може да се обясни. Не знам защо пиша в този сайт. Може би за да събера кураж.