Семейни истории

Въпрос към мъжете-как бихте постъпили?

Сподели
Здравейте!!!
Искам да попитам мъжете, ако жена ви/приятелка не може да има деца как ще постъпите?
Ще я оставите ли?
Кое е по-важно за вас - да си имате собствено дете, било то от друга жена, или да бъдете с жена ви, въпреки този неин проблем?
На кое повече държите?
В края на сметка всеки иска собствено дете, но при някои просто не се получава.
Благодаря!

Добави коментар

Моля, не споделяйте лична и контактна информация за вас или други лица (телефони, skype, e-mail, други)! Ако публикувате коментар като регистриран потребител, другите потребители могат да ви пращат лични съобщения.

Коментари (3)

 • #3 от Мъж, 48 години 11.05.2018, 14:32 Деликатен въпрос поставяш. Всеки има право на щастие!
  Ако обичаш истински жената, не би задал такъв въпрос. Но при теб на първо место е егоизма, собственото ти "аз" и тогава иде ред на съпругата ти. Съвет който си позволи да ти даде е глупак! Разбира се разговор, споделяне, това е нещо което може да ти даде идея.
  Ще ти разкажа един истински случай. Познавам го с подробности и ще го предам в първо лице историята е на брат ми:
  "Попаднах на едно момиче, страхотно привлекателно, перверзна физиономия, интелигентна и всеотдайна. Бяхме съседи. Разликата ни е една година. Тя учеше със сестра ми в един клас. Със сестра ми сме много гъсти(ако мога така да се изразя). Бъркахме си по дупките от малки. Един ден ги заварих двете в нас. Сториха ми се малко неестествени. Влязох при тях, усетих силна възбуда в сестра ми. Ани(така се казваше приятелката и) се опитваше да прикрие състоянието си. Попитах сестра ми:
  - Сливке(така се обръщах към нея. В последствие и нашите почнаха така да и викат), доста възбудена ми се виждаш. Приебало ти се е, май?
  - Да! Много. С Ани си говорехме за секс и разказвах, как го направихме. И тя плувна. Срам я е да си признае.
  Така започна моят контакт и приятелство с Ани. Включих се в разговорът им. Сестра ми ме помоли да и покажа кура си. После поиска да и покажем как се ебем. Ани охкаше, пъшкаше, престраши се и почна да мастурбира пред нас, докато се ебехме. В един момент сестра ми я попита:
  - Искаш ли и теб да ебе?
  Ани се смути, но погледът и беше върху надървеният ми кур. Сестра ми хвана ръката и и я постави на него. Усетих как Ани се разтрепери. В този момент сестрами и разтвори крачетата, както беше седнала на пода, хвана и ръката, както ми държеше кура и го насочи към путката и. Ани се премести към мен, тътрейки се по пода. Главата на кура ми опря в клитора и. Сестра ми като по- обиграна, почна да търка главата на кура ми в путката и. Ани почна да издава звуци близки до ръмжене. Преместих и краката върху мен и натиснах. Беше мокра, главата на кура ми влезе, за момент задържа и изведнъж хлътна вътре целия. Ани изпищя, но бързо взе да издава онези звуци познати ни при секс. Така почнах да си ги еба и двете.
  Към 9-10 клас установих, че на няколко пъти при които се изпускам в нея, няма последици. Т. е. не забременява. Осъзнавах, че я обичам много! И исках един ден да се оженя за нея. Така и стана. След няколко години се оженихме. Знаех, че деца няма да имам никога. Един ден, бяха минали две години от брака ни, се появи нейната сестра, която е по- млада 3-4 години от от Ани. Завари ни да се забавляваме тримата, сестра ми аз и жена ми. Почуства се доста неудобно и искаше да си отива. Но Ани и сестра ми я спряха. Ани каза нещо, което ме изненада:
  - Елизабет, къде отиваш? Забрави ли какво си говорехме. Ето, сега е момента. Остани с нас.
  Не бях близък с балдъзата. Знаех, че се ебе с някого и то от семейството им. Но кой, не ме интересуваше! Рядко я виждах, следваше във Фр. Сестра ми я прегърна и каза нещо на ухо. Онази седна на един фотьоил и скръсти крака. Ани и сестра ми бяха голи, аз също. Стана ми малко неудобно на мен. Докато мислех как да спася положението, Ани и сестра ми почнаха да я събличат. Това вече беше друго. Тя не се дърпаше, но стоеше като безжизнена. Съблякоха я чисто гола. Беше хубава, висока с чудесни гърди и зърна едри като сестра ми и Ани. Бяха възбудени, което ме провокира да посегна и да ги целуна. Почна да стене, прокарах ръка по вулвата и, течеше като чешма. Беше готова. Аз бях много възбуден, наведох се и я лизнах, слек което си я нагодих и и го забих. Беше страхотно емоционална. Падна голямо ебане. Вече не издържах, понечих да го извадя, но тя ме стисна силно, задържайки ме и изрева с все сила:
  - Не! Еби ме, неспирай!
  Стана кофти, не удържах и се изпразних в нея. Почувствах се виновен и след като свърши се опитах да се извиня. Но тя ме спря и каза:
  - Не, недей! Аз така обичам, едновременно!
  Така премина седмицата и тя замина. Не я видях 11 години. Чух, че се омъжила и живее в Лондон. Беше завършила право и постъпила там в една адвокатска къща. Ние си продължихме начият си живот. С жена ми се обичаме, разширихме кръга от партньори. След разочароващи опити с приятели се опиентирахме към роднини. Привлякохме и снаха ми, другата сестра на Ани и съпруга и.
  За нищо на света не бих зарязал Ани! Наскоро се появи Елизабет със съпруга си и трите си деца. Забелязах, че близнаците са доста по- големи от сестра си. Не отдадох значение на това. Съпруга на Елизабет, типичен ирландец, любител на "El". Установих, че го предпочита пред секса... Така на втория ден след пристигането им Елизабед се появи в нас сама. Естествено и се отчетох за минало време. След един секс, седяхме с Ани и нея и си говорехме в леглото. Кой как живее, колко е доволен от живота и т. н. Докато Ани не се обади и каза:
  - Може би ако имахме дете, щеше да сме по- щастливи. Но както знаеш, аз не мога да имам деца. Но страдам за него - посочвайки ме.
  Побързах да обрна разговора и казах:
  - Стига де, не сме ли щастливи? Каквото Бог е решил! Ти нямаш вина!
  Тогава нещата се обърнаха с главата на долу, Елизабет каза:
  - Сестра ми, успокой се! Близнаците са от него. Знаят че имат две майки. Едната си ти, другата съм аз.
  Бях напълно изумен! Всичко друго очаквах, но не и това. Не знаех какво да мисля и зададох най- тъпия въпрос:
  - А съпруга ти, знае ли?
  - Знае! Но не се притеснявайте. Той ме обича много, по свое му. Знае, че съм имала връзка с теб. Но знае също така, че ако не му харесва, пътя му е познат... Още когато ми предложи брак, му разказах всичко. Той го прие.
  И така приятел, все още съм с любимата си жена, макар че не ме дари с деца. Но Бог, той ме награди! Днес близнаците ми идват често, много сме близки. Зетът ми каза, че ако пожелая да носят моята фамилия, няма проблем. Но на тази възраст вече не могат да бъдат осиновени. "

  Направи си сам извод. Трябва ли наистина да се разделиш със съпругата си.
 • #2 от Мъж, 30 години 20.01.2018, 22:11 А сигурен ли си че проблема е при нея? Да не се окаже след посещение при съседа вече да няма проблем. И определено си идиот. Ако това се случи с моята жена и разбера че някой и се подиграва. Бих му отрязал езика с удоволствие.
 • #1 от Мъж, 16 години 21.03.2017, 15:54 Ами честно да ти кажа бих искал да си имам собствено дете, но като се замисля какво и е на нея всички да я зарязват заради проблема и ми става жал за нея. Не всички хора мога да си има собствени деца. Затова ще я помоля ако се съгласи все пак, да намерим друга жена, която иска да ми роди дете и след това да го остави на нас да го гледаме, така няма да я зарежа, детето ни, ще бъде от мен а тя ще се чувства като негова майка, и така ще живеем щастливо. Така или иначе ще трябва да си осиновяваме и пак няма да бъде нейно така, че нищо не губи а само печели. Не е ли добра идеята. Хах все пак съм на 16 и друго не ми хрумна. А само да те попитам ако не е тайна ти ли си жената която не може да има деца?