Семейни истории

Въпрос към мъжете-как бихте постъпили?

Сподели
Здравейте!!!
Искам да попитам мъжете, ако жена ви/приятелка не може да има деца как ще постъпите?
Ще я оставите ли?
Кое е по-важно за вас - да си имате собствено дете, било то от друга жена, или да бъдете с жена ви, въпреки този неин проблем?
На кое повече държите?
В края на сметка всеки иска собствено дете, но при някои просто не се получава.
Благодаря!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (2)

  • #2 от Мъж, 30 години 20.01.2018, 22:11 А сигурен ли си че проблема е при нея? Да не се окаже след посещение при съседа вече да няма проблем. И определено си идиот. Ако това се случи с моята жена и разбера че някой и се подиграва. Бих му отрязал езика с удоволствие.
  • #1 от Мъж, 16 години 21.03.2017, 15:54 Ами честно да ти кажа бих искал да си имам собствено дете, но като се замисля какво и е на нея всички да я зарязват заради проблема и ми става жал за нея. Не всички хора мога да си има собствени деца. Затова ще я помоля ако се съгласи все пак, да намерим друга жена, която иска да ми роди дете и след това да го остави на нас да го гледаме, така няма да я зарежа, детето ни, ще бъде от мен а тя ще се чувства като негова майка, и така ще живеем щастливо. Така или иначе ще трябва да си осиновяваме и пак няма да бъде нейно така, че нищо не губи а само печели. Не е ли добра идеята. Хах все пак съм на 16 и друго не ми хрумна. А само да те попитам ако не е тайна ти ли си жената която не може да има деца?