Сподели
Иранец съм от град Техеран ,но от 10 години живея в България .На 31 години съм лекар .Влюбен съм в 14 годишно момиче българка , красива и много умна за възрастта си.С баща и сме приятели и колеги и той е лекар .
С дъщеря му Е. се сближихме постепенно в началото като се запознахме тя беше дете 9-10 годишна и беше най нахалното и нагло момиченце .Направо не можех да я понасям , както казвате вие “лазеше ми по нервите „.Но се смееше изключително сладко и каквото и да беше направила не можеш да и се сърдиш .Харесвах я като дете и нищо повече .
До преди една година когато Е. стана на 13 и и подарих малко кученце -далматинец .Беше много щастлива .Стискаше ми ръката и ми се усмихваше и много силно ме прегръщаше.
На следващия ден ме извика в стаята си да ми покаже кученцето .Беше започнала да гали кученцето и после ръцете и започнаха да галят лицето ми и брадата ми ,целунах я съвсем леко само допрях устни до нейните .Тя издаде сладък звук и ме целуна езичето и шареше в устата ми .
В продължение на почти година само се целуваме и прегръщаме тайно от баща и .Не не искам да спя с нея сега знам ,че е малка.Всъщност знам ,че е дете за българите ,но в моята страна си е жена за женене .Бих искал да се оженим( не бих спал с нея без брак ) .Ако трябва и ще изчакам да порасне да се изучи .
Страх ме е да кажа на баща и ,че я искам ,защото най много да ми забрани да я виждам .А и мисля ,че ни подозира .А толкова много я обичам винаги ме кара да се усмихвам и да се смея прави ме много щастлив .
Освен това скоро трябва да се завърна в Техеран тъй като специализацията ми приключва тази година .
Има ли начин или нещо което да мога да направя за да го накарам да ми я даде за брак? (семейството ми е богато ,а и съм единствен син )
Освен това и Е. въпреки да казва ,че ме обича не иска брак , защото била малка , а тя след 2 месеца става на 15 .Как мога и нея да убедя ,че не е толкова малка .Ще направя каквото поиска ако трябва ще остана завинаги в България , ще и осигуря всичко за да е щастлива .
Не си мислете ,че Е. е с мен защото и правя подаръци.Не тя е с мен ,защото ме обича .Сигурен съм ,защото винаги ми е връщала подаръците (злато) ако няма празник рожден ден или нещо такова .В началото много се ядосвах за това .Казах и ,че подаръка е за да я гледам да ми се усмихва .А тя каза ''Ще ти се усмихвам и без да ми правиш подаръци''.За това знам ,че ме обича много .Както знам и ,че никога няма да я имам .
Никой няма да гледа с добро око на нас първо различни религии тя вярва във християнската вяра и никога няма да си я смени за мен това няма значение ,но не знам роднините ми как ще реагират на това .Всъщност знам няма да им е приятно и най вероятно няма да я приемат освен ако не смени религията си .
Е. Освен много красива е и доста умно момиче добра ученичка е. Иска да бъде лекар.
Преди няколко седмици и казах ,че я обичам и че искам да сме заедно да се оженим да бъде моя и настоях да ми отговори веднага .Тя каза „Обичам те ,но не ме карай да избирам да си разбия сърцето ли или да си разбия живота „
Защо си мисли ,че ще и разбия живота ? Искам само да е щаслива ще направя да е щастлива
Много я обичам ,а не знам как да бъде моя ........Как да я накарам да преодолее страховете си относно мен?Как да накарам баща и да разреши връзката ни?(ясно ми е ,че ще трябва да изчакам за брак ).Как ще възприемат хората връзката ни ?
Съжалявам за лошия български и ако има грешки .Харесвам страната ви вие сте прекрасни хора .Моля не ме съдете строго ..

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (10)

 • #10 от Жена, 48 години 02.12.2019, 22:53 Тук е България, друга култура и разбирания, друг морал!
  Може да си с образование, но не отговаряш по нищо на местните изисквания!
  По- разумно е да си потърсиш нещо в Иран. Това не е дискриминация, а съвет. Така ще останеш и жив! Че току виж си глътнал някой скалпел...
  И мен искаше друговерец да ме опъне, но се наниза на оновато на баща ми.
 • #9 от Анонимен 06.08.2019, 17:38 Добре де, ти като й подаряваш злато баща й не забелязва ли?
 • #8 от Анонимен 23.07.2019, 12:24 А тука някои големи моралисти се извадиха бил за затвора първо момичето е на 14г. Тоест съвсем законна възраст за секс и второ на тия малките така им бушуват хормоните че някои от тях биха изчакали всичко което им падне.
 • #7 от Жена 14.05.2014, 10:48 #5 ужасно глупав съвет даваш. Щом тя го била целунала можели да правят секс. Ти чуваш ли какви ги говориш ? Та тя е само на 14!!!! Ако имаше дъщеря на 14 и тя спеше с 31 год. мъж как щеше да се чувстваш ??? Тя е дете все още, поне до като не стане на 18!
  А колкото до автора, толкова ли няма за теб жени над 20год., че се занимаваш с 14 годишна. Та тя може да е твое дете. Остави я да си живее живота и да се радва на младините си. А и определено тя като стане на 20 и нагоре едва ли ще иска да се заробва с човек на 40 и отгоре години. Тогава ще иска дискотеки, приятели, излизания. Ти с нея ли ще ходиш ?? Замисли се добре преди да направиш глупост.
  #6 Мохамед ?? Сега сме 2014год.
 • #6 от Мъж, 33 години 14.05.2014, 10:25 Мохамед не се ли беше венчал за 4-годишно момиченце?
 • #5 от Мъж 11.04.2014, 19:20 Виж. Щом и тя те е целунала, значи можеш да направиш секс с нея. Знам че си от различна страна с различна религия, но тук в България всичко е възможно. Направи го с нея, но нищо повече. Ти си мъж. Да не си изпаднал до такова състояние да харесваш дете. Предложи и да го направите, но гледай баща и да не разбере. Късмет!
 • #4 от Жена, 21 години 02.04.2014, 21:02 Как осъдихте човека все едно е престъпник. Аз лично не мисля че религията е такъв проблем още повечето, че той е готов да остане в БГ заради нея и не му пречи това, че тя е с друга религия. По скоро възрастта мен лично ме притеснява, защото разликата е огромна. Та ти си вече на възраст за семейство докато я чакаш много време ще мине. А и едно е да си на 14 и да имаш приятел на 31, а съвсем различно е на си на 24 и да имаш приятел на 41 - смисъл тогава тя ще има по-голям избор за мъже и ти може да си на заден план. Съгласна съм за коментара, че не трябва да питаш баща и, все пак и за тази държава се води и че мъжете имат по доста жени.
 • #3 от Мъж, 29 години 12.03.2014, 09:37 Остави момичето да си живее живота. Прекалено е малка, а и никой няма да ти позволи да я заробваш. Момичето от твоята религия си намери и всеки ще е доволен и спокоен.
 • #2 от Жена, 24 години 07.03.2014, 17:12 Виж сега, ако това е истина, ще се опитам да ти спестя опяванията, за това, че тя е безумно малка и да бъда широкоскроена, защото все пак сме от различни култури и е нормално да имаме различни разбирания. Положително впечатление ми направи това, че не си спал с нея, все пак е само на 14 и не е съзряла психически. Тук приемливата възраст за секс е от 16 нагоре, макар че и тогава ще е малка за теб, имайки предвид разликата във възрастта.
  Единственият, ама единственият начин да бъдете заедно, е да останеш в България и да я изчакаш да завърши училище. Обаче това изобщо не е гаранция, защото до тогава може да размисли. Ако ти се рискува - остани. Но не се знае, дали тя и тогава ще е склонна на брак. Ние българките по правило чакаме да завършим училище и след това евентуално бакалавърска. Чак след това мислим за брак. Имайки предвид, че момичето е амбициозно, сигурно ще иска да поучи малко в университета, преди да се реши на брак. А до тогава много вода ще изтече. Може и вече да не сте заедно. Така че най-добре я остави, ще страдаш. Но ако решиш друго, в никакъв случай недей да питаш баща й да я вземеш в Иран, това е просто смешно на тази възраст и абсолютно никой българин, няма да разреши на 14-годишната си дъщеря да се ожени и то в друга държава! Пълен абсурд! Най-много да ти издейства ограничителна заповед. Крийте си връзката, докато не завърши училище. Такива са неписаните закони тук.
 • #1 от Жена 04.03.2014, 22:41 Направо си за затвора ...