Секс и интимни истории

Спах с мъжа на сестра ми

Сподели
Тази история е предназначена само за възрастни!
Ако сте под 18 годишна възраст, моля напуснете страницата незабавно!
Аз отидох у сестра ми и нея я нямаше, само мъжа и беше вкъщи. Тя беше отишла у леля в друг град. Аз щях да си ходя но той ми каза да остана да изпием по едно кафе и останах. Заговорихме се и не усетих кога е станало късно. Сестра ми се обади на зетя и му каза че ще остане у леля тази нощ. Казах му, че си тръгвам а той ми вика че е твърде късно и да си легна в другата стая. Така и направих. Легнах си и той влиза при мен и ми казва ще правим ли секс. Аз отначало се дърпах защото предавам сестра си но не можах да издържа на чара му. Обадих се вкъщи и излъгах че кака ми е вкъщи и че ще остана у тях. Започнахме да се целуваме бръкна под потника ми и започна да масажира циците ми. Свали ми потника ими лиже зърната. Толкова се възбудих че започнах да пъшкам от удоволствие. Съблякох му пантолона и поех дебелия му член в устата си. Изгълтах цялата му сперма. Еба ме на задна и предна. И така цяла вечер. Все още мамя кака с мъжа и но какво да правя като той ме подлудява. Не можем спрем това чувство. Скоро ще избягаме заедно не ме интересува за никого. Ще последваме страста си и докъдето ни отведе.

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (30)

 • #30 от Жена, 50 години 31.12.2020, 13:50 Бях болна и прекарах в болница много, много време. Съпругът ми остана сам с детето, тогава на 6-7 месеца. По това време се появи сестра ми седем години по- малка от мен. Родителите ни живеят в САЩ. Сестра ми дойде в Европа да учи прогимназия. Още с пристигането си е почнала да помага на съпругът ми за детето. Влюбила се в него и почнали да въртят любов. Когато съм дошла на себе си, дъщеря ми беше вече голяма.
  Един ден си говорихме със сестра ми и констатирахме, че тя е правила много повече секс със съпругът ми от мен. По понятни причини. Малко време след това разбрах, че и по- голямата ми сестра се чука с него. Никога не съм била ревнива. Изобщо това не ме смути! Всъщност всичко е въпрос на разбиране, манталитет и възприемане на реалностите. Никога не бих се разсърдила на сестрите ми, че правят секс със съпругът ми. Същото се отнася и за него. На ясно сме какво е семейство, какво е секс. Когато настъпи рутинният период е добре да има стимулатори. В подобни случай, това е добре дошло. Но това зависи и от манталитета и разбиранията. Вярно че за българско това е доста комплицирано. Българите са все още в епохата на патриархата с чувство за собственост. Голяма трагедия е за българинът да преспи жена му с шурата или баджанака.
 • #29 от Мъж, 40 години 02.09.2020, 13:41 То и моята бълдъза се пробва няколко пъти в годините, но не е точно мой тип, а и жена ми е по-готина. Мислил съм си на няколко пъти дали да я ебна, но без особен ентусиазъм.
 • #28 от Анонимен 27.08.2020, 07:04 Моята балдъза е по голяма от мен с 5 години. Не е нещо особенно като жена, едра, с големи увиснали гърди, едър задник и винаги се облича невзрачно. Играе йога и в къщи често се разкарва с едни клинове, които видимо са и тесни. Живее с един, който е пълен льохман и често се оплаква от него, че за нищо не става. Много често ме вика в тях да и поправям разни неща, толкова често ходех там, че неусетно се превърнах в мъж на две семейства. При едно от ходенията ми в тях тя беше сама, беше играла йога и още не се беше изкъпала и преоблякла. Беше отново с един тесен клин впит по нея очертаваше задника и, а отпред путката също, не беше сложила сутиен и циците също се виждаха, а зърната прозираха. Седнахме на дивана да пием по кафе преди да започнем работа, тя беше заела една такава поза разкрачена и ясно се очертаваше камилското копито, а гърдите и се виждаха почти целите. Аз не спирах да я зяпам ту в гърдите, ту в путката, започнах и да се възбуждам. По едно време тя стана, отиде до секцията и се наведе да прибере едни книги, така се беше надупила срещу мен, че аз съвсем не издържах и отидох зад нея. Хванах я за задника и прокарвах пръст по цепката стигайки до сливата и. Първата реакция на балдъзата беше да се дръпне, но аз нахалствах и не спирах. Тя мърмореше, че не е редно, но не се и дърпаше. Следващия момент вече бяхме на дивана и тя ми правеше свирка, последва един здрав секс с пълна програма.
 • #27 от Мъж, 32 години 24.08.2020, 13:25 Нищо лошо няма в това, стига сестра ти да не разбере. Явно ви харесва да се ебете с мъжа й. Все пак, помисли дали трябва да продължите да го правите. Ако чуствата и желанията ви са искрени, просто й кажете.
 • #26 от Мъж, 34 години 27.05.2017, 02:56 Така ми се случи миналото лято с балдъзката. 10г е по-млада от жена ми, студентка. Отидохме на вилата. Останахме сами, беше един пек. Като се започна едно печене, едни бански, стойки, монокини. А като ми каза да я намажа вече не издържах. Докато и намажа гърба и дупето вече се бях надървил. Начуках и го направо там на поляната. Дърпаше се, но не много. А какви минети прави, някой доста я е учил или си е талант, с това невинно личице и тези лакоми устни, много сперма ми изпи в следвашите месеци. После всичко утихна.
 • #25 от Анонимен 04.12.2016, 18:52 Изверги долни! Отвратителни сте!
 • #24 от Жена, 18 години 01.11.2016, 19:10 "той влиза при мен и ми казва ще правим ли секс. Аз отначало се дърпах защото предавам сестра си но не можах да издържа на чара му. " страшен чар, страшна история
 • #23 от Анонимен 24.03.2016, 09:07 От жена

  Нее редно това помисли си добре ще изгубиш семействотоси и сестраси а мъже има колкото искаш
 • #22 от Анонимен 24.03.2016, 09:04 Виж какво ако тази устория е истина тиси за лудница остави секса и изневярата но да развалиш брака на сестраси нее правилно решение нее разумно помислиси още веднъж ако моята сестра направи това щея убия помислиси добре ако направиш това ще изгубуш не само сестраси но и семействотоси а мъже има колкото искаш
 • #21 от Анонимен 15.12.2015, 19:18 Браво! Гони си щастието.
 • #20 от Анонимен 30.10.2015, 20:19 По тъпо измислена лъжа не съм виждал
 • #19 от Анонимен 09.10.2015, 16:37 Надявам се да е измислица.... ако не е, пази Боже от сестри като теб!!!
 • #18 от Жена, 18 години 03.10.2015, 22:20 Извратени хора колкото искаш... нямам думи!
 • #17 от Мъж, 23 години 05.09.2015, 18:21 На 19 и вече си звезда !!!!!
  На 39 ще си легенда !
 • #16 от Мъж, 36 години 13.04.2015, 06:42 Коя жена ще се изразява по този начин: "циците ми", "гълтах", "ебаха ме" . Ти си поредното педалче решило да сподели фантазиите и желанията си!