Секс и интимни истории

Видях как чукат жена ми

Сподели
Връщах се от път и реших да мина покрай вилата на щъркелово гнездо да я огледам, че не бяхме ходили отдавна. Беше вече тъмно и с учудване видях, че вътре свети, а отпред има кола. Реших, че е крадец и тихо се добрах до прозореца. Вместо крадец обаче видях жена ми да лежи на масата, а едно младо момче я чукаше здраво. Почти веднага свърши в нея и седна на един стол в страни. Тръгнах си и вкъщи зачаках жена ми да се прибере. След около помовин час се прибра и тя и ми се нахвърли. Едвам ме дочакала и иска да я чукам. Направих го, но не й казах нищо. Незнам какво да правя.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (12)

 • #12 от Мъж, 45 години 29.10.2019, 17:21 До 10. Глупости говориш. Какво му е лошото на жените да са ебливи? На тоя свят има катастрофален дефицит на сексуални жени. Най-добре е човекът да се кефи максимално, да й позволява и да участва в тези игри, това е всъщност много приятно, това освобождение. Неговото не се губи, тя му дава секс до насита и жена му явно държи на него. Няма нищо по-хубаво жената да може да се кефи на сексуалните си нужди и да не трябва за това да напуска изграденото си семейство. Няма по-хубаво от това. Даже може и той да бодне нещо чуждо, ако тя може да му гласува реципрочното доверие. Мъжете сме по-неверни в това отношение. Жените много повече ценят стабилността и може повече да им се има доверие че няма да избягат заради някой с по-хубав и голям, още повече ако могат да си го имат. Брачните отношения са много повече от единия секс, има много по-сериозни неща, които държат една жена във връзката. Това да държиш жена си на каишка и да я дебнеш профилактично е много по-вероятно да я прогони, даже е сигурно.
  Така че идеята, че понеже жената много била сексуална и щяла да избяга - е изключително погрешна, много наивна и женомразка, показва непознаване на хората и живота. Това е мислене на мъж, който проектира своята душевна грозота в представите си за жените.
 • #11 от Мъж, 37 години 07.05.2015, 17:05 Най добре не казвай на жена си за да не се чувства неудобно а най добре сподели със доверен приятел за да ти олекне
 • #10 от Мъж, 39 години 28.01.2015, 21:07 Как така не знаеш какво да правиш а в същото време сте правили тройка? Или продължавате в същия дух или правиш така че да не я загубиш , а колкото до 3-ките , щом се стигне до там бъди сигурен че ще се възползва всеки път когато има въъзможността да ти кръшне , и то без да разбереш ! Ако държиш на семейството има неща които ти пречат и можеш да я загубиш , щом се е разгонила толкова много . Има разведени жени на тази възраст точно поради тази причина , сексуално незадовилени или прекалено ебливи, така че помисли си добре!
 • #9 от Мъж, 40 години 28.01.2015, 13:46 Щом сте правили тройка, значи всичко е наред. Дай свободата на жена си и се наслаждавайте на живота. Разберете се като зрели хора, кой какви желания има и си разнообразете сексуалния живот. На мен ми харесва да чукат жена ми, което се случва от години, и няма проблем в семейните ни взаимоотношения
 • #8 от Мъж 29.10.2014, 19:57 До #6 от автора. Нещо ми спря компа. Пишеш 'поканете ни'. А вие кои сте.
 • #7 от Мъж 29.10.2014, 19:49 От автора до #6. Вие кои сте,
 • #6 от Анонимен, 40 години 29.10.2014, 11:03 Покани ни да и направиме тройка
 • #5 от Анонимен, 54 години 27.10.2014, 21:38 Ми ти решаваш.
  На 45 имаш много възможности.
  Аз съм на 54. Изневерявали са ми, но винаги съм бил номер 1.
  Впрочем, да, изоставяли са ме, но аз съм бил виновен и си го знам.
  Какво да ти кажа - говорете, комуникирайте, решете на кое държите и какво бъдеще имате.
 • #4 от Жена, 36 години 11.10.2014, 00:23 Жена ти има гузна съвест за това като се е прибрала го е направила и с теб но това не означава че държи на теб и мисля че е въпрос на време да се разделите
 • #3 от Анонимен 10.10.2014, 16:13 От автора: Да ебливичка си е, но това ми харесва. Такава е и с мен. Има ли удобен момент не го изпускаме. Освен вечер в леглото се чукаме навсякаде. А тройката я направихме лятото на морето. Времето беше лошо и си бяхме в хотела. Правехме поредната доза секс, а в ролята на трети беше един банан. Тогава тя предложи да поръчаме шампанско и когато пиколото го донесе тя го посрещна гола на вратата. Човека беше доста объркан, но след като и аз го поканих се поотпусна и влезе. Половин час ни беше достатъчен за щур секс.
 • #2 от Мъж 09.10.2014, 22:50 Предполагам, че жена ти е между 35-45 годишна? На тази възраст са доста ебливички. Не си обяснявам такова поведение по друг начин. И все пак се надявам, че стигнеш до разумно решение на този въпрос, Успех чиче!!!
 • #1 от Мъж 09.10.2014, 20:09 Е можеше и изобщо да не разбереш. Ти нямаш ли си нещо чуждо))) Човешко си е. Нищо не и казвай. Не си разваля семейството. Даже и кажи, че имаш мерак за тройка и тя да си избере мъжа. Едно разнообразие в семейния живот. Всичко трябва да се опита в тожи живот. После може тройка и с жена да направите))) Такъв си е живота!!!