Секс и интимни истории

Перверзни фантазии и инцест - присъщо на българите?

Сподели
Доста се чудих как да озаглавя темата, за да привлека повече читатели, защото наистина бих искала да получа отговор и да чуя становище по въпроса който повдигнах, от повече здравомислещи хора, които безпристрастно биха могли да изкажат мнението си.
Значи, по темата.
Дали ви прави впечатление, не само на тази страница но изобщо в интернет пространство в подобните български сайтове за ''споделяне на лични истории'', че една от основните теми (бих казала фантазии) е ''разновиден ИНЦЕСТ'' /във всички ВЪЗМОЖНИ комбинации, които биха отнели доста време, в случай, че реша да ги изреждам, и затова оставям на читателя възможност да се играе с този ''ИНЦЕСТ пъзел''..../.
Дали има поне малко истината във тези споделени ''лични изповеди и истории'' или е всичко само фантазия (но, както се казва, че всяка фантазия поражда желание – съответно, желанието е свързано или с умствени отклонения или със супер разкрепостено морално поведение, вследствие на ''свободията'' или т.нар. ''демокрация"). Дали подобните ''перверзни инцест фантазии'' са присъщи само на ''новите Българи'' или ги е имало и преди, при нашите родители, деди..?? Дали морала, като понятие е изчезнал с идването на 21 век? Кой е виновен или може би, кой трябва да получи поздравление за това?!
Бих искала да чуя становище и мнение на хората, които няма да обиждат, ругаят и плюят темата!
БЛАГОДАРЯ

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (17)

 • #17 от Анонимен 22.10.2015, 13:29 Ако някой е здравомислещ (каквото и да означава това) едва ли ще е в този сайт (предполагам автоматично това би значело, че и аз съм нездравомислещ). Освен това "безпристрастно" и "мнение" са взаимноизключващи се понятия. Мнението само по себе си е субективно, наклонено от лични предпочитания и особености, така че винаги е пристрастно.

  Така че тия проучвания няма да ти дадат актуална информация.
 • #16 от Мъж, 45 години 14.10.2015, 13:43 Този коментар е само за регистрирани потребители. Вижте как да получите достъп.
 • #15 от Жена, 18 години 29.09.2015, 19:29 До г-н #11 от #12
  Предположих, че е грешка. Не се съмнявам във откровеността Ви и благодаря Ви, че не ме ругаете, защото първото което помислих, след когато събрах сили и реших да споделя това което написах е, че ще бъда оплюта и поругана. Радвам се, че има хора които откровено говорят за това, и разкриват табута, за които ВСИЧКИ знаем, че съществуват. Аз зная, че с неговото заминаване в чужбина сигурно, нещата ще се променят. Дано и той да размишлява като Вас, защото на истина, трудно ще ми бъде, ако с каквато и да било моя постъпка го нараня. Много го обичам.. ама прекалено много, за да го нараня с нещо, с което той би се засегнал и обидил... но явно сте прав. Един ден, наистина, аз ще трябва да потърся татко – но на моите деца…. а той за мен, завинаги ще бъде ''моят татко’’ /и нещо повече!!!/
 • #14 от Мъж, 45 години 29.09.2015, 19:13 Аз съм #11 във #13 пише "жена" грешка е!
  МЪЖ СЪМ! Автор съм и на #13
 • #13 от Жена, 45 години 29.09.2015, 18:47 До #12 от #11:
  Мило момиче с внимание прочетох коментарът ти. Това което правиш, няма лошо! Аз ощастливявам мама от 30-на години. Неотдавна дъщерите ми ме опънаха и ме издоиха и те. Сега сме всички доволни.
  Но ме притеснява мисълта ти за баща ти. Трябва да си дадеш с/ка, че вие сте само любовници. Да си изработиш един вид имунна система. С него можеш да правиш секс до като сте живи, но не бива да се пристрастяваш и възприемаш като негова съпруга. Ти все пак си жена и трябва в един момент и живот да дадеш на нещо, да станеш майка. И тук вече ще ударите и двамата на камък. Ще извършите престъпление с/у поколението което бихте създали. Ако обичаш истински татко си, ощастливявай го, но не го задължавай с нищо. Макар и само 20 години да Ви е разликата, той има нужда от близка до възраста му компания. Ти също имаш нужда да си м/у млади хора и в един момент да си намериш един татко, но татко на твоите деца. Пристрастяването и обсебването, ще съсипе в един момент и твоят, и неговият живот! Живей така, че да си полезна на татко си и на себе си. Едната ми дъщеря е на 27 год и има син на 7 год, другата е на 25 с близнаци на 4 год. Правят секс с мен вече 9 години. Прекрасни жени са, интелигентни, красиви и ебливи (както казват те). Не сме преставали. Но технияте животи са пълноценни и смислени. Връзката ни е "бетон", но са наясно, че утре аз ще си отида, а те ще имат своите деца. Такъв е живота! Нека татко ти да поеме своето разпределение, а ти се опитай да докажеш, че можеш да поживееш и без него. Сладка е спермата на тати или вагината на мама, но ние също трябва да дадем воят дан на света! Никоя жена не е в съсътояние да ми достави такова удоволствие, каквото ми доставя мама. Но си давам с/ка, че един ден ще остана без нея и тогава?
  Тогава аз ще продължа да давам на моите деца, онова което мама ми е давала преживе.
  Бих искал да си разумна и да мислиш за утрешния ден, като човек които знае защо живее. Ебането с тати е най-хубавото нещо, но и то е преходно! Всяко нещо има начало и край. Ти си вече голяма жена, биологично завършена, така че застраховай себе си и се приготви да докажеш, че можеш. Животът ти едва сега започва!
 • #12 от Жена, 18 години 29.09.2015, 11:10 Здравейте, бих искала да се изкажа по темата. Наистина мислих, че това ''нещо'' се случва само на мен, защото беше АБСУРДНО да го споделя с който и да било, но господина, който написа коментар #11 ми вдъхна мъничко надежда, че все пак, това което правя - не е ''болно и извратено''. Отгледана съм от баща ми, от 5 г. възраст, след когато майка ми ни напусна и отиде да живее в Гърция, там се омъжи и никога повече не се сети за нас. Баща ми е на 38 г. Детството ми беше прекрасно. Той се грижеше за мен и никога не се е опитвал да има дълготрайна връзка с други жени. Да, имаше разни ‘’лели’’ които идваха у нас от време на време – но той видя, че аз не ги одобрявам. Веднъж ме попита, когато вече бях на 12-13/мисля/, дали искам да имам друга майка, и аз му казах КАТЕГОРИЧНО НЕ!!!!!! Или ТЯ или АЗ !!!!! Не желая друга жена в нашия дом, ние сме си достатъчни един на друг. Това дали беше моя грешка, дали всъщност той разбра нещо друго като послание, в тези моите думи – не знам, но с него ми е много хубаво, а виждам, явно и на него. Да… с времето и идването на пубертета станахме близки, всичко започна спонтанно, което на мен не ми правеше особено впечатление, защото ВСИЧКО това което говорихме /и правихме / смятах за нормално. Той е супер изглеждащ поддържан мъж. Ходи на фитнес, не пуши, не пие. Много е мил с мен и добър. Станах ме ''близки'' когато бях на 16. От всички приятелки, с които говорих на тема ''за пръв път'' чувах само лоши неща, от сорта: ''използвач, мухльо, некадърхник, смотеняк'' и тъй подобни..... Но при мен беше нещо фантастично. Бях предрасположена, и го направих с желание, защото смятах, че по-добър и по-внимателен не съществува. От тогава всичко ни е на ред. Той се грижи за мен и аз за него и живеем щастливо... но единствено ме тревжи, че му предложиха изключително привлекателна и добра работа в чужбина, а аз ще трябва да завърша 12 клас... на право не знам, какво ще правя по-нататък.... малко съм уплашена, и се страхувам, че всичко това, което имам сега ще се изпари и ще приключи... Дано и той не направи като мама...
 • #11 от Мъж, 45 години 28.09.2015, 22:57 Много интересна тема!
  Генетичната връзка е най-силната, най-възбуждащата и удоволствието при нея е неописуемо.
  Бил съм с много жени, но нито една не е успяла да ми достави това което получавам от майка ми, сестра ми и дъщеря ми. Като изключим моето лично усещане, съм разговарял с много жени и мъже, които потвърждават чувставата и усещанията ми. Вярно, че за много хора това е извращение. Но те са повечето невежи и предубедени. Хора с промити мозъци в това отношение.
  Инцеста съществува откакто свят, светува. Във всички времена и при всички общества. Дори при най- страшните религии, хората го практикуват. Често при мой прител-хирург идват момичета с молба да им закърпи химените. Много от тях споделят, че са првили любов с бащите си, братята си. За жалост в повечето случай насилствено. Но за да се омъжат им трябват здрави химени...
  При скандинавците това е нормално и не впечатлява никого. Най- много е разпространено при аристокрацията. Не е резултат на разгулен живот! Много е важно това да се знае! Хората често бъркат нещата и дават за пример някой римски аристократи. Но и самият Калигула го е правил първо за удоволствие и после да покаже на някой хора волята си. В частност той е харесвал момчета. Изстъпленията му са били повече да покаже на майка си, че той е Августа, а не тя. Както и да е, при нашият случай говорим за зрели хора, които осъзнават отговорноста на действията си. Не бива да се допуска в никакъв случай размножаване!!! И аз съм съгласен, че законът трябва да наказва такива пропуски.
  Самият аз правя любов със сестра ми, с майка ни и с дъщерите ми. Единият ми син наскоро люби за пръв път майка си. Съпугата ми с която живеем от деца заедно, също спи с братята си и татко си. Този начин на живот освен пълното задоволяване, ни кара да сме по-сплотени. Има известно разнообразие. Имаме и приятели, семейства в които имаме пълно доверие. И го правим и с тях.
  Нека не звучи като разхайтеност, развратност или нещо подобно. Всеки си подбира партньорите скрупольозно и много внимателно ги обсъждаме, преди да влезнат в употреба.
  Инцестът ще продължи да се практикува, но тези които се осмеляват да го правят, пак повтарям, не бива да правят деца, да не насилват, да не подвеждат, да не шантажират подрастващи и да бъдат дискретни!
 • #10 от Мъж, 44 години 08.07.2015, 23:24 Ами щом като се интересуваш попитай някоя възрастна жена , да ти разкаже малко истории от близкото минало, от времето когато нашите дядовци (или вече прадядовци за някои), са участвали във втората св. война. Попитай какво се е случвало тогава , ако въпросният войник отишъл да брани родината ни, не се върне, родата се е продължавала от негов брат или кръвен роднина . Тогава хората не са били разкрепостени колкото сме ние , но тези неща са ги правили тайно а после са се изповядвали за да им се опрости греха..........По времето на социализма също е имало такива случаи , защото тогава изведнъж паднаха доста табута и бариери , в края на 80 те , така че това че на теб не ти се вярва , твой си проблем !
 • #9 от Жена, 44 години 08.07.2015, 19:38 Интересна тема, много интересна ! Завърших психология точно по такава причина. Аз съм експериментаторка и опитвам всичко. Имам добър опит. Но четейки коментарийте, ме досмешава. Неискам да засегна някого! Но маистина мисленето на нашего брата българина е доста изостанало. Incest-а(кръвосмешението) е недопустимо нещо, но само като продуктивност! Във времето то винаги се е наказвало от самата Природа.
  Истина е, че Ева също е зачената от реброто на Адам..., което си е чист incest! Но природните закони позволяват също така и да се забавляваме! Да се забавляваме без да се забравяме! Т.е. без да правим деца! Всяко увличане и забравяне в каквото и да е занимание, винаги води до лоши последици!
  Така че на въпроса, incest-а е съществувал, съществува и ще съществува. В различните социални общества се практикува. Когато това е по взамно желанием и не се правят деца, не е проблем. Но когато има възпроизвейдане, насилие, подвеждане, склоняване и други спекулаций с цел секс, особено с малолетни под 14 год възраст е наказуемо! И законът трябва да бъде прилаган с цялата си тежест!
  Темата е била и е табу за нашето възпитание,формиране и познания. Турско- комунистически манталитет, морал и мислене(като нарицателно). Като изключим едиповите теории - едипов комплекс, комплекс на Електра etc, това са неща които засягат подрастващите в онази все още неосъзнаваща възраст; която учените са определили като възрастов лимит до 14 годишни,завършен пубертет, валидно в повечето страни.
  Аз се срещам редовно с такива хора. Като изключим факта, че българите все още не възприемат психолозите като възможен "инструмент" за разясняване, помагане и осветяване хората по тези въпроси, то и в самите учебни заведения не можеш да получиш такива. Това и причината голяма част от подрастващите да афишират във виртуалното пространство толкова много фантазми за incest-а. Любовта-сексът, това е нещо прекрасно, възвишено и много лично! Нещо без което не може нормалният човек, така както не може без вода, но невежеството води до извращения. Ето защо тази-тези теми не трябва да бъдат табу! Подрастващите трябва от много рано да бъдат запознати с тези неща, така както ги учим на четмо, писмо и смятане!
  Сексът е прекрасен във всичките му варианти, но само ако знаем как да го правим!
  Темата е голяма, не може да се изчерпи с няколко реда, а и не всичко можем да публикуваме. Много често някой служители на реда се възползуват от тези сайтове и често от неразбиране, и невежество могат да пострадат невинни хора.
 • #8 от Мъж, 38 години 01.05.2015, 01:33 Да кажа нещо по темата. Запознах се с едно момиче, излизахме няколко пъти на кафе. Една вечер бяхме в нас, натискахме се дълго време и аз пожелах да ми направи свирка. Тя се съгласи. След малко я попитах дали иска да се чукаме и дали го е правила често. Нейния съвсем спокоен отговор беше че спи с двамата си братя. Направо ме разби, не можех да повярвам. Но не ме учудва това нещо - инцест. Хем че не ми се е случвало, но нямам против тия хора.
 • #7 от Жена, 46 години 28.04.2015, 16:59 През далечната 1981 г. (спомням си, защото беше посрещане на Н.Г.) бях на село при дядо. След като лелите, чичовците и всички други си тръгнаха, легнахме си...беше много студено..и дядото (който не беше чак толкова възрастен - към 55-60), ми каза, ако искам да легна при него, за да се стопля...и аз направих ТАЗИ ФАТАЛНА ГРЕШКА!!! Не искам да влизам в подробностите, защото мисля, че е достатъчно това което подсказах...От тогава мразя посрещане на Н.Г. ...
  Имало го е, и преди ... има го и сега...и най-вероятно ще го има и в бъдеще. Хората, по някога стават неконтролируеми...сигурно съжаляват след това, но това е още един повод, който ме кара да си мисля, че никога не може да знаеш кой седи до теб в трамвая, в киното, в опашка за хляб....
 • #6 от Мъж, 27 години 26.04.2015, 15:51 Здравейт! Хубава тема, аз съм журналист. Преди 2 години докато пишех една курсова работа и правих планове се натъкнах на множество такива истории за кръвосмешение, инцест от английски. Не знам истински или фалшиви, но направих доста задълбочено проучване не само за България, но и за света.
  В Европа правят опити за озаконяване на кръвосмешението в някои страни, и по първа линия- т.е. брат-сестра, майка- син, дъщеря- баща. Това са предимно северно европейските страни, а също и страни част от бившия СССР. В България няма официална статистика за хора осъществяващи тази дейност. В сайтовете в които си оставят скайп или електронни пощи са нож с две остриета- Първо педофили, хора които искат да си губят времето пред камерата докато гледат отсреща и мастурбират същевременно, или просто деца в пубертета, които си фантазират. Второ - това е кибер екипа на МВР които следят мрежата! И в двата случая, нищо добро и истинско.
  А колкото до истинските истории за кръвосмешение, може да има като изнасилване. Предимно на родители над деца, една такава беше открил колегата Карбовски.
  Аз лично се впуснах в няколко интервюта и опити да открия такива хора, които доброволно практикуват кръвосмешение. И успях!
  Любов от първи братовчеди, втори и братя и сестри са историите ми. От първите две имаха здрави и умни деца. Третата история беше много мъчителна. Семейството, което доброволно практикуваше кръвосмешение беше на доста изолирано място, в Родопите.
  В момента работя върху още няколко реални и истински истории за доброволно кръвосмешение с цел запазване на рода, или просто поради една странна такава любов между родственици.
  Като заключение ще кажа, че има реални истории за инцест, но те не са по тези сайтове. Хората ги е срам да говорят по въпроса и да признаят подобно деяние. Или ако кажат ще са доста засрамени от себе си, но чак да се хвалят едва ли! Бих казал, че 99% от историите в Българските сайтове за еротични истории, колкото и да ни убеждават че са истински са пълна фантазия! Може би има 1% истина, но както се казва в една лъжа има и зрънце истина, но МОЖЕ БИ.....!
 • #5 от Жена, 58 години 23.04.2015, 13:07 Не знам какво ги движи тези хора да го направят, но предполагам, че е липса на нещо навън, което компенсират в къщи. Веднъж, отидох на гости на една моя далечна роднина в малък град. Вдовица от 40 и няколко годишна, със син на 32. Тя - почти моя възраст. Останах шокирана - те спяха със сина си в една стая. Останах шокирана, нищо не казах, но се сещате какво си помислих.
 • #4 от Жена 22.04.2015, 16:42 Според мен, преди е имало повече случаи на инцест, просто са се страхували от мнението и за това всичко се е случвало скришом, а сега чрез Интернета всичко е анонимно. Не го виждам като нещо напълно нормално, но какво казват: ''Хуй род не признава'' :)
 • #3 от Анонимен, 24 години 22.04.2015, 15:12 Интересна тема, но по интересно е какво би накарало една майка или сестра или друг роднина от женски пол да го направи. Ако мога да попитам авторката и дамата от коментар 2, вас какво би ви накарало да го направите?