Секс и интимни истории

Как да успокоя приятелката си след като не ми стана ?

Сподели
Здравейте, с новата ми приятелка тръгнахме да правим секс за първи път, но на мен не ми стана и тя изпадна в истерия, че в нея била причината, че не ме възбуждала, че била дебела и че се мразила и че била унизена толкова много, защото не успяла да ме възбуди и изглеждала толкова грозна и т.н. Седнах с нея поговорих и обясних, че съм се притеснил, защото я познавам отскоро и съм искал да се представя на ниво и че не е в нея причината, а е в мен. Причината е, че се притесних, а тя изпадна в истерия, че не искала повече да прави секс и такива мити работи. До сега не съм имал подобни проблеми. Как да и обясня и да я обеда, че не е в нея причината и да я разубедя от такива мисли. Моля ви дайте ми съвет как да опровергая мислите и. Благодаря предварително!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

  • #3 от Мъж, 20 години 23.02.2015, 20:32 И при мен се е случвало, имал съм напрегнат ден лични проблеми и така нататък, това те уверявам че въздейства още повече че се познавате от скоро, просто си се притеснил това е. Пробвайте отново, обясни и всичко съвсем нормално и ако не те разбере си помисли много добре дали този човек е за теб :) поздрави
  • #2 от Жена, 25 години 29.01.2015, 21:07 Направете го пак
  • #1 от Мъж 10.01.2015, 12:35 Ако това ти се е случвало и преди сигурно имаш някакъв проблем.
    Друг вариант е да си бил нервен и да си имал някакви лични проблеми и това да се е отразило. Или пък наистина тя не те е възбудила. Напиши дали си бил с момичета преди и какво се е случвало тогава. Нищо лично към теб, но аз наистина се чудя ак момичетата се избират такива дето не им става или не обичат да правят секс често. Аз мога да чукам цяла нощ и да свърша повече от 4-5 пъти. Когато бях на 22 за пръв път чуках омъжена жена на 37 и свърших сигурно 7,8 пъти за 3 часа. А да не ти разказвам как смърдеше цялата стая.